niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miłujący pokój i szanujący prawy uchodźcy czeczeńscy ?

Spoko - za dużo wzięli, żeby nam to zabrać.
A nie zwrócą - bo już wydali.

Riposta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miłujący pokój i szanujący prawy uchodźcy czeczeńscy ?

Sluszma uwaga dlaczego renta na pierwsze dziecko od szpitala? W czym i kto tu zawinił? Dlaczego inne dzieci nie dostaną tych rent i naprawdę dość tej klerykalnej obłudy.

wyp..

Polecam cztery pory roku lub retro, a na pewno spotkanie po latach będzie udane :-)

Antykoncepcja po katolicku, to świadome rodzicielstwo poprzedzone panowaniem na sobą (szczególnie swoimi popędami), czyli pracą nad charakterem. Chodzi o to, żeby mysleć "przed", a nie "po", Albo zwalać odpowiedzialność na dziewczynę.
Obserwator: RÓBMY SWOJE.

Kamil

krecik68 spokojnie bo pikawka tobie siadzie

gdzies na forum czytalam ,ze dr.Zaremba jest mily prywatnie ,a inny w szpitalu i tu sie nie zgodze.Rodzilam na lomzynskiej porodowce 3 razy.W ciagu tych 3 ciaz wielokrotnie lezalam na ginekologii i choc bylam pacjetka innego lekarza wielokrotnie zdazalo sie ,ze dr Zarmba robil mi usg i inne badania, byl bardzo mily,zainteresowany ciaza i nie traktowal mnie przedmiotowo.Jak wczesniej wspomnialam troche wylezalam sie na oddziele i nie zdazylo mi sie Aby Pan dr.byl opryskliwy.Ja naprawde serdecznie go polecam.Dr. Pijagin tez super czlowiek.
Zdazylo mi sie otrzec tez o ojon-mimo tego ,ze moje dziecko nie zyje jestem pod wrazeniem pracujacej tam ekipy.Pani ordynator nie ma wolnego,wrazie potrzeby jest o kazdej porze i o kazde dzieciatko walczy jak o wlasne.Dla tych lekarzy ja osobiscie mam wielki szacunek.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org