poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nocna Zmiana- rola Tuska w trwaniu agentury

no jak najbardziej rzetelna ;) mi się to podoba kurcze a aktualnie niedługo będę szukał nowej pracy ;P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nocna Zmiana- rola Tuska w trwaniu agentury

lepiej to niż nic

przeciez w tamtym miejscu poprzednio krowy się pasły!

a jak kiedyś ludziska poszli tam się opalać bo zobaczyli taka piękna trawkę- to właściciel ich pognał bo mu zasiane zborze pogniotą ha ha ha

tylko zające zapewne maja nam za złe bo straciły miejsce do baraszkowania ha ha ha

Rozumiem, ze Nasza jest potomkiem tych czerwonych psow, ktorzy usilowali w spoleczenstwie wylaczyc prawo wolnosci pogladow i prawo wlasnosci?

Efekty mamy dzisiaj: 80 % Polakow nie potrafi sobie poradzic w zyciu. Patrze ze czerwona stonka jeszcze nie wyginela. Proponuje stuknac sie w glowe. Nie wiem co ci tam klepki w glowie poprzestawialo, ale moze sie pouklada... przynajmniej mozna miec taka nadzieje.

Jeśli przeszkadzają mu kobiety,to znaczy,że sie sam także nie nadaje,może pora zmienić prace??:]

gośka17 : dla mnie nie ma roznicy, skoro twierdzisz ze takie dzieci się męcza bo sa niepełnosprawne i lepiej żeby się nie urodziły to mam dla Ciebie plan: wyjdź dziś na miasto z nożem i pozabijaj wszystkich na wózkach, wszystkich niepełnosprawnych, starych i wróć do domu wypij kawę i obejzyj film...

Niech robi jak uważ życie ją osądzi i jej dziecko.
W tej sprawie nastąpiła duza pomyłka dlaczego to szpital ma płacić rente i odszkodowane skoro przeprowadzenia tych badań odmówił jeden lekarz który zadużo słucha radia maryja.
Odpowiedzialność zbiorowa?

dobry lokal jest na sniadeckiego elita mily klimat albo fajanie jest na sikorskiego w kufelku zawsze mozna kogos uwalic w tube byla jeszcze grucha ale ja zlikwidowali

pozdrawiam i zycze milej zabawy

Signature will be available soon. Please wait ;)

Pod Topolami - kotlet leśniczego polecam

Signature will be available soon. Please wait ;)

Knajpa w Chojnach przy Orlenie
Retro na Nowogrodzkiej

Łukasz1984 mądra wypowiedz

głupi jest ten co mało zarabia i probuje rżnąć "wielkiego pana" .. on tylko będzie jadł w restauracji tylko orginale i firmowe produkty się liczą, a po zakupy to pewnie gosposia pojdzie.... to jest dopiero objaw głupoty i bezmyślności :P z was się tylko śmiać i wstydzić ze nie potraficie docenic kasy i zaoszczedzic, bo zeby przeplacac to trzeba byc dopiero "głąbem"

zreszta każdy odpowiada za siebie i jesli ktos sie nie wsytdzi ze kupuje w biedronie czy tam gdzies indziej ( w tym ja :DDD) to jego sprawa tak samo jak ktos kupuje w innym sklepie i sie tego tez nie wstydzi( w tym takze ja :DDD) a wam hu....j do tego kto ile ma kasy .... co kupuje ..... gdzie ... i za ile ..... jego sprawa a Wy jestescie glupi ze tym sie przejmujecie bo to wam spuszcza sen z powiek a nikomu innemu :PPP

Kaufland jednak pojde dzis na przekór wielmożnemu państwu co z bloku obserwuja :P, albo przejadem z samochodu :P

pozdrowienia dla normalnych Kajetan :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org