Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Forum polityczne schodzi na psy. |
szukałam ale znaleźć nie mogłam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Forum polityczne schodzi na psy. |
Problemy ze snem w nocy, przebudzenia . Są na to jakies dobre tabletki (skuteczne) Ktos z was cos stosuje? Jakie dają działanie, i ile za tą przyjemnosc sie placi DiDi
|
|
wiem ze w olsztynie mozna zrobic cos takiego.szybko, niedrogo, profesjonalnie, no i oczywiscie pod narkoza.
|
|
dzieki, a moze to przez jakis niepokój, moze jakies tabletki uspokajajace. Niewiem jak to opisac moze to praca mnei wykancza
|
|
akurat dla mnie nie ma znaczenia na jakich blachach jest auto chodzi mi o to jak właściciel tej hondy ją schamił!!!! bo nawet jakby ona była na BL to samo bym napisała bo dla mnie to jest masakra... żeby tak zniszczyć samochód .... porażka
|
|
Do BonesOne No niestety mylisz sie kolezko !! Nie była to tuleja......tylko blaszka od klockow w prawym tylnim kole. Mała blaszka a u wiekszosci mechankow proponowali wymiane połowy zawieszenia!!! Jarek
|
|
pilotka nie psuj tego tematu , proponuje w tym temacie odrazu sie wszsyscy pogodzic i objadac sie tabletkami uspokojającymi tak jak ja to zrobie po przyjsciu z pracy:) moze zasne wspokoju Jarek
|
|
OOOOO BRAWA PIERWSZY NORMALNY YaYeti "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
czyzby jakas pracownica urazona? moim zdaniem to nie jest zadne obrabianie dupy czy jak wy to nazywacie ......kazdy ma prawo do wyrazania wlasnych opini... po to w koncu jest te forum. nie kazdemy wszystko musi pasowac a zaraz pretensje ze za wielkie "panstwo" sie uwazaja...
|
|
przyłączam sie do poprzednika tez jestem absolwentem 3 LO ile miales punktów ? ogólnie ile masz do klasy humanistycznej F lub G jak dobrze pamiętam nawet z 85-90 Cie wezmą DiDi
|
|
co do obsługi to sie nie zgodzę ale oceniam to z pozycji klienta
|
|
mieszkam w sniadowie od przeszlo 30 lat ale takiego cyrku to jeszcze nie bylo, stowarzyszenie kontra wojt. Poczekajmy do nastepnych wyborow kazdy bedzie mial szanse zostac wojtem ciekawy ile bedzie kandydatow:) bo jak narazie to chyba z tego co widze to sniadowem by chcialo rzadzic ze 30 osob:) beda ciekawe wybory
|
|
Dziku "Spelniaj marzenia" 2008 EP posluchaj plyty www.myspace.com/dziku81
|
|
DNO !!!
|
|
Zabolało ??? TV DNO to się powinno nazywać ! Pod nazwą Vectra jest w Polsce wiele firm telewizji kablowej zrzeszonej w wielu miastach. Takie same gnioty jak "TV" Łomża ??? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Panie Obserwator11! Ma Pan słuszna rację! Mam córki, które chodzą do Szk.P. nr 10. Te dzieciaki przyjeżdżają co roku. "Chłoną" naszą Polskę chodząc na zajęcia szkolne, spotkania w rodzinach. Patrząc na ten ich zachwyt, wydaje się ogromnie atrakcyjną nasza mała Łomża. Dyr. Gałązka z całych sił stara się zapewnić tym dzieciom odrobinę życia dla nas noramalnego, a dla nich nader luksusu. Postarajmy się troszkę! Wyślijmy chociaż na chwilkę nasze dzieci... Z pozdrowieniami dla wszystkich! A. P.S. Trzeba mówić i pokazywać takie rzeczy naszym Milusińskim. Niech poznają naszą historię i cieszą, że mogą żyć w wolnym kraju dzięki dziadkom, pradziadkom.........Uczmy patriotyzmu, tak mało go dziś! A.
|
|
Pff Pff Pff ... haha haha ; - ) ADALL
|
|
5510, mój nick może być mylący:) A jednak dalej pozostanę przy swoim zdaniu - taka wizyta jest niepotrzebna, a poza tym płacić powinien za to kler. Dla Łomży nic dobrego też ona nie oznacza. Jeśli ktoś przyjeżdża to raczej ma krzesełka, prowiant, napoje itp. Hoteli to w naszej Łomży jest za mało a poza tym będzie raczej proceder nocowania u ludzi, którzy się zadeklarują, że przyjmą na noc gości. Kolejna sprawa to fakt, że papież nie będzie siedział w Łomży w nieskończoność - wpadnie na jeden występ i lwia część ludzi przyjedzie rano a odjedzie od razu po występie. Ci co zostaną przenocują po domach, po starszych ludzi nie będzie stać na Baranowskiego. No i jeszcze smutna prawda, że w tym miasteczku oprócz szalika z ŁKS to żadnej pamiątki nie uświadczy, jeśli nie liczyć jakichś obciachowych kubków i długopisów:) A przepraszam, zapomniałbym o dewocjonaliach - to faktcznie sprzeda się znakomicie:)) Chyba nie o rozkwit takiej koniunktury Ci chodzi? Będzie natomiast po takiej imprezie masa śmieci, porozbijanych butelek i puszek po piwie (tak jak na wycieczkę do Częstochowy, tak i tu nie przyjadą sami dobrzy katolicy), trzeba będzie postawić na nogi karetki, policję, straż itp. Będzie przy okazji mnóstwo stłuczek, hałasu i zgiełku. Ogólnie, jedyne osoby jakie mogą zarobić na takiej imprezie to lakiernicy i złodzieje a przede wszyskim księża. Najgorsze, że to wszystko za publiczną kaskę.
|
|
Ale o co chodzi? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ten Feel to bedzie wkońcu na muszli?ktoś coś wie na ten temat bo na razie mi nic nie wiadomo?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |