Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miłujący pokój i szanujący prawy uchodźcy czeczeńscy ? |
Spoko - za dużo wzięli, żeby nam to zabrać. A nie zwrócą - bo już wydali. Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miłujący pokój i szanujący prawy uchodźcy czeczeńscy ? |
Sluszma uwaga dlaczego renta na pierwsze dziecko od szpitala? W czym i kto tu zawinił? Dlaczego inne dzieci nie dostaną tych rent i naprawdę dość tej klerykalnej obłudy.
|
|
wyp..
|
|
Polecam cztery pory roku lub retro, a na pewno spotkanie po latach będzie udane :-)
|
|
Antykoncepcja po katolicku, to świadome rodzicielstwo poprzedzone panowaniem na sobą (szczególnie swoimi popędami), czyli pracą nad charakterem. Chodzi o to, żeby mysleć "przed", a nie "po", Albo zwalać odpowiedzialność na dziewczynę. Obserwator: RÓBMY SWOJE. Kamil ________________________________________________________ "Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od was nie wymagali" [Jan Paweł II]
|
|
krecik68 spokojnie bo pikawka tobie siadzie
|
|
gdzies na forum czytalam ,ze dr.Zaremba jest mily prywatnie ,a inny w szpitalu i tu sie nie zgodze.Rodzilam na lomzynskiej porodowce 3 razy.W ciagu tych 3 ciaz wielokrotnie lezalam na ginekologii i choc bylam pacjetka innego lekarza wielokrotnie zdazalo sie ,ze dr Zarmba robil mi usg i inne badania, byl bardzo mily,zainteresowany ciaza i nie traktowal mnie przedmiotowo.Jak wczesniej wspomnialam troche wylezalam sie na oddziele i nie zdazylo mi sie Aby Pan dr.byl opryskliwy.Ja naprawde serdecznie go polecam.Dr. Pijagin tez super czlowiek. Zdazylo mi sie otrzec tez o ojon-mimo tego ,ze moje dziecko nie zyje jestem pod wrazeniem pracujacej tam ekipy.Pani ordynator nie ma wolnego,wrazie potrzeby jest o kazdej porze i o kazde dzieciatko walczy jak o wlasne.Dla tych lekarzy ja osobiscie mam wielki szacunek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |