Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pijany motłoch |
Chyba nie bardzo się kwapi do tego oceniania bo sytuacja się pogłębia, jeśli myślisz , że biskup ma jakiś wpływ na to, to gratuluję naiwności mi wystarczy to że z pieniędzy parafian są płacone alimenty kobietom które mają dzieci z księżmi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Dzień Dobry |
Dokładnie. Wszyscy pójdą na to badziewie z powodu braku alternatywy...
|
|
Re: Pijany motłoch |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wczoraj sie mocno zdziwilem, na ulicy Legionow malowane byly pasy ok godziny 21. :D stanisław
|
|
Panie Prezydencie apelują do pana pańscy wyborcy: Czy musimy być skazani na takich nieudaczników? Czy za nasze pieniądze Ci ludzie mają jeszcze nas karać? Dlaczego? ONI PODOBNO MAJĄ NAS CHRONIĆ I PILNOWAĆ PORZĄDKU!!!
|
|
pijaczek 85 metrów , pingwin 980
|
|
Dzień Dobry |
pijak, conajwyżej 63 pingwin 1027,8 A ten pingwin to sadystyczna wersja wesołej gierki http://www.prosieben.de/games/yetisports/part1/ polecam także pozostałe części: http://www.prosieben.de/games/yetisports/part2/ http://www.prosieben.de/games/yetisports/part3/ http://www.prosieben.de/games/yetisports/part4/ http://www.prosieben.de/games/yetisports/part5/
|
|
Dzień Dobry |
Małgosiu: "wydumane wykroczenie" to takie, którego nie było, a które policjant mi wmawiał uparcie (bez świadków oczywiście). Zapłaciłem niby niewiele (100zł- bo jakoś wadza złagodniał), a i tak bym nie wygrał (jego słowo przeciw mojemu). Nigdy nie mam pretensji - jeśli postępuje ktoś sprawiedliwie. Chodzi jednak o fakt, który wspominam z niejakim żalem....
|
|
Dodam jeszcze (dla sprawiedliwości) cytat: ..."Przewodnicząca senackiej Komisji Polityki Społecznej i Zdrowia Krystyna Sienkiewicz (UP) zgłosiła poprawkę, aby składka na ubezpieczenie zdrowotne dla duchownych pochodziła nie z Funduszu Kościelnego, który jest finansowany z budżetu państwa, ale była opłacana przez samych księży. "W 2004 roku budżet państwa przeznaczy na ten cel ponad 78 mln zł. W świetle zamrożenia rent i emerytur, niewypłacanych świadczeń i mizernego stanu służby zdrowia nie widzę powodu, by na jedną grupę społeczną, i to będącą w dobrej sytuacji, a nawet pozbawioną trosk materialnych, łożył budżet państwa" - powiedziała Sienkiewicz."...
|
|
Akurat |
A jeszcze niech płacą podatki jak inni obywatele Naszeg Kraju!!!!!
|
|
Niech sobie stoją gdzie chcą. Ja o miejscu ich polowania wiem 30min przed ruszeniem samochodu;)
|
|
Co do tych dzieci to nie przesadzajcie bo żaden z was nie leżał pod łóżkiem jak te dzieci robiono!
|
|
hej ty samuraj ty się lecz W łomży mają dobry oddział psychiatryczny. A straż miejska nich na niego uważa bo ich jeszcze pogryzie . A jak jego posty wskazuja jest wsciekły. stanisław
|
|
Nie zwracajcie na Pasję uwagi . On jakiś niedouczony , bo straż pisze przez rz. Najlepiej takiego posty olewać.
|
|
markm ciebie to chyba po***balo.pieprzysz glupoty .az sie nie chce sluchac!!! zgadzam sie ze te oplaty to rozboj w bialy dzien.ale zeby mafia????? ty chyba mafii nie widziales!!! stanisław
|
|
Panie Janie |
POSZUKUJĘ SAMOCHODU MARKI VW GOLF III aby wykonać na nim BODY KIT, zestaw gratis !!! informacje lesze@mdspolska.com
|
|
Ja kiedyś mialem taka sytację, ze przechodzilem po pasach na skrzyzowaniu przy dworcu. Policja stala w tym czasie i kontrolowala jakiegos kierowce maluszka. Akurat schodzilem z wysepki kiedy zaczelo mrugac zielone wiec podbieglem, zeby jak najszybciej zejsc z pasow. Szedlem sobie juz spokojnie w strone przystanku kiedy uslyszalem krzyk policjanta (sluchalem walkmana wtedy). Policjant stwierdzil, ze wszedłem na pasy kiedy swiecilo sie czerwone swiatlo. Laskawie obnizyli mi mandat na 30zl. Ale nagrania z kamery, ktora byla akurat skierowana na przejscie dla pieszych (byl to ten fajny ford mondeo ) juz nie pokazali mi. Nie zapomne tego przeszywajacego spojrzenia, gdy spytalem sie o mozliwosc obejrzenia momentu w ktorym przechodzilem przez przejscie. (Ja upieralem sie, ze jak wchodzilem to mrugalo jeszcze zielone, natomiast funkcjonariusz twierdzil, ze czerwone). Na dodatek drugi policjant przytakiwal, ze rowniez widzial mnie jak wchodzilem na czerwonym a ja widzialem jak rozmawial z kierowca malego fiata. Widocznie byl przez chwile nadczlowiekiem, mial sokoli wzrok dookola glowy, potrafił robic wiele rzeczy naraz, widział wszystko i każdego. ;)
|
|
Fanfary!!!! |
Pasja ja wiem, że "buraków" nie brakuje (ty również do nich należysz) ale daj szansę innym wypowiedzieć się na ten temat, który dotyczy nas wszystkich. Piszesz, że darmozjady powinni łapać kierowców którzy przekraczają prędkość ok! Ale Ku...wa czy to musi odbywać się dodatkowo za nasze pieniądze,? Wyobrażasz sobie chłopie widok trzech darmozjadów w samochodzie, którzy pilnują jednego fotoradaru? A gdzieś nieopodal grasują menele, handlują fajkami, alkoholem ale oni przecież pracują w tym jednym miejscu. To się w głowie nie mieści!!! To tylko w Łomży można zrobić taką parodię za pieniądze podatników.
|
|
Już załatwione - mam nowiuśkiego hp.
|
|
Dla potrzeb reklamy |
Robson - w calej rozciaglosci sie zgadzam. To ze raz jechalem z szybkoscia 280km/h nie oznacza wcale ze na co dzien tak jezdze, po prostu wtedy mialem ku temu doskonale warunki (100km autostrady, doskonala pogoda i bardzo maly ruch) - wtedy mozna poszalec. Na co dzien po miescie jezdze 60km na godzine a poza miastem 100-120. Po prostu trzeba MYSLEC za kierownica. Malolaty ktorzy w wieku 17 lat dostaja od rodzicow na sobote samochod a potem urzadzaja sobie wyscigi po Al. Legionow albo Pilsudskiego to idioci, ktorzy nie mysla ze moga sobie, lub co gorsza komus zrobic krzywde. Mam jednego znajomego w wieku 19 lat obecnie. Okolo 1,.5 roku temu zrobil prawko i jezdzil oczywiscie jak to malolat jak wariat. Miesiac temu mial wypadek, ma szczescie ze zyje, ale jest niewidomy na jedno oko a drugie stracilo ostrosc widzenia. I nie ma zadnych szans ze bedzie kiedys lepiej. Mlody chlopak a juz kaleka na cale zycie! A wiec malolaty gnajcie dalej w tatusiowych furkach, jedyne co mozecie w nich dogonic to smierc lub kalectwo, miejmy tylko nadzieje ze jak cos to wasze a nie kogos niewinnego kto bedzie sobie spokojnie na przyklad przechodzil przez jezdnie lub szedl chodnikiem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |