Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Małysz na listach PO? czyli kolejny fachowiec w platformie |
Moim skromnym zdaniem przyjemniej niż w strokrotce. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Małysz na listach PO? czyli kolejny fachowiec w platformie |
nikt mnie nie skrzywdzil w tym salonie bo jeszcze tam nie bylem;) i z tego co wiem jest tam spoko... nie ma to jak poprosic kogos o wyrazenie opini. "dzieki"
|
|
Też sie zastanawiam na co to idzie?????? bo ani pojemników na odchody, ani na schronisko nic z tych pieniędzy nie idzie.... no może marna ich częśc, chociaż wątpię.... Chetnie bym płacił, gdyby cała suma szła np na schronisko dla zwierząt w Łomży, bo im potrzebna jest każda złotówka... Niestety... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
oplata od posiadania psa moze wynosic maksymalnie 100 zl rocznie od 1 psa, chyba ze to oplata z odsetkami.aby uwolnic sie od tego zobowiazania mozesz je albo splacic albo starac sie o jakies ulgi(np rozlozenie na raty)
|
|
Radziłbym sprawdzać informacje, które dopływają do 4lomza. PKS nie jest jeszcze skomercjalizowany formalnie. Jak dotąd został tylko podpisany Akt Komercjalizacji, co nie oznacza jeszcze formalnego przekształcenia. Formalnie proces zostanie zakończony w chwili, kiedy wniosek zatwierdzi sąd. Co oznacza sama komercjalizacja? PKS nie został sprzedany, a jedynie zmienia się jego forma prawna - staje się spółką prawa handlowego, z dotychczasowego przedsiębiorstwa państwowego. Nadal właścicielem jest Skarb Państwa. Komercjalizacja nie oznacza, że nagle zmieni się właściciel, a proces jego zmiany jest zupełnie oddzielny.
|
|
u nas to znaczy w łomży??? jakoś nie pamietam...
|
|
do III to chyba od 100 nawet biorą Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
co to za ściema z in-grid co to za plota głupia gdzie u nas była patuśka czyli gdzie była ???
|
|
Debilu jak nie wiesz to nie pisz bzdur .
|
|
Ja to mowie, my jestesmy hen hen daleko w sprawach zwierzat...Ja nie wiem, co za buraki siedza tam na gorze...
|
|
nie mam umowy z zakładem "o" i chcę założyć sprawę
|
|
Jeśli chcesz mnie rozstrzelac ok :) Jeżeli nazywasz spamerem - nie znasz się na prawie i nie czytałes regulaminu nk. Jeżeli jestem wg. Ciebie pier... - ok, ale co Ty zrobiłeś dla Via Baltici?!
|
|
Niech Kondratowicz wezmie Gulianiego pod reke i wyjda na spacer sami po Lomzy po godz.24 w okolicach trojkata, przy bocianie lub w inne miejsce wtedy zobacza jak poprawili bezpieczenstwo w Lomzy. moge sie zalozyc ze wroca z powrotem na komende w samych majtkach:):)
|
|
jesli to prawda ze sprzedali za 120tyś to naprawde przekret.
|
|
remont zabytku jest 2razy bardziej kosztowny niż postawienie nowego budynku,dlatego to mogło byc podpalenie.gdyby chcieli go wyremontować to juz by to zrobili.pozdrawiam
|
|
Ja polecam Meble Rumiński Dziadowskie pobory i h..... atmosfera.Jeśli ktoś nie wierzy niech sie zatrudni, cały czas przyjmuje do pracy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |