Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
(Nowy) poseł łomżyński? |
Myślę, że osobie która założyła ten wątek nie chodziło o to żeby młodzieży wyrzucać ich błędy tylko żeby im pomóc. nie możemy przecież generalizować że całe młode pokolenie jest złe i nic nie robią tylko wszystko niszczą. To są jednostki, którymi nie umieją się zająć rodzice. Myślę że wielu jest rodziców którzy chcą znaleźć pacę dla swoich nastoletnich pociech, żeby nie nudziły się i zarobiły trochę grosza może na jakiś wyjazd. Niestety ja nie znam osób któe zatrudniłyby młode osoby ale może ktoś inny zna i to oto chodzi w tym wątku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: (Nowy) poseł łomżyński? |
Lemanskiego nie polecam,salacki ok
|
|
ponoć u depczyńskich na Sikorskiego ładnie malują, ja zawsze robię u Barcickiego w Piatnicy obok mleczarni
|
|
Damian najlepiej na budowe. Ale bez obrazy popracować nad ortografią też by Ci sie przydało.
|
|
Ja bym tam wsadził dinozaura
|
|
tak była w łomży... wiem bo byłam na jej koncercie w Urzędzie Wojewódzkim tego samego dnia był też Bartek Wrona... dokładna data to 28.01.06
|
|
29.06.(niedziela) jadę samochodem z Łomży do Torunia i mam wolne miejsca jeszcze, chętnie kogoś zabiorę za skromną opłatą oczywiście. Kontakt do mnie gg. 9279918 .
|
|
Autor: peter (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 30-11-05 01:07 majorka. Ty oprócz leżenia na fotelu ginekologicznym robisz coś jeszcze w swoim życiu ?? Chyba nie, bo skąd na to czas?! Ale też bym tak chciał. Bywanie na salonach.... tzn na gabinetach.., to takie modne. A może po prostu żyjesz z "becikowego" ? Szcz\erze się uśmiałam heheheheheh dobre!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |