wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
śp. Lechu sprowadzil esbecka szmate do parteru

- ja bym zmienił nasza ukochana POLICJE w naszym jakże cudownym miasteczku, darmozjady pozabierał bym im te samochodziki i niech z buta chodzą po miesicie może by ingerowali w końcu w to co dzieje się na ulicach, bo jak jada sobie samochodem to im się nie che nawet dupy ruszyć, niom chyba ze ktoś sobie w parku usiądzie na oparcie ławki to wtedy jest wielki problem i muszą jak to oni mówią „interweniować” inteligenty a czasami nawet nie umieją z dowodu przepisać nazwiska poprawnie analfabeci ale jak się skończyło tylko podstawówkę i to z marnymi wynikami to tak jest, jakiś czas temu mojego znajomka skoili z radia z samochodu policja oczywiście wzruszyła tylko ramionami i powiedziała ze sa bezradni, znajomy radio oczywiście odzyskał na własna rękę, ale jak tydzień temu nie fartownie musiałem zaparkować samochód dwoma kołami na trawniku bo nie było możliwości inaczej bo nie było miejsca to mi wpierdolili mandat eh nie to żebym miał coś do policji ale tak ogólnie to HWDP
POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: śp. Lechu sprowadzil esbecka szmate do parteru

ale nie można nikogo eksmitować na bruk trzeba mu zapewnić lokal zastępczy...:/

polecam stację paliw Orlen Moniki Kurpiewskiej a szczególnie pracę u niej bez umowy za 900 zł i po miesiącu papa obsługa bez kultury i ceny z kosmosu

A wy ile mieliście?

Feel nie przyjedzie. Z tego co wiem, to chcieli od nas 38 tys. zł, ugodzili się jednak na 28 tys. Browar dał 20, a prezydent nie chciał nic dać. Więc ahooj Feel.

Również złożyłem do II LO, ale pewnie mam za mało punktów, zreszto jest tam strasznie mało miejsc, na jedno miejsce przypada kilkunastu ludzi. A co do progu to nie wiem, co roku sie zmienia :/ Ważne, żeby mnie chociaz do III LO przyjeli :)

Mogę ci przegrać z kasety na dvd (zrobie także interaktywne menu) za niewielką kasę :):)

Ps: O ile nie jest to nagrane w systemie NTSC (USA) !!!!

a kto was zmusza do pracy za marne gorsze to od was zalezy przeciez, jesli nie chcecie to otwierajcie swoje stacje benzynowe i wy zatrudniajcie to by bylo na tyle chociaz z tym sie zgodze ze placa malo i nie rejestruja to juz przegiecie ale jak to mowia sa ludzie i taborety....Bog ich kiedys osadzia milego dnia zycze

Cyrk to fakt. Będą ciekawe, to też fakt. Ja słyszałem o siedmiu kandydatach na wójta. Ilu jeszcze przybędzie? I jestem za tym, aby ilu ich by nie było, to każdego powinien przebadać przed wyborami psycholog i psychiatra. Bo drugiego takiego niewypału gmina może nie wytrzymać.

Myślę,że jak wszędzie - 50 - 60 złotych dniówka..

@Western Digital

Prosty przykład. Idealnie prosta droga 35C, bezchmurnie. Dwa samochody jadą 50km/h. Pierwszy maluch a drugi audi a8. Oba przejadą ten sam odcinek w tym samym czasie.
Na podstawie tego też napiszę, ze między tymi samochodami różnica jest praktycznie znikoma, a na pewno nie warta tej ceny?

W tych aparatach porównaj ergonomię, szybkośc i celnośc, af, iso, wb, w różnych warunkach bo w takich przedstawionych przez Ciebie to nawet moja komórka dobre zdjęcie zrobi.

A co do apaartu do 400zł to polecam jakiegoś canona, samsungów kilka już miałem w rękach i żadnego z nich bym nie polecił.

Wiszowaty to solista teraz;p gra w ogdudku w vipie czesto i z podkladu ale spiewa ladnie POLECAM!!!

Żadna praca nie hańbi, ale ( tutaj do serduszka) Pan, Panie majstrze z 16-letnim stażem przy zmywaku widać, iż nie masz za grosz przyzwoitości
i szacunku ! Prawdopodobnie jesteś kolejnym człowiekiem dla którego liczy się tylko zachód - uważasz , iż wszystko co pochodzi z tej strony Europy
jest trendy ! A obrażanie pana Andrzeja Grzymałę potwierdza tezę , iż jesteś albo głupi, albo jesteś przeciwko polskim wyrobom ! Ja osobiście wolę zdrową polską żywność , niż modyfikowane genetycznie zachodnie badziewia... Tanie podróbki z zachodu są lepsze ? Człowieku na jakim ty świecie żyjesz ? Wpychają nam te produkty , a one są tak drogie i tak badziewne, że szok ! Polskie = najlepsze ! Cudze chwalicie , swego nie znacie ! Ponieważ nie doceniasz tego , co posiada ten piękny kraj, chodzisz do tych supermarketów ! Szczerze to Pan Andrzej ma świetny sklep i wszystkie jego produkty są najwyższej jakości ! Wiedz, że w twoich marketach jest maksymalny wyzysk ludzi , liczy się ilość, a nie jakość ! Ale jeżeli chcesz dawać pieniądze obcokrajowcom, a nie Polakom to dalej chodź do tego chłamu, który nazywasz supermarketem. Dla mnie wypowiedz Pana Andrzeja była jak najbardziej na miejscu ! Brawo Panie Andrzeju ! Ma Pan odwagę mówić prawdę w oczy ! serduszko11 - najpierw zastanów się, co chcesz napisać ! Nie masz prawa mówić takich rzeczy na temat rodziny Pana Andrzeja ! Jesteś po prostu bezczelny ! Chyba matka Ciebie źle wychowała Skandal na tym forum ! Społeczeństwo jak pan serduszko widać się cofa ... A jaką pan ma niby firmę i kto niby do pana chodzi ! Prawdopodobnie pisząc o Panu Andrzeju piszesz o swoim życiu tylko nie chcesz się do tego przyznać ? Tak ! Kupujcie tylko u pana serduszka tylko u niego ,bo nie ma za co wyżywić rodziny i jak jej utrzymać ! Wspomóżmy go ! Miło panu się czyta ten post ? Mam nadzieję , że tak !

gigabyte nie pisalam do ciebie tylko doc tego calego franka przeczytaj jeszcze raz to zobaczysz ze bylam po twojej stronie a kutasem raczej nigdy nie bylam i nie bede

Tak już jest że część ludzi muszą odrzucić
to nie wasza wina że psycholog Was uwalił,naprawdę.
po prostu padło na Was

Pamiętacie takich użytkowników jak Jan_Serce itp.? Co jakiś czas podobne osoby na tym forum dorównują inteligencji tych ludzi. A może to jeden człowiek tylko działa pod kilkoma nickami? Gdzie są admini?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Mieszkam w Wiźnie i postaram się dowiedzieć co i jak i dam znać

myślę, że główną przyczyną takiej frekwencji jest (jak zwykle) dezinformacja - kilka razy dziennie wchodzę na portal 4lomza i dopiero dzisiaj dowiedziałem się, że coś takiego ma miejsce...

plakatów żadncyh też nie widziałem

dzięki za informację! nie skorzystam z usług twojej koleżani niestety. Ale dzięki za szczere chęci

Konopki,pod topole.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org