Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bunga-bunga - ułaskawienia?? |
jak u Ferenca to polecam Marcina Korytkowskiego ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bunga-bunga - ułaskawienia?? |
do magia2: Jestem z Łomży, jednak chce zaryzykowac podroz do białego. Trzeba zrobic wczesniej badania na toksoplazmoze, test obciazeniowy glukozy, morfologia, mocz i nie wiem co jeszcze, zalezy od tego, co zleci lekarz. Musisz na pewno miniumum 2 miesiace przed porodem sie zglosic do kliniki, zeby lekarz Cie zbadal i obejrzał dzidziusia. Nie wiem co trzeba zabrac do kliniki, ale chyba standardowo tak, jak do wszystkich innych szpitali
|
|
moim zdanie sklep fajniejszy niz stokrotka i baaaaardzo duzy wybor roznych produktow. podobało mi sie
|
|
Wierzba i Galindia k.Iznoty - super ale drogo.
|
|
Co za debilne posty... Co myślicie o Kauflandzie, co myślicie o pizzy i salonie Plusa. A o czym maja myśleć, skoro dopiero został otwarty?? Pytasz o obsługę, jakość produktów, a może ceny? A może o wszystkim mamy pisać, bo Tobie się pupy nie chce ruszyć i zobaczyć jak tam jest?
|
|
coś takiego lidl, salon plusa, kaufland, stokrotka:) normalnie z jednej strony wygląda to naprawdę pięknie:) szkoda,że infrastruktura drogowa i kolejowa kuleje a prezydent z radą miasta znowu się obdarzą nagrodami i pozwalnia samych swoich z podatków:)
|
|
Nie pisz tego na forum, bo cie zbesztaja...
|
|
Gdyby nie to forum to nie wiedziałabym, że otworzyli nowy salon Plusa. :-)))
|
|
Niedługo dowiesz się, że ktoś znalazł na stoisku z pieczywem mniej świeżą bułkę od innych...do dopiero będzie afera i okazja do debaty dla wszystkich łomżan... Poziom tego forum naprawdę robi się coraz niższe. Jak to mówi młodzież - żal. ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ludzie zbawiciel znow zatrudnia Hurtownia spożywcza Wiomar sp. z o.o. zatrudni pracownicę do księgowości. CV proszę dostarczyć do siedziby firmy lub wysłać na maila: sekretariat@wiomar.pl telefon: 0862190642 e-mail: sekretariat@wiomar.pl ogłoszenie dodane 2008-06-25 Hurtownia spożywcza Wiomar sp. z o.o. zatrudni pracowników magazynu. CV proszę wysyłać na maila lub dostarczyć do siedziby firmy. telefon: 0862190642 e-mail: sekretariat@wiomar.pl ogłoszenie dodane 2008-06-25 Hurtownia spożywcza Wiomar sp. z o.o. zatrudni przedstawicieli handlowych. CV prosimy przynieść osobiście lub przesyłać na maila: sekretariat@wiomar.pl telefon: 0862190642 e-mail: sekretariat@wiomar.pl ogłoszenie dodane 2008-06-25
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |