sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powiastka polityczna

To raczej ogólne stwierdzenie, tzn. z mojej strony :), wiem co mówię bo niestety tak wygląda ma praca.
Oczywiście na pewien sposób to lubię, bo niewyobrażam sobie pracy od 0700 do 1500, są plusy i minusy, najgorsze jest to że zostawia się rodzinę, jeżeli się ją ma, na długi czas. Jak ktoś to docenia to warto, jeżeli nie to jest właśnie ten duży minus.
Ironia losu, nie miałem czasu na żeglowanie po jeziorach i nawet nie mam prawa jazdy, a w czasie pracy odpowiadam za wiele rzeczy. Wkrótce, po wejściu do Unii wielu będzie mialo to możliwość, tylko ilu się na to zdecyduje ?
Staram się być optymistą, ale czy to wystarczy?
Pozdrawiam
Ps.
Siła wiatru odnosi się do morza, bo tam tworzy się pogoda, reszta to tylko anomalie, które zdarzają się coraz częściej. Ciekawostaka: bylem ostatnio w Felixstowe w czasie największego sztormu w wschodniej Anglii, wiatr wywracał kontenery i dobrze że staliśmy w porcie.

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powiastka polityczna

Piotr: ja nic nikomu nie narzucam, tylko wyrazam wlasna opinie:) malo kiedy znajduje w "kontaktach" cos dla siebie... najczesciej w "kronice policyjnej":)

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org