wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaczyński: Wszędzie klęska. Co nie zrobią, to źle

No to teraz właściel bedzie brał kase za nadajnik sieci komórkowej a okoliczni mieszkańcy bendą żyć i chorować nieświadomi tego. Powini jakieś protesty zrobić do władz miasta bo o takich rzeczach mieszkańcy dowiadują się juz po fakcje dokonanym tak jak to było np. na hipokratesa.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaczyński: Wszędzie klęska. Co nie zrobią, to źle

hej :) chciałabym pracować w czasie wakacji :) za miesiac bede miała 18 lat :p wiec chce troche popracowac na własna rekę i zdobyć jaies doświadczenie :) moge pracowac w sklepie , roznosic ulotki , ogolnie prawie żadnej pracy sie nie boje :) wiec jeśli Ktos bedzie miał jakies informacje to o nie prosze i z góry dziekuje :)

Jestem zainteresowana pracą w czasie wakacji :) . Jesli ktos by miał jakaś propozycje była bym wdzieczna :) i czekam na informacje mój mail aska333 @interia.pl

a kto się skurwielem urodził to kanarkiem nie umrze.... i to wiek nie ma znaczenia

trzeba pamietac ze czesc z nich byla jakimis SBkami albo palowala ludzi w zomo..

Nie działa bo się przyczaił.

"a zauważyliście, że teraz dużo starszych ludzi jeździ MPK dla rozrywki"

a ty to niby po co? łomza nie jest taka wielka zeby trzeba bylo caly czas dupe wozic empekiem jesli akurat nie podjedzie na przystanek i nie jedzie sie gora 2-3 przystanki po prostej bo jak zakreca to skrotami bedzie szybciej na piechote. nie jezdze czerwoniakami i nienarzekam na nikogo a wy zachowujecie sie na tym forum jak te babcie na ktore tak nadajecie tylko ze one glosno w autobusie a wy anonimowo w internecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_____________________________________-

Takos

jaki jest adres osiedlowego huba dc w Łomży?? prosze szybka odpowiedz :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

nooo i sami chorzy tam mieszkaja buahahahha, ***** ludzie rozum jest od myslenia a nie od pierdolenia glupot!!

w "obronie" młodych cytat z bash.org :))

<birdy> czaisz akcję?
<birdy> jadę ostatnio autobusem.
<birdy> miejsca zajęte, jakaś starsza kobitka stoi
<birdy> jakiś dwumetrowy paker się poczuł, podszedł do niej i ją pod boczek prowadzi do siedzienia
<birdy> "babcia se pierdolnie"

Tak kochani spóldzielcy dalej nie chodżcie na zebrania to opieprzą też i wasze bloki łącznie z lokatorami. Dodał że w Łsm na zbycie gruntów musi być zgoda walnego zgromadzenia w Perspektywie wystarczy zgoda zarządu którego połowa pracuje u pana prezesa w spóldzielni.

Jakim p...... trzeba być żeby stać od 5 w kolejce na otwarcie sklepu . Niewiem ale mi sie to nie mieści w zadnej definicji normalnego człowieka. A jeszcze jechać do tego sklepu ekstra furą to taki obciach jak hamer na gaz albo gośc z merca s którego widziałem jak zajechał i pytał o używane opony. W Lidlu nie byłem w kauflandzi nie byłem .Nie wiem po co tam chodzić wszystko co mi trzeba kupię koło siebie.

Ktoś powiedział ze prawo mówi tak a nie inaczej, prawo mówi ze 15-latek ma prawo pracować a to chyba zaliczamy do młodzieży, niestety chyba w mieście dzieci i młodzież nie ma czym się zająć, jedyne co mogą zrobić to wyjść na dwór na spacer lub siedzieć przed komputerem. Smutna perspektywa. Szkodą ze Łomża jest taka zacofana. W wielu miastach, nawet niedużych, organizowane są takie jakieś lata w mieście, np. zajęcia gry na instrumentach, tańca itp. takie krótkie kursy dla chętnych, niestety ale u nas jeszcze wiele lat minie zanim dojdziemy do takiego poziomu. A przecież to nie byłoby takie kosztowne, nawet żeby było nieodpłatne, zważając na to ile by sie zaoszczędziło na naprawie boisk, malowaniu na nowo ścian i innych tego typu rzeczach...

a czego sie mozna spodziewac zawsze jak jest impreza to sie czlowiek dowiaduje dzien wczesniej taki urok tego miasteczka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org