wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Forum polityczne schodzi na psy.

szukałam ale znaleźć nie mogłam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Forum polityczne schodzi na psy.

Problemy ze snem w nocy, przebudzenia .
Są na to jakies dobre tabletki (skuteczne)
Ktos z was cos stosuje? Jakie dają działanie, i ile za tą przyjemnosc sie placi

DiDi

wiem ze w olsztynie mozna zrobic cos takiego.szybko, niedrogo, profesjonalnie, no i oczywiscie pod narkoza.

dzieki, a moze to przez jakis niepokój, moze jakies tabletki uspokajajace.
Niewiem jak to opisac moze to praca mnei wykancza

akurat dla mnie nie ma znaczenia na jakich blachach jest auto chodzi mi o to jak właściciel tej hondy ją schamił!!!! bo nawet jakby ona była na BL to samo bym napisała bo dla mnie to jest masakra... żeby tak zniszczyć samochód .... porażka

Do BonesOne
No niestety mylisz sie kolezko !!
Nie była to tuleja......tylko blaszka od klockow w prawym tylnim kole.
Mała blaszka a u wiekszosci mechankow proponowali wymiane połowy zawieszenia!!!

Jarek

pilotka nie psuj tego tematu , proponuje w tym temacie odrazu sie wszsyscy pogodzic i objadac sie tabletkami uspokojającymi tak jak ja to zrobie po przyjsciu z pracy:) moze zasne wspokoju

Jarek

OOOOO BRAWA PIERWSZY NORMALNY YaYeti

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

czyzby jakas pracownica urazona?
moim zdaniem to nie jest zadne obrabianie dupy czy jak wy to nazywacie ......kazdy ma prawo do wyrazania wlasnych opini... po to w koncu jest te forum. nie kazdemy wszystko musi pasowac a zaraz pretensje ze za wielkie "panstwo" sie uwazaja...

przyłączam sie do poprzednika tez jestem absolwentem 3 LO

ile miales punktów ? ogólnie ile masz do klasy humanistycznej F lub G jak dobrze pamiętam nawet z 85-90 Cie wezmą

DiDi

co do obsługi to sie nie zgodzę ale oceniam to z pozycji klienta

mieszkam w sniadowie od przeszlo 30 lat ale takiego cyrku to jeszcze nie bylo, stowarzyszenie kontra wojt. Poczekajmy do nastepnych wyborow kazdy bedzie mial szanse zostac wojtem ciekawy ile bedzie kandydatow:) bo jak narazie to chyba z tego co widze to sniadowem by chcialo rzadzic ze 30 osob:) beda ciekawe wybory

Dziku "Spelniaj marzenia" 2008 EP posluchaj plyty www.myspace.com/dziku81

DNO !!!

Zabolało ???

TV DNO to się powinno nazywać !

Pod nazwą Vectra jest w Polsce wiele firm telewizji kablowej zrzeszonej w wielu miastach.

Takie same gnioty jak "TV" Łomża ???

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Panie Obserwator11!
Ma Pan słuszna rację! Mam córki, które chodzą do Szk.P. nr 10. Te dzieciaki przyjeżdżają co roku. "Chłoną" naszą Polskę chodząc na zajęcia szkolne, spotkania w rodzinach. Patrząc na ten ich zachwyt, wydaje się ogromnie atrakcyjną nasza mała Łomża. Dyr. Gałązka z całych sił stara się zapewnić tym dzieciom odrobinę życia dla nas noramalnego, a dla nich nader luksusu. Postarajmy się troszkę! Wyślijmy chociaż na chwilkę nasze dzieci...
Z pozdrowieniami dla wszystkich! A.
P.S. Trzeba mówić i pokazywać takie rzeczy naszym Milusińskim. Niech poznają naszą historię i cieszą, że mogą żyć w wolnym kraju dzięki dziadkom, pradziadkom.........Uczmy patriotyzmu, tak mało go dziś! A.

Pff Pff Pff ... haha haha ; - )

ADALL

5510, mój nick może być mylący:) A jednak dalej pozostanę przy swoim zdaniu - taka wizyta jest niepotrzebna, a poza tym płacić powinien za to kler. Dla Łomży nic dobrego też ona nie oznacza. Jeśli ktoś przyjeżdża to raczej ma krzesełka, prowiant, napoje itp. Hoteli to w naszej Łomży jest za mało a poza tym będzie raczej proceder nocowania u ludzi, którzy się zadeklarują, że przyjmą na noc gości. Kolejna sprawa to fakt, że papież nie będzie siedział w Łomży w nieskończoność - wpadnie na jeden występ i lwia część ludzi przyjedzie rano a odjedzie od razu po występie. Ci co zostaną przenocują po domach, po starszych ludzi nie będzie stać na Baranowskiego. No i jeszcze smutna prawda, że w tym miasteczku oprócz szalika z ŁKS to żadnej pamiątki nie uświadczy, jeśli nie liczyć jakichś obciachowych kubków i długopisów:) A przepraszam, zapomniałbym o dewocjonaliach - to faktcznie sprzeda się znakomicie:)) Chyba nie o rozkwit takiej koniunktury Ci chodzi?
Będzie natomiast po takiej imprezie masa śmieci, porozbijanych butelek i puszek po piwie (tak jak na wycieczkę do Częstochowy, tak i tu nie przyjadą sami dobrzy katolicy), trzeba będzie postawić na nogi karetki, policję, straż itp. Będzie przy okazji mnóstwo stłuczek, hałasu i zgiełku.
Ogólnie, jedyne osoby jakie mogą zarobić na takiej imprezie to lakiernicy i złodzieje a przede wszyskim księża. Najgorsze, że to wszystko za publiczną kaskę.

Ale o co chodzi?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

ten Feel to bedzie wkońcu na muszli?ktoś coś wie na ten temat bo na razie mi nic nie wiadomo?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org