wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mafia?

super_krzys masz w 100% rację.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mafia?

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080214/REG20/826294520&SearchID=73321767151187

no cóż ludzie tu szukają pracy ale ............. lżejszej od spania .......... i nie za 10 zł ale 10 euro na godzinę . Wiadomo teraz dlaczego to miejscowi pracodawcy są źli skoro wymagania są tak ogromne.

jeśli naprawdę uzależniała życie lub śmierć swojego dziecka od wyniku badań prenatalnych, których jej odmówiono w szpitalu to mogła wyłożyć te 500-600 złotych (czy nawet 2 tysiące, ale z tego co wiem, aż tyle to nie kosztuje) i zrobić to prywatnie ...chyba to zawsze taniej niż wychowywać chore dziecko, którego się (rozumiem z treści wypowiedzi tej pani) nie chciało...

wiem, że wojna jest o to, że jej odmówili tych badań, chociaż jej się należały... ale mogła to zrobić prywatnie, usunąć tą ciążę, skoro naprawdę tego chciała i wtedy walczyć o to, że złamano jej prawo jako pacjenta (wtedy odszkodowanie byłoby, wiadomo,zdecydowanie niższe)...

i nie rozumiem dlaczego renta na to pierwsze dziecko jej się należy od szpitala...:/

A w TV TRWAM można zobaczyć skutki tego dobrodziejstwa

To było do przewidzenia

Człowieku to jest ściema śledze przygotwania na euro i wszystko u nas idzie według planu który zakeceptowała i przyjeła UEFA, głupoty wypisują żeby siać ferment.

zaloze sie ze 70% z tych to tak narzekaja ze gowniane sklepy w lomzy buduja na peczki, nie chcialo tylka ruszyc do referendum w sprawie duzego centrum handlowego przy okazji wyborow i nie uzyskalo ono nawet tyle glosow by moglo byc wazne :P narzekac dalej

to pewnie jakaś ściema z in-grid bo coś sie nie chce wierzyć ze u nas ona wystąpi albo ktoś kolejna plotkę puścił bo nawet na jej trasie koncertowej niema tego ze występuje w Łomży

spytaj w komisie na krótkiej tam powinni mieć, (sympatia)

nie wazne co ona mysli ta matka. wazne jest to ze odszkodowanie sie nalezy bo odmowil lekarz tego badania i tyle.. w ameryce juz by byla bogata osoba..

Wolna droga do ameryki jak uważasz ,że tam tak dobrze i kochany Maćku czytaj cały problem a nie wybrany fragment a o winie kogokolwiek w końcu chyba wyjaśni sąd, a wsprawie każdy ma prawo mieć swoje zdanie.i najlepiej niech kler zajmie sie religią a mohery swoimi d.....i nie mącą w tych sprawach bo potem wychodzą takie kwiatki . Jest to tylko skłucenie narodu szczucie ludzi przeciwko sobie , krzewienie nienawiści i obłudy

zdecydowanie retro na ul nowogrodzkiej. ciekawy wyglad super wnetrze i fajny klimat, nie natretna muzyka. i niezłe drinki dziewczyny serwują :)

Binduga Młyńska tam jest tez fajnie:)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Do Pana Tomka na "Słoneczny Biwak" - Ukta 27. I tanio, i wszędzie blisko, i swojsko. Sauna i po Krutyni spławi - bez reklamy. Byłem, widziałem. Za te swojsko 9 na 10 pkt. A za rzekę Krutynia skali brak.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Pamiętajcie tylko kalendarzyk zapewni antykncepcję zgodna z naukami kościoła. Przez 9 miesicy będzie można zlewać sie na maxa.

To kiedy temat dobije do tysiaca?

hehe nieśmiertelni ,,Zmiennicy,,:) nie ma to jak mała poprawa humoru przed egzaminem

Zgadzam się z Tobą całkowicie, że jest to problem i nie tylko Twój, jak sięgnę pamięcią nie było jeszcze takiej sytuacji, by tak drastycznie obciąć kursy autobusów, rozumiem oszczedności i to, że są wakacje, ale trzeba to tak ustawić, by ludzie nawet z biletami miesięcznymi dojeżdżający do pracy mogli skorzystać z usług MPK, dojeżdżając do pracy na zmiany.
A jeśli chodzi o Pana Piątka, nie warto zawracać mu głowy, on chyba sam nie wie co robi na stanowisku burmistrza, poza braniem odpowiedniego wynagrodzenia. Panie Piątek obudź sie Pan wreszcie, 2 lata mija, 2 lata kolejnego letargu i bezczynności, gdzie sa czyny szumnie zapowiadane przed wyborami i podczas 4-letniej nieobecnosci?
Przywrócić część autobusów!!!

A ja wnioskuję o pilne przebadanie psychologiczno-psychiatryczne wójta.

Też mi się wydaje że może być problem z przyjęciem do bstoku-podobno jest "nawał" pacjentek i odsyłają do swojego rejonu mimo ze rejonizacji jako takiej nie ma...To opinia mojej koleżanki-pielęgniarki ale sama nie wiem-szkoda poprostu że w łomży nie można rodzić ze znieczuleniem byłoby po kłopocie......

No bo On zdaje... i wszystko wiadomo :) Zdaje na księgowego.

"Autor: Maxxx (---.elomza.pl)
Data: 12-06-08 16:05

Do: loosac
Czy GPS to HI-204 Haicon będzie chodził pod Mac OSX?
"

Nie wiem, ale pod Linuxem dziala :) Sorki, Mac'a nie posiadam.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

zdaje butelki...

Myślę, że jest to kolejny salon PLUSA w Łomży.

a ja polecam Nowe Guty :D

ja polecam Bindugę młyńską jest tam fajnieee

A już wiem :) Skrzywdzili Cię, a obsługa była dla Ciebie nie miła. Czekasz na opinie pozytywne, żeby potem wieszać na nich psy i powiedzieć co o nich myślisz :)

Prezydent m. Łomża postanowił wszcząć postępowanie z urzędu ws. zobowiązania w oplacie od posiadania psa. Co mam robić, bo to, aż 100zł.
Płacę podatki od własnego M, od dzialki siedliskowej, lecz podatek od psa jest najwyższy, To parodia, pies ma większą wartość niż inne moje dobra materialne.

serduszko11 - dobrze powiedziane.

wysoki brzeg jest tam przepieknie a w nowych gutach to cala lomza jest nie da sie odpoczac no albo w tamie jest kilka osrodkow to jest jak do augustowa sie jedzie

pierwsze 10osob dostalo po szampanie no i w srodku kilka rozycz3ek dali kolezanka tam pracuje i mowila hehe juz nawet kilku zlodzieji zlapali jak z mp3 chcieli wyjsc hihi nasza Łomża

Nikt Ci tego nie powie:(
Kurcze, temat o podatkach za psy juz gdzies byl.

Polecam Niedźwiedzi Róg nad Śniardwami :P

Treść jest ukryta

polecam Agustow,kiedys jezdzilem na wyciagu,dookola na nartach,super sprawa.

Ja polecam Rucian Nida,puźniej Mikołajki i aquapark w gołębiewskim,byłam w zeszłym roku.

a dlaczego miała by nie wystąpić... dwa lata temu u nas była i było superr:):):):)

Gdzie na Mazury? Może na Mazury:D A tak serio nie lepiej jakas paczka pojechac autkami wziac namioty i baraszkowac na łonie natury? Ja polecam taką forme wypoczynku;d

ooo,maksymalnie 100 zlotych i w Łomzy wlasnie tak mamy, ojej duma mnie rozpiera!!!

Treść jest ukryta

skąd się rodzą takie chore pomysły? czy Wam dziewuchy już do reszty odbija? Co 2 tygodnie jakaś dama zadaje takie pytanie. W dodatku zapewne średni wiek osób pytających nie sądzę żeby przekraczała 20

A to skur.... wychuj.... nas.to ci dali warunki ja pierd....

A o dietach radnych zapomnieliście. Wkońcu z czegoś tę rade utrzymać trzeba.

Pytasz komu zależy, miejsce niezłe, budynek okazały.
Zalezy temu co ma tam wejść.
W zamian miał być nowy budynek i jak sIę zapowiada nie będzie!!
TO TAKIE ŁOMZYŃSKIE - PRAWICOWE

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

na schronisko? jeszcze by tego brakowało!
A niby z jakiej racji? Bo biedne pieski muszą jeść? Czy inni mają płacić za głupotę i wyrodność swych panów którzy je wyrzucili? Obowiązek opieki nad psem spoczywa na włascicieli (nie psa wina jakiego ma własciciela) ale to że "Twój" sąsiad go wywali nie musi oznaczać że Ty musisz płacić za niego. Może tym samym sposobem pozwól sąsiadowi wywalić samochód a Ty płać za złomowanie, płać za wyrzucanie śmieci, płać za szczepienie psa sąsiada (kota, chomika, ...).

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

podbijam temat :P

Oszukani... ? Krzysztof Choiński poinformował, że nie będzie budowany żaden nowy gmach na potrzeby Zespołu Szkół Drzewnych. Prezydent Jerzy Brzeziński w najbliższych dniach przekaże budynek na potrzeby O.K.E., a szkoła zostanie przeniesiona do budynku warsztatów przy ulicy Sikorskiego. Ma tam otrzymać jedno piętro – siedem sal... Ktoś, z kogoś dobrze zażartował.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org