niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oczyścić Kościół z pseudokatolików

21

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oczyścić Kościół z pseudokatolików

Nie jedź tak po ludziach na forum to uspokoją się podświadome wyrzuty sumienia i spokojny sen wróci :P

jak sie nie myle to jest w Stawiskach

To czemu sie dales wyzywac jakiemus chuderlakowi?

Ja sie przylacze do Krist OFF. Nie chodzi o ten jeden temat, tylko o to ze ostatnio na forum jest ich caly wysyp.... A skad wiesz, ze te uwagi sa sluszne? Moze niektore sa, a inne nie? Moze w niektorych przypadkach relacja drugiej strony bylaby zupelnie inna i jest zwykle obrabianie dupy? Ale tym sposobem nikt sie nie ma szansy wytlumaczyc, wiec jak w powiedzeniu, racja jest po stronie tego co glosniej krzyczy.

Ja rozumiem, jak gdzies robia ewidentne przekrety, oszukuja itd. mozna poinformowac ku przestrodze. Ale ze sie sprzedawca za malo usmiechnal? Bez przesady...

dobre bardzo dobre na poziomie tych ciot ktore tu caly czas siedza i pisza te bzdury wchodze tu raz na jakis czas i widze caly czas te same nick-i loginy czy jak wy to gigagluty i cyberzbuki nazywacie .wy siedzicie bez przerwy w tych domach gdzies cos uslyszycie i pozniej a to prawda ze... ,a wiecie kto... , a slyszeliscie ponad to rzerujecie tu jak jakies chieny i czekacie az ktos normalny znizy sie do waszego poziomu zeby napisac wam pare slow prawdy to odrazu ciota ,poziom 2 kl. benia a jak jestes taka uczona to wytlumacz mi tluku o co ci chodzi z gombrowiczem kojarze pana nie wiem co masz do niego cos mi swita ze szkoly chyba dawno to bylo i nie pamietam ale on juz nie zyje dobre pare latek a ty poliglotko chyba do poprawek sie uczylas ostatnio i chcialas zablysnac jak neon nad burdelem a zgaslas jak zwykly pet przydeptany przez twojego alfonsa moze chodziloci o kononowicza a ty antybabozjadzie czemu na meczach nie pokazujesz swojej nienawisci do tego klubu a wiec sprawa jest prosta glut w majtkach niedopalek w zebach i 10 kolegow obok zreszta tak samo obsranych jak ty .reasumujac (slowo trudne dla nie ktorych sprawdzcie w slowniku) stwierdzam ze przemawia przez was uboga klasa intelektualna ktora reprezentujecie bawcie sie dalej na swoim forum .
i nie prukac do mnie bo spadam z tad a zauwarzylem ze tylko to tutaj potraficie a no i odgrarzac sie jeszcze bawcie sie dobrze beze mnie ci najmadrzejsi proszeni o sprawdzenie bledow i odeslanie teksu na adres POCALUJCIEMNIEWTYLEK@o2.pl

Czy to prawda że parzyste numery ul.Żeromskiego maja znowu należeć do parafii p.w. Miłosierdzia Bożego ?

super-krzys czy wy nie jestescie rodzenstwem w frankiem27

tak czytam i czytam te komentarze o milej obsludze w szczegolnosci o chilli pizza bywam tam dosyc czesto i nie przeszkadza mi ta obsluga po waszych komentarzach to dochodze do wniosku ze jestescie wielkie "PANSTWO " i trzeba uwazac nawet jak spojrzec zeby nie urazic, jadlam tam nie raz i jadam do tej pory widzialam co tam za ludzie przychodza to az zal za d**e sciska ze tacy ludzie sie rodza jezeli cos ci nie pasuje to nie chodz i nie strugaj pajaca co ma pare groszy przyszedl pizze kupic a zachowuje sie jakby samochod kupowal to to nie pasuje to tam to przylazi szuka nie wiadomo czego to chyba nie restauracja 4 gwiazdkowa ze kazdy ma chodzic i wam sie pucowac do baranowskiego trzeba chodzic jak wam nie odpowiada i od dzis to chyba jak w miasto wyrusze to wogle na ludzi nie bede patrzyla bo jeszcze krzywo spojrze i za darmo w mazak dostane bo podobno mam grozny wyraz twarzy ;)

jak sie nie myle

Policja niech bardziej sie interesuje tym co sie dzieje a nie olewa ;)

Riposta

haha i kto tu mówi :D

Problem może nie polega na tym że nie jesteście pełnoletni lecz na tym że na krótki okres. Miesiąc czasu? Czego się nauczysz? Jaka będzie twoja wydajność? Chciał byś od... do... nikt nie będzie się pytał jak Ci pasuje. Jedyne co to praca dorywcza. Spytajcie się wujka, ciotki, dziadka mieszkających na wsi czy nie trzeba im lub sąsiadom pomocy. Napewno kilka groszy dostaniecie a i wakacje na wsi to dobra sprawa. Jakaś pobliska stacja paliw i mycie szyb (żadna praca nie chańbi). Musicie sami kombinować.

dziękuje za wszelka pomoc udało sie juz dziekuje

i 6 zdjęcie wygrzebałem:
Sony DSC-W120, cena: 500zł http://llug.pl/images/4lomza/dsc00019.jpg

Na Dmowskiego 1 w ciągu na górze w firmie ART-MUZ można to zrobić, ale ile to nie mam pojęcia, wpadnij do nich.

rudy błazen z druhem

tak !!! ale forty w piatnicy sa w lobuzerski sposob rozsprzedawane ,niszczone i to za pozwoleniem KONSERWATORA ZABYTKOW! przy wydajnym wspoludziale "wlodarza" Gminy!!!!!!!!!!!

gdzie można tanio naprawić mp3 które nie chce się włączyć??

1. Częstsze kursowanie linii autobusowych w weekendy. Teraz jest jak na pustyni, kursy np. co godzina i tylko 3 razy dziennie!
2. PKP! Byłbym przeszczęśliwy, żebym mógł wracać do domu pociągiem, albo jeździć nim do pracy - najlepiej TGV :)
3. Kosze na odchody dla psów w parkach itp. jak to jest w Warszawie w niektórych okolicach, najlepiej z darmowymi torebkami, ponieważ właściciel psa upodabnia się do swojego pupila... Zawsze znajdzie wymówkę, że go nie stać i już płaci podatki więc ma to w nosie.
4. Mniej marketow, nie jak co niektórzy liczą na więcej!
5. Więcej uczelni, a konkretnie kierunków. W tej chwili nawet nie mam jak zatrudnić osoby, chyba, że spoza miasta. Informatyka i rolnictwo to nie wszystko. Tu proszę osoby w temacie i wylistowanie kierunków w Łomży, będę bardzo wdzięczny :)
6. Lepsze warunki pracy, czyli zrównanie zarobków z resztą województw, np. mazowieckim do średniej 3800zł. W tej chwili wystawiając rachunek w Łomży na kwotę 1000zł zleceniodawca dostaje palpitacji serca, kiedy ma wszystkiego 800zł.
7. Wykorzystanie położenia i historii miasta jako miejscowości turystycznej. Porządny Stary Rynek, deptak, zakaz ruchu samochodów. W żadnym innym mieście po rynku nie jeżdżą autobusy!!!
8. Możliwość rekreacji. Dobre kino, koncerty, skoki spadochronowe (piękne widoki mamy), kajakarstwo.

wogle jak się da, nie powinniśmy zaczynać pracy za marne pare groszy

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Witam wszystkich, moze wiecie jaka jest dniówka w Łomży na budowie dla pomocnika (przynieś, podaj, pozamiataj) za 10 godzin pracy?

70zl placiłem. jak sprytny to i 80zł

ale wiecie co? najlepsze koncerty są u nas na muszli:D
byłam wczoraj na krakowskich wiankach stałam gdzieś w tłumie, nawet sceny nie widziałam;( a na muszli jest tak kameralnie wszystko widać i nie ma takiego dystansu miedzy wykonawcą a publiką:P
Pozdrawiam wszystkich łomżyniaków i na nastepnej imprezie na pewno zagoszczę w Łomży:))

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Aż żal bierze nieudaczników którzy nie potrafią w życiu nic zrobić tylko wypominają i zazdroszaczą innym. A propo wcześniejszej wypowiedzi Krist OFF niech se kupi gość kamerę zatrudni jeszcze paparazzich to się dowie więcej o życiu i biznesie osoby która go interesuje. No i będzie konkurencja, wreszcie kogoś coś zaboli że czuubek ma biznesa no i będzie kolejny post tylko na temat innej osoby.

Pod nazwą Vectra jest w Polsce wiele firm telewizji kablowej zrzeszonej w wielu miastach.

"Narzekają nawet na emigracji w Anglii czy innych krajach - czy taka nasza natura żeby wciąż narzekać i stękać? "

narzekaja, pewnie ze narzekaja. co do anglii to akurat moge sie wypowiedziec do innych krajow nie bardzo.

wiec co do anglii, narzekaja Ci co robia za marne grosze bo nie znaja jezyka i ci co maja juz tak zakorzeniona polska mentalnosc ze sie trzymaja jednego pracodawcy nawet nie probujac zmienic czegos w swoim zyciu, niestety polacy boja sie zmieniac, ryzykowac.

w sumie nie spotkalem tu drzo ludzi co narzeka ze im nie starcza do "pierwszego" bardziej narzekaja na prace wykonywana.
Jestem tu dwa lata i zmienilem kilka razy juz prace ale nigdy nie narzekalem ze za malo zarabiam, starcza mi na w sumie wszystko.

a wyjechalem wlasnie po to by nie pracowac u takich ludzi o jakich piszecie.

Moim zdaniem NajGorszym peracodawca u jakiego robilem w lomzy to byl wlasciciel Cheap But`u czyli wlasciciel sieci sklepow obuwniczych CTO !

czlowiek orkiestra 33 sklepy w polsce i tylko on zarzadzal tym, zadnego czlowieka od logistyki, zadnego od planowania, wszystko zwalal na kazdego z pracownikow. naszczescie nie pracowalem w sklepie a w dziale reklamy :)

wspolczuje tym co robia u niego w sklepach.

pozdrawiam

"Piękny stadion" ej Wesoly_Romek Twoje marzenia się spełniają bo stadion prawie był skończony ale kto ma na nim grać (chyba drużyny szkolne).

najlepiej to go tylko na razie postraszyc i zobaczyc co powie na koperte z sadu

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

he nie zamilkł jestem gigaobsrańcu musiałem zarobić pare tysiaczków czasami to ważniejsze niż palenie głupa przed kompem a teraz moge wyjechac na wakacje poopalać sie i takie tam różne rzeczy a ty popaprańu nie siedż tak przed kompem nie graj w te swoje pedalskie gierki tylko grzej łopate i idz szukaj gdzie tu beton trzeba wymieszać bo jest fajna słoneczna pogoda to sie akurat dobrze zwiąże no i w sumie też bedziesz ładnie opalony dobra niechce mi sie z tobą pisać bo po twojej gadce widze że jesteś ciotą osiedlową tłukiem klasowym no a na takich to mi sie nawet szczać niechce nara

a Piotrek nie chcesz jakiegoś pomocnika w tym roku na wakacje jak mówisz ze 70 zl 80 płacisz

Mnie najbardziej denerwuje obsługa w Biedronce, najczęściej koło Kazańskiej. Wiele 20 osób w kolejce i oczywiście tylko jedna kasa czynna, bo reszta pań siedzi sobie na zapleczu. Dopiero jak któryś klient się wkurzy i zrobi awanturę to z łaski swojej wyjdzie któraś z głupim uśmieszkiem i siądzie na drugiej kasie.
Ludzie nie idą do sklepu, żeby stać 20 minut w kolejce.

to nie tak. to my stworzyliśmy to co jest wybierając rząd, który tylko 'dogadza' najbogatszym. a póżniej stękacie, że nie ma perspektyw, że słabe zarobki. Niech wam da teraz sprytny twórca Irlandii dobre zarobki, dogodne warunki pracy i wogóle. Sami pod sobą dołek kopać to już konkretna głupota.

aaaa ile za godzinę jesteś w stanie zapłacić ?????? ;D

Mam do sprzedania 10 i 15. Kupujesz???

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Ja byłam w pizzerii da grasso i tam jest obsługa miła.A czy ktoś był w 'Hotelu Zbyszko' bo tam też jest ok chodż szefostwo nie szanuje pracowników. Kelnerzy pracują po nie wiadomo ile godz i jak podchodzą do klienta to aż ich szkoda, pozdrawiam

ku..wa ile bedzie jeszcze takich tematow

Dobrze, że nie założysz tematu gdzie sprzedają dobre skarpety. . .

do sprzedana nowe skorzane siodło konne kompletne,polecam

te ruskie za darmo jezdza autobusami ?
bo ciagle ich widze ze albo z autobusu wypada cała chmara albo stoja na przystanku ?

poniżej poprawione linki, bo nie widze opcji edycji posta.
http://www.wykop.pl/link/66040/utwor-szwedzkiego-zespolu-o-bohaterskich-polakach

http://youtube.com/watch?v=IrJAwCBbnuc&feature=related

fajna jest piosenka kozaka i july , udała im się ta nuta

tutaj ciekawszy clip video.
http://youtube.com/watch?v=lu55FjIbAUo

Bardzo dobry pomysł. Znów odżyłaby stacja kolejowa, tak jak w 91 roku

Wszystko racja, naprawdę racja. Trzeba też całą imprezę widzieć w kategorii promocji miasta. Dobrego pokazania się, przecież młodzi ludzie wrócą do siebie (500 osób) i będą mówić o Łomży, miejmy nadzieję że dobrze mimo braku zainteresowania bosow z urzędu. Ciekwe czy z TV PoLonia co cały czas się kręcą przy igrzyskach nie wychwycą tego i nie pokażą tego i nie skomentują. Chwała Gałążkowej i jej zespołowi że promują miasta. A gdzie ten wydział promocji miasta sportu kultury, itd. Aha prawie cały czas był Piorunek wicemarszałek, brawo i Szymonowicz z kuratorium. Rozmawiałem z jednym ze wspólnoty podobno proponują im Światowe Igrzyska Polonijne dla dorosłych z obsad ateż z krajów z zachodu z przekazme 1 godzinnym z igrzysk z Łomży, powtarzaniem w ciągi doby kilka razy na różne kontynenty. Promocja byłaby ogromna, ale chyba sama wspólnota bez codziennie w czasie imprezy i przed nie da rady bez pomocy wydziałów odpowiednich z urzedu.

a do czego by byla potrzebna kolej ?

A ja polecam wybrac sie do Narwianskiego Parku Narodowego, nie jest tak daleko, a zobaczyc naprawde warto, bo malo kto wie ze nasza Narew szczegolnie w granicach tegoz parku plynie w systemie anastomozujacym czym moga sie pochwalic tylko 3 rzeki na swiecie!!!
gorraco polecam wypad na kajaki!

a pamieta ktoś wizytę Jana Pawła II? Ile wtedy pociągów z wiernymi przyjechało...

morda kapciu !!

http://porwit.com.pl/p51986-Linksys-Router-WLAN-WAG200G-EU-ADSLNeostrada.html otóż zamierzam podzielic neo i zastanawaim sie jak to bedzie chodziło. Między mną a routerem bedą 2 ściany, a odległość wynosi jakieś 15 metrów. Bardzo prosze o pomoc.-Łukasz

Ahmed: Twoje tłumaczenie jest śmieszne. Ale w sumie sam nick wszystko wyjaśnia ;)
Jeśli patrzysz tylko pod względem "korzyści materialnych" a nie wiary, muszę cię rozczarować. Taka wizyta na 100% przyniesie "zyski". Dziesiątki (setki?) tysięcy ludzi przecież czymś do miasta przyjedzie. Pamiątki, zwykłe artykuły spożywcze a nawet głupie krzesełka sprzedawały by się nieporównywalnie bardziej niż "zwykle". Jakaś część przyjezdnych zdecyduje się na noclegi itp.
Może dziwnie to brzmi, ale sporo osób może na takiej "imprezie" zarobić..

ja dzis szlyszalam ze jest otwarcie jutro o 8.00 ...

ja pierd ole on chyba tam pracuje hehehehe ;)

ja chciał bym tylko dodać że w gastronomi panuje takie powiedzenie "kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi" ;)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Ja mam 124 pkt, do II to troche za malo chyba nie? Ale do III powinni spokojnie mnie przyjąc, mam nadzieje :P

lomzynianka-kasia ja uwazam ze skoro chcesz ten kolczy to sobie go zrob i nie patrz na innych ludzi opinie;) na poczatku napewno bedzie cie kilka dni jezyk bolal i bedzie Ci ciezko mowic ale po tygodniu przejdzie:) i najlepiej idz do kosmetyczki na Długiej :)zapłacisz cos do 100zl :)

pozdrawiam:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org