Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie jesteście państwo z solidarności? |
DOSTAŁEM SIĘ DO III, próg był od 109 chyba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie jesteście państwo z solidarności? |
HEHE :pp
|
|
wiesz magia każdy ma swoje rację ;-)) Nie każdy może miec magistra bo nie ma ludzi do pracy fizycznej, mi rodzice niczego m nie dali, nie opłacili studiów i nie kupili mieszkania i niczego od nich nie żądałam, mam dwie zdrowe ręcę i głowe i sama troszcze się o to by zarobic na swoją rodzinę. nie będę więcej pisała bo nie ma sensu. Proponuję załóż "zakład" płać po 20zł/h nawet brutto, niech Twoi pracownicy pracują 8 godzin dziennie ;-))) Masz szansę uszczęśliwic wiele osób,włącznie z Tobą i zobaczysz ile Ci zostanie.
|
|
co z naszym klubem?
|
|
Konsul2 jeśli jesteś chłopem i jezdzisz trochę po świecie to powinieneś wiedzieć,że przy głównych trasach jagody są dwa razy droższe niż w skupie.Ostatnio jechałem tą trasą to wiem ,a Ty siedzisz pewnie tylko przy kompie i gówno wiesz.O tirówkach wspomniałem tylko dlatego,żeby taki ciemniak jak Ty nie pomyślał to co pomyślał.Dyskusja z Tobą to zmarnowany czas.Nara!!! PS.Do dzikiego ptaka teraz bardziej wyrażnie.Znam taką panią co tak sprzedaję i nieżle jej to wychodzi.Oczywiście dochodzi kwestia transportu.
|
|
o Skretku słyszę i czytam wiele dobrego...
|
|
kiciuś - a Tobie sie tak bardzo nudzi że czytasz tematy sprzed dwóch lat i je odświeżasz ? Na kolonie nigdzie cię rodzice nie wysłali ?
|
|
Najgorsze jest to ze porobilo sie pelno wyzyskiwaczy, którzy myślą ze na jedno ich ogłoszenie o wolnym etacie ludzie będą walić drzwiami i oknami. Nie te czasy. Skoro ludzie chcą zarabiać wiecej to znaczy ze się cenią cos soba reprezentuja maja kwalifikacje na odpowiednim poziomie. Tok myslenia polskiego dorobkiewicza jest taki: pracodawca cieszy bo za marną kase ma wyrobnika w miejsce droższego fachowca. To, że jego usługi produktyt tracą na jakości nie ma znaczenia. Jak wyrobnik się wypali to znowu wystawia się ofertę pracy za pare zł. Dopóki ludzie się zgłaszają, ten system będzie działał. Tyle tylko, że nie ma w nim miejsca dla fachowców. MASZ FRAJERA TO GO DUŚ JAK SIE ZESRA TO GO PUŚĆ. Nowe haslo polskiego przedsiebiorcy.
|
|
Psr, to racja. Starsi ludzie niestety nie maja kultury i wiek nie może być usprawiedliwieniem jej braku. Często jeżdżę tramwajami i wiem jak to wygląda. Walka o miejsca siedzące tylko na jeden przystanek... Nic dziwnego, że na starość taka osoba nie ma siły się poruszać, skoro całe życie przesiedziała na fotelu w tramwaju. Nawet jak ustąpisz miejsca, nie spodziewaj się podziękowania. Usiądzie i uda, że Cię nie widzi. Do tego noszenie palta, w które weszłyby co najmniej dwie osoby, w lato to już nie wiem jak to nazwać :) Te uwagi nad głową to już w ogóle chamstwo. Ja to teraz przeważnie stoję przy wyjściu, czasem nie da się wytrzymać tego odoru i upału, ale babcia wchodząc z laseczką musi cię pchać do środka i jeszcze cię stuknie, coś powie... Ona nie zrozumie, że Ty już chcesz wysiąść. Zdecydowanie starsi mężczyźni są bardziej wychowani, kobietom odbija na starość, stają się wredne i mściwe...
|
|
jeśli masz ochotę zmienic coś w swojej fryzurze - polecam!!!
|
|
Również polecam. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
przesluchalem pare nutek podziwiam goscia ze chce mu sie cokolwiek robic ylko te jego teksty typu chlopak ze slamsow ???? czy on ma pojecia co to sa slamsy siedzi w stanach to powinien miec pojecie jak wygladaja slamsy a w lomzy gdzie on ma slamsy??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |