Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Władysław Bartoszewski już nie jest profesorem(od siebie dodam ze nigny nim nie |
oczywiscie sami jestesmy sobie winni. zamiast myslec o przyszlosci wciaz rozliczmy przeszlosc, gnijemy w tym syfie non stop. to polska mentalnosc dopchac sie i nikomu nie pomagac, zagarniac pod siebie. zamiast pomagac biednym ludziom wkolko ulatwia sie pracodawcom pod haslem tego ze beda mogli wiecej ludzi zatrudniac, a oni tylko oszukuja i okradaja. nic sie nie zmienilo od 10 lat, jak byl syf tak jest !!! naszczescie mnie tam nie ma :) brak slow. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Władysław Bartoszewski już nie jest profesorem(od siebie dodam ze nigny nim nie |
A ja szukam pracownika i od 3 m-cy znaleźć nie mogę, z chęcią bym dał dobrze zarobić za 8 godz. rzetelnej i uczciwej pracy dziennie, do tego soboty wolne, ale niestety nawet po zgłoszeniu w urzędzie pracy odzewu ZERO - gdyby ktoś szukał pracy jako lakiernik- (nawet do przyuczenia), mechanik- podstawowa znajomość tematu, (mogę także przyuczyć), to zapraszam serdecznie. oferty proszę kierować na biuro@max-bike.pl Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Re: Władysław Bartoszewski już nie jest profesorem(od siebie dodam ze nigny nim |
"A może bananów ci nasmarzyc na patelni jeszcze..." jak umiesz, to czemu nie.. Jeżeli nie obchodzi Cię temat to wal dalej niemca w hełm, ale tu się nie wypowiadaj. Pozdrawiam
|
|
Re: Władysław Bartoszewski już nie jest profesorem(od siebie dodam ze nigny nim nie |
A ja byłem w agencji towarzyskiej-tam tez jest miła obsługa !! Nie rozumiem tego tematu----- mamy wyliczac gdzie jest miła obsługa? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nasza, czerwona to ty jestes, co widac po poscie. Komuna przez 50 lat odmozdzyla spoleczenstwo, ubezwlasnowolnila -skad wiec teraz ludzie maja umiec myslec samodzielnie? A korzystaja na tym nieuczciwi pracodawcy. Jak ktos ma troche umiejetnosci i poukladane w glowie to bez znajomosci dobra prace bedzie mial. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Mam takie pytanie... obiło mi sie o uszy że dzisiaj jest festyn w Wiźnie. To prawda?
|
|
niestety nie mialem okazji robic zdjec tych w wielu warunkach. a chodzilo mi tylko o to, by pokazać jakość zdjęć, a nie ilośc bajerów których człowiek pewnie i tak nigdy nie użyje
|
|
wydarzenie na skale miedzynarodowa :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
wyjebana płyta , oby tak dalej bo w Łomży jest kilku MC a ty , się wybiłeś , to nie wszystkim się udało... Inna z łomżyńskich ekip : http://biela.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNDE1MjcuaHRtbA==
|
|
no i jedyny który się wybił, dziku: http://www.myspace.com/dziku81 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
już sama nie wiem... na stronkach pisze ze wczoraj i dzis... sporo ludzi gada ze dzis :/ nie wiem wkoncu
|
|
pierwszy raz słyszę ale z mojej strony pełen szacunek- Dziku oby tak dalej!! muza na dobrym poziomie
|
|
dziekuje ,ale z tym wybiciem to troszke za duzo powiedziane. fajnie ze plyta sie podoba.na dzien dzisiejszy www to jest dla mnie jedyna promocja plyty.pozdrawiam.czesc. ps. a w lomzy sa dobre sklady i mc fakt.pozdrowki.....
|
|
Jedź i zobacz, tak chyba będzie najlepiej.
|
|
co roku jest noc swietojanska w Wiznie ;)
|
|
a ja mam zgnite z tego postu:) hehe dobre dobre Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
do szukania roboty jest dzial z ogloszeniami. Mysle, ze więcej potencjalnych pracodawcow tam zajrzy jesli sie zareklamujesz, niż na to forum. Na forum sens ma zadawanie pytania gdzie szukać, ale samo info, że szukam to ogłoszenie, a od tego ....
|
|
Stosownie do wielu medialnych zapowiedzi w niedziele rozpoczęły się VIII Igrzyska Młodzieży Polonijnej, poprzedzone były Mszą Św. w Katedrze, przemarszem ulicami miasta reprezentacji zawodników z krajów uczestniczących oraz występami zespołów tejże młodzieży z dalekiej Syberii i Solecznik na Litwie. Te dzieciaki to potomkowie polskich zesłanców w dalekie tajgi wiecznej zmarzlizny przez 4 dni jechały do nigdy niezapomnianego i zawsze kochanego kraju swych przodków aby pokazać jak dalece udało się im ustrzec przed zapomnieniem polski język, śpiew, kulturę i taniec. Zaprezentowaki wiele utworów śpiewem i tańcem (nie wykluczając hip hopu i brek densu), światowych przebojów z ostatnich lat. Jakże bardzo przykro musiało im być kiedy z wysokości sceny widzieli zaledwie kilku z całej plejady zaproszonych dostojnych gości z Panem Marszałkiem Maciejem Płażyńskim - obecnym Prezesem Zarządu Głównego Wspólnoty Polskiej na czele, organizatorów, czyli zarząd miejscowego oddziału tejże wspólnoty, garstki sponsorów i paru mieszkańców Łomży. Szkoda też że władze miasta jak i 23 jego radnych reprezentował tylko Prezydent Choiński i radny Jan Bajno. Ci młodzi ludzie poruszający się po naszym mieście w czerwonych koszulkach i białych czapkach to są właśnie niedocenieni przez nas i nasze władze uczestnicy tychże igrzysk - NASI RODACY ze Wschodu. Okażmy im szacunek i wdzięczność za to że u nas są, że zadali sobie trud podróży a najważniejsze że oni tam z uporem strzegą i bronią polskości mając swoiste WESTERPLATTE. Może nie każdy z nich ma piniążki aby kupić sobie loda czy jakąś pamiątkę z naszego miasta - podarujmy im coś nie wielkiego, tak z serca, coś od siebie, niech zobaczą że ich lubimy, że nie zapomieliśmy o ich przodkach. Dobrze byłoby aby widzieli naszą obeność przy rozgrywanych konkurencjach sportowych (głownie w Szk. Podst. nr. 10 ) od pon. do czw. Przybądźmy licznie na ich kolejne występy estradowe we wtorek od 16 tej na skate parku przy Szkole Podst nr.9, niech odczują że ich obecności nie lekceważymy. Postarajmy się aby zawieźli do swych domów o nas jak najlepsze wspomnienia.
|
|
|
Re: Władysław Bartoszewski już nie jest profesorem(od siebie dodam ze nigny nim |
tu wersja dla graczy http://www.youtube.com/watch?v=g4sb4AjrdQs "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
w sklepach motoryzacyjnych sa chyba tez na stacji prima a widzialem to jeszcz w tych smiesznych sklepach po 5zl:)
|
|
zaloz se na konia i jazda az mu piana z pyska pojdzie
|
|
ja bralam i meridie i zelixe... ostatecznie zostaje przy zelixie... zadnych skutkow ubocznych a pozatym widze jakies rezultaty. odstawilam tylko slodycze i w ciagu miesiaca 7 kg mniej... nie zartuje!! a po meridii nie zauwazylam nic.. poprostu duzo zalezy od organizmu. a co do recepty to na merisie i na zelixe dostaniesz u rodzinnego .. tylko to tez zalezy od decyzji lekarza jezeli powie ze nie to nie nalegaj i nie bierz sama bo narobisz sobie problemow...
|
|
w naszej gminie głupota nie zna granic
|
|
Grey, miałeś się odezwać na GG, podałem kilka postów wyżej. Na kiedy masz do Wawy? Pozdro. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Markac nie przejmuj sie tym dzieckiem on jest tak żle wychowany że nie zna innej formy rozmów tylko wyzywanie itp.z serca wychodzi wszelkie zło lub dobro,Fin'a serce jest chore i pełne nienawiści,pewnie brakuje mu miłości i przez to krzyczy...pozdrawiam wszystkich Ojców,TATUŚKÓW;-) wszystkiego najlepszego życzę!
|
|
zbyszek, ale i u nas na ulicy słychac ze czarek kilkoma glosami przegrał.
|
|
|
Jeszcze pytanie do Shaggiego - człowieka o niezliczonej liczbie ników: czy twoj szampon jest wystarczająco męski?
|
|
agniesia....Myśle, ze to nie tak:)) Mając nik Finn osoba jest anonimowa i zazwyczaj nierozpoznawalna ^^ Więc jak wiadomo odpier** bo nikt nie wie kto to jest. Finn pozdro ;) hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
co ty kombinujesz, livebox przy umowie na 24m masz pierwszy rok po 1zł drugi po 10 w sumie masz120+10=130 podłączasz 4 compy +tel internetowy + może doczekasz wypożyczalnie filmów itp. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Potrzebuję dokładnych informacji na temat miejsca i godziny jutrzejszego Zebrania Walnego w ŁKS-ie. Podobnie jak wcześniej Poznańska ? Z góry dziękuję za jakiekolwiek wiadomości w tym temacie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Już znalazłem. Zarząd Łomżyńskiego Klubu Sportowego informuje, iż we wtorek 24 czerwca o godzinie 17.30 w auli Państwowej Wyższej Szkoły Informatyki i Przedsiębiorczości przy ulicy Poznańskiej 141b odbędzie się Walne Zgromadzenie Członków Łomżyńskiego Klubu Sportowego. Oprócz członków Łomżyńskiego Klubu Sportowego do przybycia na Walne Zgromadzenie zapraszamy serdecznie wszystkich kibiców i sympatyków ŁKS Łomża. Źródło: lks.lomza.pl Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Bardzo chętnie popatrzyłabym, ale to godziny pracy, no chyba że ktoś nie musi pracować, hehehe
|
|
witam! Czy ktoś się może orientuje o której jutro otwarcie kauflandu i co jest na nim przewidziane? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Dla pierwszych 10 osób zakupy do 100zł za darmo.
|
|
otwarcie jest chyba o 8 a co jest przewidywane? przede wszystkim zlot glupiego jak but narodu ktory podnieca sie takimi gownianymi marketami jak kaufland ktory jest pod wzgledem czystosci i kontroli sanitarnych jednym ze slabszych marketow. jak otworzyl sie lidl to polecieli jak glupie do lidla Good God.... tragedia ;] pozdrawiam
|
|
Lecą jak pjebusy do tych sklepów, myślicie że będą dawać za darmochę.
|
|
Ta, ja nie radzę się pchać w ten dziki tłum. Lidl intrygująco przypomina Biedronkę, a wszystkie takie molochy to gówno... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
już dawno otwarte i sprzedają papier toaletowy 2 grosze taniej w promocji kibel gratis nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
najlepiej to ustac i zajac kolejke juz dzis heheh Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie widzieliście ulotek z kauflandu? Napisane jest tam że od 7.00
|
|
Witam wszystkich :) nie ważne o ktorej otwarcie , bo nie macie juz zadnych szans. przed chwilą wóciłem :) a pod Kauflandem zostawiłem swoja starą ma dyżur do 2.00 potem ja ją zmienie :) i bedziemy jutro pierwsi :PPP Kajetany zgarniaą wszystko :D troche za pozno sie obudziliscie :P
|
|
mało nazbierałes ;) dużo więcej takich tekstów. co 2ga wypowiedź jego w ten sposób brzmi. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
w Łomzy nic się nie zmieniło.Dalej to miasto układów i znajomości. Nasze lokalne bezmesmeny, urzędnicy, mundurowi to jedna kilka :)
|
|
ps nie było obalenia komuny tylko zmiana nazwy ustroju państwa- odnosnie powyższego
|
|
Niedawno rozmawiałem z policjantem i bardzo narzekał na kobiety w Policji że się nie nadają do tej formacji,że nie lubi z nimi jeździć na interwencje
|
|
ej bez przesady nie wieszajcie tak psów na tych co tam startuja na otwarcie tych sklepów. W mieście po prostu brak jest takich sklepów , i ludzie tego chcą i to się im podoba. Wiec po co udawać ,że jest się kimś lepszym , innym . Wszyscy jesteśmy tacy sami tylko co niektórzy w życiu stosują bardziej lub mniej wyszukane pozy. Jednym to pasuje innym nie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
oczywiście losac ,że jestem czerwona . A ty właśnie jestes potomkiem tych burżuazyjnych psów co teraz starają się zaszczekać takich jak ja. Ale przyjdzie dzień gdy rozliczymy takich jak ty i wskażemy ci właściwe miejsce. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
na tym zadupiu to wszystko robia na odpie..ol
|
|
ale mi super cena- w biedronce na starcie wychodzi 8zł/h
|
|
lepiej by jakies zaklady pootwierali, mimejsc pracy natworzyli zeby ludzi gdzie pracowac mieli bo jak narazie otwieranie suermarketow jeden obok drugiego to bezsens. Postawili by jeden a porządny HIPERmarket a nie obok siebie 100 nastawiaja i zadowoleni. tragedia ;] no ale fakt ze w kauflandzie tez pare miejsc pracy sie znalazlo napewno.
|
|
dla mnie złe i chore jest takie właśnie określenie, czy te dzieci do końca życia będą nosiły piętno ,,złego urodzenia'' ? Co to wogóle znaczy?,że urodziły się niepotrzebnie bo sa chore, niepełnosprawne!
|
|
24 sierpnia w Zambrowie bedzie Patrycja Markowska i Video 31 sierpnia w Nowogrodzie Kasa Chorych
|
|
ludzie nie podoba sie Wam to nie chodzcie i nie róbcie tam zakupów,i nie wyśmiewajcie się z innych że stoją od rana w kojekach i wogóle,a Ty szalllakal czy jak się to pisze sam jeździsz audi lub mpkiem i wyśmiewasz się z innych.Może nie każdy jest tak zamożny wak wy drodzy forumowicze,którzy jeździcie po irlandiach angliach i i innych miejscach. To tyle-dziekuję.
|
|
Hmmm tak naprawdę to trochę ciężko. Klimatyczne miejsce, moim zdaniem, to Oberża... W Piątnicy, a w Łomży Cztery Pory Roku.
|
|
a hhhh uuuuuuuuuu jjjjjjjjjjjjjj cie obchodzi
|
|
chociaz jeden madry sie znalazl... w sumie to odwazny i powiedzial co naprawde mysli o tych glupotach wypisywanych przez niektorych.... w sumie to nie wierze ze osoby ktore sie nabijaja <z samochodow pod sklepem zy z tego stania w kolejce> sami nie poszli nawet dla glupiej ciekawosci... na forum pod glupim nickiem kazdy moze sobie sie ponabijac z ludzi... tylko ciekawe czy to nie ty stales za ta stowka w kolejce....
|
|
Ja również polecam Wiartel koło Pisza tylko ten duzy a nie mały;)
|
|
co myślicie o nowym salonie plusa w łomży?? tam w kauflandzie?? był tam ktoś już?? jaka jest obsług??
|
|
NO I DRZEWNA OD WRZEŚNIA NA Sikorskego, i to na jednym piętrze ciekaw jestem, kto zostanie tam z klas I i II zostaną chyba tylko III i IV
|
|
Stojąc przy trasie na Warszawę-nie mylić z tirówkami.
|
|
Jeśli pytasz o Mazury to może Zdory ci odpowiadają. Sam tam jeżdżę od lat no i właśnie wkrótce znów się wybieram. Jakbyś chciał szczegóły to odpowiem na gg 4015378.
|
|
mam nadzieje, że ten sprzedawczyk prezydent nachapał się już tyle, że do końca kadencji nic już nie opyli pod stołem, bo jego kadencja i tak przyniosła Łomży więcej szkód niż pożytku
|
|
Byłam tam,ogólnie dobre wrazenie na mnie zrobiło,dużo produktów spożywczych,szkoda tylko że nie ma tam sklepów z ubraniami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |