wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czujecie to w powietrzu? To nie wiosna, to kryzys!

. . . przynajmniej coś się dzieje . . .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czujecie to w powietrzu? To nie wiosna, to kryzys!

Na **** zakładasz takie tematy jak wiesz ze zaraz zbieze sie banda pajaców którzy tylko czekają na temat o ŁKSie aby powiedzieć jaki to jest hujowy klub z kibicami dziecmi itd.
do autochton: Ja i na 99999 lige bede chodził bo to zawsze będzie ŁKS. Nie dla każdego ale dla mnie ŁKS to jest jakaś wartość. Pozdro dla wszystich kibiców

Signature will be available soon. Please wait ;)

TRENDY są super, chodzę tam z całą damską częścią rodziny oczywiście jeśli jest odpowiednia okazja, nie wiem jak ma na imię kosmetyczka od makijażu ale jest to profesjonalna, sprytna gustowna kobieta z krótką blond fryzurką, polecam, jestem bardzo zadowolona, siostry, mama i teściowa również, makijaż trzyma się cały dzień .. i noc, ładnie wygląda na zdjęciach skóra się nei błyszczy i wygląda naturalnie, SERDECZNIE POLECAM

na Genie przyjdzie jeszcze czas na razie mam ochotę na kędziorka.
Masz może jakieś namiary na ludzi handlujących pająkami? Bo nie widzi mi się zakup na allegro...

drogi Maxie myślę że to nie kwestia bezrobocia, lecz tego że narobilo się 'specjalistów' z wyższym wykształceniem, którzy mają zakodowane gdzies tam w swojej wykształconej głowie że poniżej 20 zł/za h to oni z domu nie wychodzą. Każdy chciałby siedzieć w biurze (bez żadnego doświadczenia ale z wyimagowanymi kwalifikacjami), mieć wielkie wymagania.

magia_2 popieram twoje wypowiedzi :)

Zastanawiające jest bowiem, że staje do przetargu 3 oferentów, a tylko 1 z nich przebija jednokrotnie o minimalną wartość postąpienia. To pozostali dwaj zainteresowani poszli na słupa? Wpłacili wadium i wysłuchali tylko prowadzącego przetarg ustny nie próbując licytować? To po co tam poszli?

Ja tylko zadaję pytanie, a wnioski co? komu? i kto? mógł dać stawiajcie sami

3maj wiec tego smsa i strzez go jak oka w glowie... Do tego adwokatowi (jesli bedziesz mial) przyda sie potwierdzenie do kogo jest przypisany dany nr telefonu...
Sprobuj skserowac liste pracownikow z m-cy w ktorych pracowales dla niego... Zrob to tak by nie widzial Twojej obecnosci w swoim zakladzie... Najlepiej dogadaj sie z osoba u ktorej lista lezy... Pokseruj tez liste z ktorej wynika wysokosc Twojego zarobku... Musza jednak to byc listy z pieczatka firmy i podpisem...Sad bowiem musi miec podstawe do tego by uznac taki dowod za wiarygodny...bowiem pracodawca moze podwazyc te listy mowiac, ze brak jest pieczatek...

Pamietaj tez, ze sa osoby, ktore "pomoga" pracodawcy ewentualnie spreparowac "nowa" stara liste pracownikow...

Sposob "wyplacenia" ostatniej "wyplaty" moze rowniez pomoc Ci w tej sprawie...

Musisz jednak powiedziec dokladnie w czym dokladnie lezy problem...? Czy w tym, ze nie dostales tyle na ile sie umowiliscie czy cos innego...?

Ps. na forum poki nie zalozysz sprawy i nie bedzie ona zakonczona najlepiej nie mow kim jest dany pracodawca, ani czym sie zajmuje i nic na temat firmy...gdyz on moze czytac tez 4lomza, a wtedy moje rady pojda na marne...

DxxxD

Mam nadzieje,ze nie masz mi za zle tego, ze podpowiadam by prusak11 nie ujawnial niczego co konkretnie dotyczy danej sprawy...

No i co z tego najważniejsze,że sprzedane i miejmy nadzieje,że będzie ta wieża dobrze wykorzystana i odrestaurowana-to jest najważniejsze.

A pozostali rozkładają koszt zakupu na 3 wspólnie inwestują sprzedają za pieciokrotnie większe pieniądze i wszystko jest ok.

franek-27 twoja osoba leszcza ma niedojebaną psyche z wiersza ,twoje zarty kógłbym zapisać na 1 wers kartki ,teraz cie cisne na fristajlu ,moge o tym pisać nawet w mailu. Jesteś patałachem przykrym niby kozakiem ,cisne Cie publicznie i myśle ,że jest teraz....komicznie! o

Ja również poczekam z miesiąc jak wpadnę do Lidla tak samo do Kauflanda ale pewnie i tak nic mnie nie zaskoczy w tych sklepach ,sklep jak sklep ;)

hehe dzieki dzieki no dzis z nowych got wrucilem nie wiem co powiedziec na ten temat az takich atrakcji nie ma... rowerki banan i to wszystko... musze czegos innego jeszcze sprubowac:D

rudy błazen z druhem

DxxxD zobacz, ze w tym przypadku chodzi o osobe do przyuczenia, czyli bez zadnych kwalifikacji. To ile taka osoba Twoim zdaniem powinna dostac na dzien dobry, zeby bylo fair? Bo narzekac jest prosto, ale jeszcze zadna konkretna kwota tu nie padla...
Mowisz wyzyskiwacze, ok sa i tacy. Tylko zobacz, z Twoich wyliczen wyzej, wynika ze z jednego takiego zlecenia-lakierowania jest zarobek 200zl (pominales podatki i koszty utrzymania firmy, ale to przeciez szczegol). To czemu ludzie w ogole pracuja u kogos? Kazdy powinien otwierac wlasna firme i tluc kase... A jednak tego nie robia, z jakiegos powodu... Moze jednak nie jest to takie proste?

Zbieramy poparcie dla przebiegu międzynarodowej trasy i szybkiej kolei(Finlandia-Portugalia): VIA BALTICA i RAIL BALTICA przez ŁOMŻĘ - więcej informacji w profilu: http://nasza-klasa.pl/profile/13792443

WESPRZYJ NASZĄ INICJATYWĘ I DOŁĄCZ DO PROFILU (http://nasza-klasa.pl/profile/13792443)

W mediach nie przedstawia się całej prawdy na temat Rospudy, obwodnicy Augustowa i Via Baltici. Konkurencyjny wariant białostocki jest zły wg. milionów ludzi. Wariant trasy przez ŁOMŻĘ jest najkrótszy, nie niszczy cennej przyrody i daje szanse na obwodnice i nowe drogi w miejscach gdzie wg. statystyk ginie najwięcej ludzi. Już te kilka faktów wskazuje, jak wiele sprzecznych i nieprawdziwych informacji dociera do Polaków przez media, różne grupy nacisku i od niektórych polityków.

Zmieńmy to! Poprzyj akcję i dowiedz się, jak naprawdę wygląda sytuacja od tych, których najbardziej ona dotyka! Decyzja polskiego rządu już we wrześniu, niech decydują eksperci i Polacy, nie politycy!

Akcja jest całkowicie bez interesowana i apolityczna - więcej w profilu.

Zapraszamy!
http://nasza-klasa.pl/profile/13792443

rudy błazen z druhem

spamerzy pier"ni. rozstrzelać bezmózgowców
debile chyba się nigdy nie nauczą. bo niby czym ma to się różnić od reklamy viagry?

Czy Lomzynscy policjanci tez beda wolac "It's Guliani time!" palujac postronne osoby?
Wartalo by gdyby porownania naszych oficerow byly wyglaszane nieco ostrozniej. Cociaz zaraz po 9/11 Guliani byl medialnie postrzegany jako prawdziwa gwiazda i wkrotce po tym odwiedzil Izrael i nabral prezydenckich ambicji to jego wlasne poczynania jako burmistrz Nowego Jorku wkrotce przyciemnily te medialna gwiazde i dzisiaj malo kto juz pamieta o nim.
No moze pani radna Krystyna Michalczyk Kondratowicz.
Gulianiemu cele przyciemnily ocene sposobow, konstytucyjne prawa obywateli
spadly na drugorzedna pozycje. Aby byc sprawiedliwym nalezy zwrocic uwage ze w USA prokuratorom wszystkich instancji z reguly przyswiecaja w pierwszym miejscu ststystyki wlasnych dzialan a nie dobro obywateli. Z kad inaczej niedawno zwolnionych bylo by 13 osob oczekujacych na wykonanie kary smierci (!) w stanie Illinois? Prokuratorzy klamali w zeznaniach, zatajali wazne dla procesu fakty. Polska prasa jest rownie pelna podobnych doniesien. Nie wszyscy sa zli i skorumpowani ale wszyscy powinni byc w swoich profesjonalnych poczynaniach sprawdzani podwojnie.
W tym i w medialnych stwierdzeniach. Nie chcemy w Lomzy Gulianiego.
Miejmy nadzieje ze komendant Rozumek potrafi wykonywac swoja prace skutecznie i z przestrzeganiem konstytucyjnych przw mieszkancow Lomzy.

słupy słupami, ale gdyby ich nie było wieża dalej stała by w rękach miasta. W ten sposób może coś z nią zrobią.

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org