Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
USA i Wielka Brytania szykują wojska na Libię ciekawe czy Polska w to wejdzie |
Co Byście chcieli dodać do naszej Łomży... chodzi mi o to, abyście wyrazili swoje marzenia na temat Miasta... Coś dodać, coś ująć... Tak aby żyło się lepiej:) franek27-----> temat nie dla ciebie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: USA i Wielka Brytania szykują wojska na Libię ciekawe czy Polska w to wejdzie |
On musi sie sam wymeldować ;) Nie możesz sama tego zrobić;) Riposta
|
|
Re: USA i Wielka Brytania szykują wojska na Libię ciekawe czy Polska w to wejdzie |
Zalew na pulwach, kupa ludzi będzie z tego czerpać zyski.
|
|
ty kobi sklej to piz...de i nie nic nie gadaj sam jestes pedal... kutasie jeb...any
|
|
zostaw lepszy system tam gdzie jest. ew na innego linuksa zmień ;) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Nie to nie mój brat,tylko syn sąsiadki i on nie zamierza się sam wyprowadzić ani tym bardziej wymeldować a za nic nie chce płacić szkoda mi matki bo on się śmieje swej matce w twarz i myśli że jest bezkarny a co z sądem można coś w nim zadziałać?Chciałabym jej coś doradzić ale niebardzo wiem co zrobić?Czy sąd będzie po stronie matki czy syna???
|
|
Rodzice pragnęliby jego wymeldować bo stac jego aby płacił,dobrze zarabia ten chłopak,ja osobiście to nie rozumiem jego zachowania..szkoda mi tych starszych ludzi.Wykształcili takiego a on po latach rogi pokazał.
|
|
jezeli masz hp wejdz na stronke www.hp.com tam znajdziesz sterowniki scaignij program nlite zrob obraz zauzmy windowsa xp s.p 2 polecam dograj te sterowniki do win i smialo mozesz nagrywac jedyny sposob
|
|
Że do starego rynku mam blisko bo rzut beretem to mam tam dwa szybkie bary. Obecnie chodzę tylko i wyłącznie do tego na rogu. Wcześniej chodziłem do tego wymalowanego na niebiesko. A dlaczego zrezygnowałem : pani która tam pracuje być może jest współwłaścielką to mało tego że olewa klientów to ma problemy ze wzrokiem, bo gdy podejdzie jakiś pupilek znajomy to po mimo że przyjmie twoje zamówienie to najpierw obsłuży pupilka i przykro to mówić bo moje zamówienie to niestety albo sama zjadła albo komuś odgrzała co nie jest nowością, więc takie małe hamstewko hehehe dla olewających. (Można się wkurzyć gdy kupujemy buty czy ciuchy na taką obsługę to wiadomo, ALE GDY POLAK GŁODNY TO ZŁY I NA ŻADNE HAMSTWO NIE MA WYTŁUMACZENIA WIĘC PUBLIKUJMY I OMIJAJMY TAKICH BIZNESMENÓW.)
|
|
Gdzie w Łomży znajdę te podkładki to samochodu, że np. telefon się nie ślizgał w czasie jazdy??? To sie zwie nano stick lub nano pad i jest tego pełno na allegro a w Łomży kompletnie nie wiem gdzie to znajdę. Pomóżcie!!! Dzięki!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |