Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pensja dla pierwszej damy |
http://www.koncertomania.pl/na tej stronie można sprawdzić
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pensja dla pierwszej damy |
A mi wydaje sie ze ludzie ze wsi w większym stopniu przyczynili sie do rozwoju tego miasta niż Ci którzy z niego po prostu wybyli do innych miast ,państw... Co wy na to??? Ps:A co do Ciebie "Nasza" zapytaj sie tatka lub mamci kim byli ich rodzice,lub dziadkowie.A jak już się dowiesz to napisz nam na tym forum.
|
|
Pozostając przy Lidlu to najbardziej mi się spodobała ta wypowiedź. "Otwarcie marketów spowoduje, że nasz lokalny rynek zostanie zalany tanimi podróbkami z Europy, co niewątpliwie wpłynie negatywnie na lokalny biznes - mówi Andrzej Grzymała, przedstawiciel łomżyńskich handlowców. "
|
|
Jesli nie minęło więcej niż 2 tygodnie od dnia wygaśnięcia numeru to da się go odzyskać. Zadzwon do BOK *100 tylko z innego telefonu i tam się wszystkiego dowiesz:)
|
|
No Kola ja tu do ciebie z szacunkiem, a ty z wyzwiskami. Ani razu Cię nie wyzwałem. Piszę normalnie, tak jak się nauczyłem, nie potrzebuję wspomagaczy, tak jak ty. Tu znowu pokazujesz swój poziom. Prosze bardzo reprezentuj swój poziom dalej, ja do niego nie chcę się zniżać, także więcej nie będe pisał pisał w tym temacie. W sumie co mnie interesuje podrzędna tańcbuda...
|
|
prawdopodobnie ma byc jeszcze kilku naszych lomzynskich raperow ale to nie jest pewne:P "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |