środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybiórcza dziś znowu dezinformuje?

Chwała jeszcze Stasiowi Ł. byłemu radnemu też pracował tam na Rynku i jeszcze zasponsorował w szczerym odruchu występującym artystom kilka toreb cukierków. Z jełopami to nie dziwię się zawsze ciężko się dogadać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybiórcza dziś znowu dezinformuje?

Balitica Travel tel 602559813 - polecam miła obsługa

Jarek

no nie za bardzo, a lubię czytać blogi.

dziękuję za podanie linków zaraz popatrzę :)

ja radze to samo co Maxxx :))

Właśnie dlatego, że "kocha swoje dzieci" i chce zadbać o jak najlepsze dla nich życie / choć to "kalekie życie" i dzieci i rodziców/ stara się o środki finansowe. Skoro lekarz zmusił rodziców do urodzenia dziecka z ciężką chorobą genetyczną, na których opiekę nie wystarczają przeciętne dochody, to niech buli odszkodowanie, bo naraził ludzi na cierpienia i koszty. To rodzice mają wyłączne prawo do decyzji czy chcą mieć dziecko obciążone ciężką genetyczna chorobą, w tym przypadku chodzi o kolejne takie dziecko i religijną obłudą, hańbą i moralną zbrodnią jest zmuszanie kogoś do ryzyka poprzez zwykłą odmowę badań prenatalnych. Odszkodowanie powinien płacić przede wszystkim kapelan szpitala i biskup, którzy "bolszewickim" okiem pilnują by nie dawać nawet przyczyny do aborcji /a dlaczego umykają ich uwadze tyle podejrzanych nocnych, "samoistnych", poronień - pielęgniarki wiedzą o czym piszę/.

Odsuńmy od władzy kler i przykościelnych polityków.

jaaaa aaa aaaa teeeeez mialem

serduszko....
Choć / pozornie/ masz "ludzki" login, to jednak wykazujesz się dużą naiwnością twierdząc, że przerwanie ciąży w stadium prenatalnym, gdy zarodek jest jeszcze na kształt rybki czy żabiej kijanki, jest "zabiciem" dziecka. Ja na własne uszy słyszałem od ,dość mocno niepełnosprawnej osoby, że ma wielkie pretensje do boga, losu, świata za swoje tragiczne, beznadziejne życie i nie miałby do nikogo pretensji, gdyby ktoś przerwał początek jego życia. Tak samo nie masz prawa pozbawiać rodziców prawa do decydowania o ilości i jakości swojego potomstwa, choćby to nie współgrało z twoim poczuciem moralności.

Zróbmy wszystko by pozbawić księży i przykościelnych polityków władzy nad Polską.

Jarek

FM-INFO,
Dziękuję bardzo za tę informację. Umknęło mi to wydarzenie.

Posłuchaj a dużo się dowiesz!

w lidlu mieli fajne koszyki po 2 złote.

widzę że kultura na wysokim poziomie,nie ma co

po nazwiskach to watpie zeby ktos strzelal....

Postu nie oceniam, wypowiedzi takie sobie, ale w Łomży chyba natura taka żeby otworzyli miejską toaletę to by się pchali jak na zabicie "LUDZIE CZY NA DZIEŃ DZISIEJSZY W OGÓLE NIC NIE MACIE I CZEKACIE NA OTWARCIE KOLEJNEGO MARKETU?" Z tego co wiem to do nowo otwartego Kauflandu zwożone są artykuły z setek innych placówek gdzie zawalają zaplecze i nie schodzą. Skoro z pracą mamy tak ciężko i ciężko utrzymać opłaty i podatki to po jasną cholerę się pchać ze stówką w kieszeni i w sumie nie wiem na co liczycie. Oczywiście też tam zajrzę jak ten szum się uspokoi no i będzie nowy towar bo na otwarciu to nie ma sensu. Pozdro kupującym, nie pozabijajcie się tylko.

Kończąc temat na dziś jak odszkodowanie i renta dla dzieci Wojnarowskich to i tak samo dla wszystkich upośledzonych i chorych dzieci i ich rodziców i takie same warunki socjalne i mieszkaniowe a co ci inni to z innej mąki oni to nie chcą żyć godnie i mieć dobrą opiekę

joszi a Ty nalezysz pod warszawe czy kazali Ci robic KL w wawie? rozumiem, ze odwolywales sie i masz do przodu mswia w wawie.

Hehe głupcy pchacie się dalej jakby darmo dawali jeden pcha się przed drugiego i każdy rząda szacunku (czy to jest poważne?). Do stokrotki weszłem po tygodniu, tu widzę że nie prędzej jak po dwóch, tak po prostu ciekawość, mogę wejść i po miesiącu ale by hołota się nie pchała, niech ktoś otworzy nowy market to tu już będzie spokój. Czy tak? (CZYSTA LOGIKA, NOWE JEST PIEKNE) A sumienie co wyczynialiśmy i kasa wystawi rachunek hehehe. I po co było się pchać?

Łapówki Łapówki jeszcze raz Łapówki ... i czuje że tam żadna je... OKE nie będzie tylko coś innego . Dobra działka w środku miasta grzechu warta tylko ile jeszcze panie b. tych grzechów żeby pokazać że jest się takim nieudacznikiem ? teraz wszystko bd zjebane chociaż tam się nie ucze ale miałem na Sikorskiego kursy ... a w tym roku pewnie bd miał gdzieś w polsce .

Poszukuję terrarystów z Łomży lub okolic. Kupię Brachypelmę albopilosum.

heheh jak ucieknie będzie lipa spać w nocy ;P heheh

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org