środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Kłótnia" na Okęciu: Wybiórcza wyprodukowała "mgłę posmoleńską"

Stalowa Łapa, a c**j cie to obchodzi co mu jest. Chce znać specjalistę i co z tego. Moze faktycznie ma problem. Nic ci do tego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Kłótnia" na Okęciu: Wybiórcza wyprodukowała "mgłę posmoleńską"

Proszę admina o wykluczeni z rozmowy markaca.
Poziom jego wypowiedzi wskazuje na to, że ma może 13 lat a ta rozmowa powinna być prowadzona na wyższym poziomie no i oczywiście przez osoby minimum pełnoletnie.
Faktycznie polska służba zdrowia to jeden wielki dramat.
Mam nadziej, że chociaż duchowni potrafią pomagać odchodzić z tego świata tym którym służba nie-zdrowia NIE chce już pomagać.

sala jest super a jedzenie tez jest dobre przynajmniej mi i moim znajomym bardzo smakowalo,ale to oczywiscie zalezy od tego co kto lubi ale na temat tej sali i jedzenia tam slyszalam bardzo duzo dobrych opini. a jesli chodzi o przyjecie weselne to na caly przyszly rok nie ma juz wolnego terminu chyba ze piatek albo w tygodniu jakies swieto,wiem bo sama chcialam tam zorganizowac swoje przyjecie weselne he zycze powodzenia pozdrowionka

mam takie pytanie czytam rożne fora i mam nadmiar informacji i w dodatku rożnych ;/ i już sama nie wiem co i jak :( a w lipcu zaczynam egzaminy Jak wygląda ta cała rekrutacja? rozmawiałam z pewna policjantką która mówiła,że egzamin zaczyna sie od"egzaminu sprawnościowego" potem jest ten test, ale nie jestem pewna czy obowiązuje dalej test z wiedzy ogólnej czy tylko ten psychologiczny ??

dzieki bardzo za odpowiedz.

tatiana to, co napisałaś to też tylko plotki ....:/// a gdyby tak było to czemu samochód, który był wyprzedzany się nie zatrzymał?? i nie ma świadków??
... nie rozpisujmy już plotek nie ma sensu

czyli to potwierdzone ze toru juz nie ma ?

Jarek

Psy są cudownymi stworzeniami. Absolutnie wierzę w to, że mogą na swój psi sposób "kochać" właścicieli, ale są to tylko psy. Ja mam swojego (owczarek niemiecki) od 9 lat - nigdy nie zrobił nikomu krzywdy, ale to nie ma większego znaczenia -zawsze wyprowadzam go na smyczy i w kagańcu. Niesamowicie mnie sierdzi wypuszczanie psów z klatki samopas na kilka godzin. Latają obszczekują i ludzi, i inne psy - co też nie ułatwia wyprowadzania psa, i faktycznie jak zwróci się w końcu uwagę właścicielowi, słyszy się tekst "Mój pies nie gryzie". Skąd człowieku wiesz, że nie gryzie jak nie chce ci się wyjść z nim, tylko lata przez parę godzin sam. Co do nakładania na właścicieli kar pieniężnych. Problem nie tkwi w tym, że takowych nie ma, ale w tym, że nie są egzekwowane. W bloku w którym mieszkam, a konkretnie w klatce obok, mieszka sympatyczny pan ze straży miejskiej, który codziennie widzi jak jego koledzy żłopią piwo pod klatką i puszczają psy bez smyczy i kagańca. I co. No jak to co - nic. Jakoś nie przeszkadza mu to, że biegają po podwórku małe dzieci i w końcu któremuś może stać się krzywda. No, ale to będzie wina tego dziecka, bo zbyt gwałtownie machnęło rączką lub też wina mamy, bo nie nauczyła dziecka, że nie wolno cudzych piesków głaskać (sarkazm). Jak już wcześniej napisałam - psy są tylko psami- a myśleć o bezpieczeństwie powinniśmy my. Biorąc sobie takie ślicznego, małego szczeniaczka, każdy powinien sobie zdawać sprawę z tego, że jest to duża odpowiedzialność. Nie zależnie od tego czy mieszka w bloku, czy też w domu.

A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja powiem tyle to tylko lokalna tv nie tvn więc nie oczekujmy nie wiadomo czego. Ale widze że czubek musiał brac cukierki od pana loczka z tv skorpion, z tąd te komentarze bo z tego co mi wiadomo to tv skorpion podaje sie jako tv
łomża gdzie nie pojedzie.

http://www.autokrata.pl/ogien/2448/uno_turbo/
Koledzy prosze o pomoc w ustaleniu tytułu tego kawałka. Z góry dzieki i pozdrawiam:)

Osobiście cieszę się z jednego- społeczeństwo w Łomży dojrzewa.
Nie chodzi mi bynajmniej o to,że kupowanie w Lidl jest ok a w małych sklepach już nie. Chodzi o to,że zaczynamy dostrzegać istotę wolnego rynku. Każdy ma prawo otworzyć sklep. Każdy ma prawo na konkurowanie na łomżyńskim rynku. Panowie kupczyki... Wielcy biznesmeni pokażcie coś nowego coś co przyciągnie moją uwagę. Skończyły się czasy gdy ja dbałem o was teraz to wy proście mnie bym was odwiedził. To wy przez swoje zacofanie doprowadziliście do sytuacji że ubrania kupuję niemal wyłącznie w internecie. Tam przynajmniej nikt mi nie robi wyrzutów gdy chcę zareklamować towar. Jeśli chcecie się nazywać elitą łomżyńskiego biznesu to zróbcie coś ze sobą. Jesteście ciemni i robicie lipę naszemu miastu:D

Witam Serdecznie!
Sprawa jest następująca: nie znam Łomży, nie mieszkam w Łomży lecz na drugim końcu Polski, a 11 lipca z tego pięknego miasta mam się dostać na Okęcie- najlepiej bezpośrednio:) Macie jakieś patenty (poza taksówką oczywiście)??? Z góry dzięki. Pozdrawiam!!!

za zwrocenie kosztow gazu i za kieszonkowe moze sie dogadamy. gg 4712020

Jarek

za zwrocenie kosztow gazu i za kieszonkowe moze sie dogadamy. gg 4712020

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Któryś autobus z dworca zatrzymuje się bezpośrednio na Okęciu, ale nie powiem Ci który, bo nie pamiętam. Napewno któryś jadący na dworzec zachodni. Musisz się dowiedzieć w informacji. Teraz tylko pytanie, czy jeździ na tyle często, żeby godziny Ci pasowały.

jeździ autobus z białegostoku. jest to przewoźnik "TRANS-AVIA". wiem bo jadę 25 na okęcie. autobus podjeżdża pod samo Okęcie, nie trzeba daleko iść:) bilety trzeba wcześniej rezerwować:)

na krótkiej masz kufle otwieracze do piwa zapalniczki popielniczki nawet chyba filiżanki

MarzeniA mówisz...

Jarek

A może Marzena ???

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Co warto zwiedzić w Łomży, ile godzin potrzebne jest żeby zwiedzić te miejsca?

http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81om%C5%BCa

Stary rynek i katedra z XVIw. Ul. Woziwodzka z rynku do ul. Rybaki (panorama na Narew), Zdrojowa, Stara Łomża, Wzgórze św. Wawrzyńca.... grodzisko po grodzie w dawnej lokalizacji Łomży... powrót ul. Sikorskiego do Szosy Zambrowskiej, w prawo przez Ronda Hanki Bielickiej do końca do parku przy Wojska Polskiego, w górę do Placu Niepodległości, Dworna, kościółek przy placu JPII (dawna cerkiew z zachowanymi cerkiewnymi freskami z podpisami pisanymi cyrylicą), Długa, Stary Rynek, Krzywe Koło, klasztor kapucynów.

Rundka na 2-3 godzinki :) Chyba, że nie chcesz się spieszyć.

Poczytaj trochę wcześniej i wybierz co cię interesuje, można dodatkowo zajść do muzeum, galerii....

Jeśli kogoś interesuje to fortyfikacje dookoła Łomży można zwiedzać 3 dni.

fracik... nie znęcaj się nad psem... :/

Liveboxz to na pewno nie to co router Linksysya, ale mnie akurat chodzi bez problemu, i na moje potrzeby wystarcza.
Kablem mam podpiety stacjonarny, poza tym w calym domu mam zasieg do laptopa WiFi, no to nie 30 m, ale w domku jednorodzinnym dziala.
Tak samo jak te karty Wifi USB, drugi stacjonarny mam przez to podlaczony i tez dziala jak na razie bez zarzutu. juz okolo roku.

A co do fizycznego dojscia do routera w celu dodania kolejnego bezprzewodowego kompa to i wada i zaleta - jak ktos sie nie zna na zabezpieczeniach to dla niego akurat zaleta, bo ma pewnosc ze nikt postronny nie podlaczy sie pod jego siec,.
A takich otwartych sieci z routerow jest w cholere, bo ludzie kupuja router i mysla ze wszystko zalatwione, tymczasem z netu korzysta cala okolica ;o))

Poza tym wystarczy dodac MAC adres i zaznaczyc opcje ze ma "wpuszczac" tylko kompy z listy i nie trzeba dolaczac guzikiem.

Krzyzak serdecznie dziękuję za pomoc-pozdrawiam:)

western,zgadzam się z Tobą,lol,debilem jesteś to Ty

dobry jest w konarzycach.polecam

a mnie wkurwiaja te bzykacze.. jada i bzycza.. =//

Witam wszystkich forumowiczów, szukam beżowych, białych lub innego jasnego koloru opon do typowego roweru górskiego (GIANT). Znacie może jakiś sklep, obojętnie gdzie, aby tylko były jasne opony?? Marka opony już jest mi bez znaczenia, bo pewnie i tak nie dostane takich, jakie były od nowości.. P.S. szukałem na allegro, googlach, ceneo itd.. i nic :/ Pomocy... proszę i dziekuję :) Pozdrawiam

siema mam do sprzedania skuter CPI Oliver Sport 50cm 2006r,zarejestrowany 3000zł w zajebistym stanie jak cos to daj znac na karol1991@op.pl gg:1574273

chyba coś koło 15 lipca i Feel ma chyba być ;)

www.naszakultura.pl

Niema co sie dziwić najgłosniej stukała tulejka której juz pewnie niebyo... ale reszta zawieszenia z luzali pozostała..
P.S Dobry i tani mechamik to w Łomży nieistnieje.

To chyba jest jakaś tam zabawa a nie leczenie kompleksów....co?

na Dmowskiego pod filarkami

126 pkt wiem ze sie nie dostane do 2 ani do 1 tylko do 3.

Zyski materialne dla miasta bedą jesli panuje dalej taka opcja jak kiedys w 91 roku gdy Jan Paweł 2 goscił u nas w Łomzy powstały takie podstawowe rzeczy jak na kazdej 2 pasmówce te barierki rozdzielające i kilka innych rzeczy

Jarek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org