Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MORALNOŚĆ ? |
a jaki próg jest w II LO?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MORALNOŚĆ ? |
w 3 LO jest cięzej niz w 2 do drugiego jest sie ciezej dostac pozniej masz looz :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Cytat: |
|
zależy co przynieś, co podaj i co pozamiataj;) i dokładnie gdzie i u kogo:)
|
|
''rece nie pala mi sie do roboty nie bede zapier..lal za jeb..ne pare zlotych maja was za bydlo i doja jak krowy gdzie jest ten swiat kolorowy''
|
|
ogulnie na budowie jako pomocnik, na wykończaniówce
|
|
Ja byłam niedawno w Zbyszku i obsługa bardzo miła
|
|
polskie nie zawsze znaczy, ze nie jest modyfikowane Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jedź do Jedwabnego w środę na Święto Dyszla. Na pewno sprzedasz:)
|
|
powaznie???mam kompletne nowe siodlo i po co ma sie kurzyc,hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
szkoda że nie napisałeś gdzie kupić buty!!!!
|
|
za tydzień ma ponoć być z soboty na niedzielę,lecz nie jestem do końca pewien
|
|
podobno za tydzien ma byc noc swietojanska czy cos
|
|
ta na ogłoszenia możesz dać a praca potrzebna od zaraz a tam jak ktoś zadzwoni to święto jakieś dałem i na ogłoszenia ale jakoś nikt narazie nie dzwoni a roota potrzebna od zaraz ulotek nie chce roznosić na ulotki to sam bym se załatwił sie nabiegasz z tymi ulotkami i cale nic z tego masz np w kauflandzie dobre za rozniesienie 550 ulotek masz 60 zł i roznosisz to w 2 godziny ale tez tylko raz w tygodniu możesz to co mi z takiej roboty raz na tydzień poczekamy zobaczymy co będzie do lipca poczekam jeszcze ten tydzień sie poczeka najwyżej
|
|
ja mysle ze nie przyjedzie za rok a co najmniej (jesli w ogole) za 5 lat jak nie umrze :P a kolej nie odżyje bo nawet porządnych torów nie ma czyli **** z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
jak to nie wyraził zgody !!!! ja chce kur... mój wiatrak za 24 zeta grrrrrrrrrrrrrr koziol0
|
|
Byłem zobaczyłem i stawierdzam ,ze sklep warty uwagi! PS.Jest to chyba najwiekszy sklepk w Łomzy "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Albo 2 pośladki jednym kolczykiem połącz, to modne teraz jest
|
|
oj ja bym tego taki pewny to nie był na początku zainteresowanie lodowiskiem było duże ale i tak miasto musiało do niego dopłacić ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |