Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miałeś, chamie, złoty róg...? |
Napisano: ...nadstaw drugi policzek... czy ksiądz nadstawił? Jesli nie - to chyba nie jest chrześcijaninem! Jego biskup-pasterz powinien coś z nim zrobić! Jaki ten ksiądz daje przykład wiernym? (chowa gębę przed razami!) Qufer
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miałeś, chamie, złoty róg...? |
gdzie w Łomży jest jakiś dobry fitness club z aerobikiem, najlepiej w centrum? szukam po książkach telefonicznych, ale nic tam nie ma...wdzięczna będę za info! dora
|
|
Jestem uczennicą III kl gimanzjum, i to chyba najwyższy czas aby podjąć decyzję gdzie iść dalej, do jakiej szkoły. Problem jest w tym, że ja nie mam pojęcia co wybrać. Jestem bardziej umysłem humanistycznym niż ścisłym, ale nie jestem pewna czy dałabym sobie radę np. w II L.O. Może ktoś z Was potrafiłby mi doradzić? Przecież czasu już tak mało.....
|
|
Oczywiście..... sam się tam niedawno (we mrozy) dogrzewałem! Qufer
|
|
Myslalam tez o III tam podobne nie jest zle, poziom ani za niski ani za wysoki, taki akurat, tylko ze daleko ode mnie. I L.O. zupelnie odpada, znam kilku ludzi stamtad i ich zdanie na temat tej szkoly wcale nie jest takie dobre, poza tym tam wiekszy naklad kladzie sie na przedmioty scisle a nie humanistyczne a ja wole nauczyc sie na pamiec 30 stron z historii,niz cala tablice Mendelejeva. To mi zupelnie nie wchodzi do glowy a jak nadchodzi przerwa po ktorej mam miec np. chemie to boli mnie brzuch, i kreci mi sie w glowie, moze ja mam wstret jakis czy co ;p Pozdrawiam Zbych
|
|
Jestem pełen podziwu... szczęgólnie ta ciemnowłosa dziewczyna... nadal jestem pod wrażeniem...
|
|
To zycze wam milej degustacji ... sam bym sie napil dobrego grzanca.
|
|
Dziś 19.30 Koteria.... postaram się mieć Newsweeka :) .....a jak jeszcze nikogo nie będzie to będę siedział przy barze.... :) Sura .....czemu Kontakty to wstyd....? mozna nielubić "naczelnego", ale ogólnie gazetkę (a przynajmniej niektóre artykuły) całkiem miło można sobie przeczytać...... - to jedyne naprawdę lokalne czasopismo w naszym regionie. Do zobaczyska wieczorem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |