Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nocna Zmiana- rola Tuska w trwaniu agentury |
no jak najbardziej rzetelna ;) mi się to podoba kurcze a aktualnie niedługo będę szukał nowej pracy ;P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nocna Zmiana- rola Tuska w trwaniu agentury |
lepiej to niż nic przeciez w tamtym miejscu poprzednio krowy się pasły! a jak kiedyś ludziska poszli tam się opalać bo zobaczyli taka piękna trawkę- to właściciel ich pognał bo mu zasiane zborze pogniotą ha ha ha tylko zające zapewne maja nam za złe bo straciły miejsce do baraszkowania ha ha ha
|
|
Rozumiem, ze Nasza jest potomkiem tych czerwonych psow, ktorzy usilowali w spoleczenstwie wylaczyc prawo wolnosci pogladow i prawo wlasnosci? Efekty mamy dzisiaj: 80 % Polakow nie potrafi sobie poradzic w zyciu. Patrze ze czerwona stonka jeszcze nie wyginela. Proponuje stuknac sie w glowe. Nie wiem co ci tam klepki w glowie poprzestawialo, ale moze sie pouklada... przynajmniej mozna miec taka nadzieje.
|
|
Jeśli przeszkadzają mu kobiety,to znaczy,że sie sam także nie nadaje,może pora zmienić prace??:]
|
|
gośka17 : dla mnie nie ma roznicy, skoro twierdzisz ze takie dzieci się męcza bo sa niepełnosprawne i lepiej żeby się nie urodziły to mam dla Ciebie plan: wyjdź dziś na miasto z nożem i pozabijaj wszystkich na wózkach, wszystkich niepełnosprawnych, starych i wróć do domu wypij kawę i obejzyj film...
|
|
Niech robi jak uważ życie ją osądzi i jej dziecko. W tej sprawie nastąpiła duza pomyłka dlaczego to szpital ma płacić rente i odszkodowane skoro przeprowadzenia tych badań odmówił jeden lekarz który zadużo słucha radia maryja. Odpowiedzialność zbiorowa?
|
|
dobry lokal jest na sniadeckiego elita mily klimat albo fajanie jest na sikorskiego w kufelku zawsze mozna kogos uwalic w tube byla jeszcze grucha ale ja zlikwidowali pozdrawiam i zycze milej zabawy Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Pod Topolami - kotlet leśniczego polecam Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Knajpa w Chojnach przy Orlenie Retro na Nowogrodzkiej
|
|
Łukasz1984 mądra wypowiedz głupi jest ten co mało zarabia i probuje rżnąć "wielkiego pana" .. on tylko będzie jadł w restauracji tylko orginale i firmowe produkty się liczą, a po zakupy to pewnie gosposia pojdzie.... to jest dopiero objaw głupoty i bezmyślności :P z was się tylko śmiać i wstydzić ze nie potraficie docenic kasy i zaoszczedzic, bo zeby przeplacac to trzeba byc dopiero "głąbem" zreszta każdy odpowiada za siebie i jesli ktos sie nie wsytdzi ze kupuje w biedronie czy tam gdzies indziej ( w tym ja :DDD) to jego sprawa tak samo jak ktos kupuje w innym sklepie i sie tego tez nie wstydzi( w tym takze ja :DDD) a wam hu....j do tego kto ile ma kasy .... co kupuje ..... gdzie ... i za ile ..... jego sprawa a Wy jestescie glupi ze tym sie przejmujecie bo to wam spuszcza sen z powiek a nikomu innemu :PPP Kaufland jednak pojde dzis na przekór wielmożnemu państwu co z bloku obserwuja :P, albo przejadem z samochodu :P pozdrowienia dla normalnych Kajetan :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |