czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO leci na łeb, na szyję... Coraz mniej osób popiera tą partię!

30 metrów jej zrobi różnicę jak ktoś ją przejedzie.
Widzisz Fiku i na tym to polega, że mógłbym pomagać 60 tysiącom ludzi w tym mieście. Bo każdy w tym mieście liczy tylko na pomoc, prawda???? Bo żeby zacząć od samego siebie i sprawić te miasto zorganizowanym to się nie da, bo każdy musi dać coś od siebie żeby coś z*ebac. Ale nie ma to jak nasza kochana Łomża, w której każdy patrzy tylko i wyłącznie na swój tyłek. Taka prawda moi drodzy... niestety.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO leci na łeb, na szyję... Coraz mniej osób popiera tą partię!

magia-trzy lata temu za spędzenie w sali pojedynczej 5 dni zapłaciłam 200zł. I nie załuję-komfort jest super. Myślę o komforcie psychicznym-nie masz stresa, gdy dziecko płacze w nocy, bo nikomu nie przeszkadza, masz spokój, miejsce na ciuszki dziecka, swoje rzeczy. Jesteś sama, w odwiedziny moze przyjść więcej osób. Mój mąż przychodził zaraz po obchodzie i zostawał praktycznie cały dzień i nikomu to nie przeszkadzało. No i nie czujesz się jak w szpitalu, jednak te sale są trochę inaczej urządzone niż zwykłe. Oczywiście masz też super łózko, ale chyba na innych salach są podobne.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Poszukuję pilnie dobrago i w miarę niedrogiego lekiernika samochodowego.Proszę o sprawdzone i wiarygodne informacje, Dziękuję.

Mieczyk masz rację wice prezydent - LIKWIDATOR od spraw oświaty,
nawet dobrze pasuje.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Zamiast jęczeć jacy to straszni są pracodawcy-krwiopijcy można przecież ruszyć głową i wziąć sie za własną działalność, pobyć samemu pracodawcą i poznać wszystko z drugiej strony.Zaraz usłyszę o pieniądzach ale jak się pomyśli to i forsa się znajdzie.A nie tylko narzekać....

dobry ptasznik,jak na poczatek :) spokojny(dla mnie byl za spokojny) i malo agresywny...

Z tą Vectra to masz racje 100 % . Może ktoś wie w takim razie po co na szosie zambrowskiej jest zrobiona dwupasmówka ??? Wydano na tą inwestycję kupe kasy a jest ona wogóle niepotrzebna... za tą kase lepiej byłoby wyremontować już istniejące dwupasmówki na piłsudzkiego i górce zawadzkiej bo są w tragicznym stanie ! Nie wspomne już o zapadniętych i wystających studzienkach.... to chyba tylko u nas może być tyle studzienek na drodze w dodatku pozapadanych !!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ludzie macie jakieś kompleksy, że w stosunku jesteście chamscy? W ten sposób nadrabiacie braki we własnej osobowości. I ostatnio mówi się, że społecznośc Polska jest tolerancyjna. Jasne widać po tym co piszecie! Zacofanie, chamstwo, ciemnota się szerzy!!!!! I jeszcze macie na tyle odwagi żeby się na forum udzielać!!! Brawo dajecie młodszym straszny przykład jak mają się zachowywać!!! I jeszcze cieszycie się jak komuś sprawicie przykrość to wy jesteście na najlepszej drodze do popełnienia podobnych krzywd jak "terroryści- kamikadze". Myślicie jedynie o swojej śmierdzącej dupie. Czyjeś problemy, kłopoty, cierpienia macie głęboko w swoim poważaniu!!!! Banda EGOISTÓW, SAMOLUBÓW I PROSTAKÓW, KTÓRZY NIE PODĄŻAJĄ ZA xxi WIEKIEM!!!!!!!!! Zastanówcie się nad własnym zachowaniem dla WŁASNEGO DOBRA I OTOCZENIA WASZYCH BLISKICH!!!!!!!!!!

Cioteczka jak ty firme reprezentujesz?
"Czemu dziwisz się że pytają? postaw się w roli pracodawcy który zatrudnia dzieczynę , a ona po trzech miesiacach mówi ze jest w 4 mc ciąży i jest prawnie chroniona i teraz to ona idzie na zwolnienie bo jej sie należy..."
Przyjmujac sie do pracy sa robone badania, a z tego co piszesz wynika ze przychodzac do pracy jest juz w 1 miesiącu ciązy. Wiec niemow mi ze przyjmiesz taka osobe.

Co do zarobków lakiernika to pomalowanie jednego elementu w Łomży kosztuje minimum 300zł (w tym lakier i inne specyfiki jakies 100zł), godzina pracy lakiernika 10zł, to jak masz tam obok siebie kalkulator to policz ile powinien dostac taki pracownik.

w drugim chyba trzeba miec 145 punktów w tym roku

no to chyba ktoś sie na bawełnie nie pojawia budynki są tam ciągle burzone.

do magia_2:

jakbyś miała jakieś nowe wiadomości odnośnie porodu w szpitalu w lomzy itp to napisz , ja najprawdopodobniej też wybiorę się do szpitala łomżyńskiego podpytać o szczegoły.

Fakt jest faktem, ze pieniadze za ten haracz nie maja potem nic wspolnego z psami. Jutro wprowadza podatek od rozowych szminek i majtek w kropki!

Jedyna funkcja tego haraczu jest nekanie wlascicieli psow i nabijanie kasy urzednikom z ratusza!

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Zgadza sie - pytanie jest następujące: Czy aby na pewno powstanie tam te centrum??? Pożyjemy, zobaczymy.

Jak widzie co sie dzieje w tym panstwie to dosłownie biała gorączka. W ameryce dla młodzieży jest mnóstwo miejsc gdzie mogą znaleźć pracę. I teraz czasem idąc osiedlem widzę jak młodzi zastanawiają się gdzie można zarobić grosza na wakacje. Administratorzy się dziwią że większość młodzieży niema gdzie się wybrać tylko stoją pod blokiem i plują . A może tak poszukać pare ofert gdzie mogą zarobić i gdzieś się wybrać. Także jeśli zna ktoś miejsca gdzie pracodawca może zatrudnić nieletniego na wakacje to te informacje się przydadzą. (Oprócz zbierania truskawek bo o tym każdy wie).

PS: Jeśli masz napisać coś głupiego to się najpierw zastanów. Dzięki z góry.

Może kochana młodzież zatrudni się przy naprawie boiska przy sp. 5, które tak ładnie zniszczyła (wszędzie nałupane pestki, a ostatnimi dniami - wypalona dziura)? Naprawdę - wandalizm, chamstwo i prymitywizm społeczeństwa zadziwia.

P.S. Do władz miasta - nie naprawiajcie tego boiska. Zostawcie jakie jest. I tak za rok nic z niego nie zostanie - zostanie zdemolowane przez osiedlową dresiarnię. Szkoda naszych pieniędzy........

"To jest podatek a nie jałmużna "na schronisko"."

Jak już coś to jest to opłata a nie podatek. Jest to dość istotna różnica.

"Fakt jest faktem, ze pieniadze za ten haracz nie maja potem nic wspolnego z psami. Jutro wprowadza podatek od rozowych szminek i majtek w kropki!"

Całe szczęści, że rm ani prezydent nie są w stanie tego zrobić. Bo patrząć na co niektóre pomysły naszych radnych, wcale by mnie wprowadzenie takiego podatku nie zdziwiło.

"na schronisko? jeszcze by tego brakowało!
A niby z jakiej racji? Bo biedne pieski muszą jeść? Czy inni mają płacić za głupotę i wyrodność swych panów którzy je wyrzucili? Obowiązek opieki nad psem spoczywa na włascicieli (nie psa wina jakiego ma własciciela) ale to że "Twój" sąsiad go wywali nie musi oznaczać że Ty musisz płacić za niego. "

Osoba płacąca opłatę za psa już jednego albo więcej psa utrzymuje. Jeśli wprowadzimy opłatę w wysokości 1000zł (a czemu by nie?) to myślisz, że co by się z tym psem stało? Wyleciał by na ulicę i trafil do schroniska gdzie z TWOICH podatków byłby utrzymywany. Po za tym ja np. płacę skladkę na ubezbiecznie zdrowotne (mimo że nie korzystam z publicznej służby zdrowia) i co jest to sprawiedliwe? Tak samo powinno być z opłatą za psa - albo płacę wszyscy albo nikt.

na polowej sałacki. moze do najtanszych nie nalezy, ale robi bdb. nie polecam na senatorskiej- szefowa jest pani- po 6 miesiacach lakier nie wytrzymal i malo dokladnie robia, no i ponoc gosc jeszcze inny na polowej tez partaczy- znajomui mowili

A ja polecam Kozłowskich, malują w Drozdowie na Kraskiej. Dużo samochodow zawsze mają.

Treść jest ukryta

Najlepsza rada na spadek wagi to dieta "NŻ" - nie żreć.

Panowie i panie (jak są )proszę o zachowanie odrobinę kultury .CO NIE KTÓRZY CHYBA JEJ NIE POSIADAJĄ . A odbiegając od tematu jak ktoś ma dać głupi komentarz to się lepiej zastanowi :D

Witam !
Mam do sprzedania Toyotę Avensis 2.0 D4D 116KM 2002r. Samochód sprowadzony z Francji w dobrym stanie. Jestem jego drugim właścicielem. Pełna elektryka: szyby i lusterka, radio CD, ABS, 4x Air Bag, wspomaganie, alu, halogeny. Cena 26 900zl do lekkiej negocjacji lub zamiana na tańszy z dopłatą.
Więcej informacji pod numerem: 519170007

< wieczne im odpoczywanie >

twoja złośliwość nie zna granic

Stawki w OC zależą od tak wielu czynnikow, że najlepiej zadzwonić do jakiegoś fachowca i sprawdzić.
Można poszukać w internecie np:
http://ipolisa.pl/
http://www.wimot.ubezpieczeniaonline.pl/

albo porozmawiać osobiście z agentem lub lepiej z multiagentem.

Jak się kupuje ciuchy na sylwetke sprzed 10 lat to potem ciśnienie sadła rozsadza szwy i całość wylewa się bo takie są zasady fizyki. Nim większe ciśnienie tym mocniejsze powinno być wdzianko. Trzeba szukać w sklepach z odzieżą BHP, i nie trzeba będzie reklamować. Pa.

Przejdź na ul. Farna, sklep "EXIT" chyba tak to sie teraz nazywa:) Odstatnio widzialam tam fajne kreacje, może wybierzesz coś dla Siebie. Powodzenia i Miłej zabawy:)

heh u mnie ostatnio nawet w klatce bylo nasrane ;] i najlepsze jest to ze moja kochana sasiadka z dolu powiedziala ze to któryś z moich kolegow

właściwie jeśli chodzi Ci o barki to polecam basen. pływaj delfinem to rozwiniesz mięśnie barków oraz prosty brzucha. jednak pływanie stylem motylkowym wymaga perfekcyjnej kondycji pracy rąk, nóg i tułowia. ;p

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Polecam Białystok- tylko i wyłącznie- galerie: Alfa i Biała. Chociaż tam wyprzedaże powoli się już kończą. Pozdrawiam!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org