Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Totalny blamaz Cimoszki przed komisja |
oj Boże dajci mi chusteczke bo się rozpłacze. Marek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Totalny blamaz Cimoszki przed komisja |
Ja tez jestem za "zalewem", ale nie mam z kim...
|
|
ludzie czy nie mozna normalnie porozmawiac na dany temat tylko trzeba okreslac kogos w brzydki sposob te forum chyba nie po to istnieje Pasja po co kometujesz MiniMaxa nawet jeslu dostal po dupie to co z tego na tym forum masz sie wypowiedziec na temat a nie krytykowac autora postu juz pare razy wczesniej wiedzialem takowe Twoje zachowanie. Wiem ze pewnie za to co tu napisalem bedziesz chcial minie obsmarowac i ostro pojechac ale to co napiszesz i tak splynie pomnie jak krople deszczu a Ty ponownie pokarzesz swoja glupote bo juz nie raz wiedzalem jak to robiles WYPOWIADAJ SIE NA TEMAT :D Nazis i co z tego ze nasi tam gdzies kiedys chandlowali a co ich nie ganiali za to ? a ci ludzie nie sa tylko u nas jest ich pelno w calym kraju i napewno ma to wplyw na gospodarke nie znaczny ale zawsze ma Marek
|
|
I tak powinno być. Widać że Yamie zalerzy na dobrym słowie. Oby tak dalej! Wogóle to co myślicie o tym lokalu? Mi się podoba tylko trochę za gorąco tam jest.
|
|
etam, jak polacy sie nie zmienia wszedzie bedzie zle i biednie. glowy do gory! ludzie!!!!
|
|
Slyszalem, ze strona yamy uzywa grafiki sciagnietej z netu z damowej strony. Tworca sie nie wysilil. No i jeszcze te kamery ktore dzialaja na neostradzie - kpina. Jaki lokal taka strona.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |