Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co z tą łomżyńską PO? |
miałem problem kilka miesiecy temu poszlem do salonu orange i powiedzieli mi ze najprostrzym rozwiazainiem jest doladowanie karty kwota 50 zł w ten sposób odzysykujesz swoj numer i tym samym sposobem odblkujesz swoja kartę, doladowania oczywiscie musi dokonać pan/pani z salonu, niom i oczywiscie nie możesz z tym za długo wzlekac POZDRAWIAM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co z tą łomżyńską PO? |
Autor: HokusPokus (---.lom.netster.pl) Data: 18-06-08 00:59 Flaga kibiców ŁKSu była na wszystkich 3 meczach Polaków na Euro ! To flaga jakis zwykłych zgredow co dostali bilety po znajomosci i narysowali sobie sprejem powinnismy tylko i wyłacznie patrzec na taka flage prawdziwych kibiców ŁKSu To flaga Łomży i uszanuj to . Na meczach międzynarodowych nie wywiesza się flag klubowych.
|
|
No właśnie Bartes też to zauważyłem hehe pozytywnie zaskoczony byłem ;p
|
|
Mi w chilli pizza to nie odpowiada typek (szczupły wysoki krótko ostrzyżony blondyn), który rozwozi pizzę (nie wiem ilu ich tam jest). Raz przyjechał do mnie, a domofon był zepsuty. Niby dzwonił ale nie było słychać. potem dzwoni na telefon i się pyta czy ktoś jest bo był itd. Ja powiedziałem że tak i niech przyjeżdża. A on z wielką łaską "No dobra, ale niech się Pan zdecyduje bo nie będę kilka razy latał". Jak przyszedł to miał taką minę jak by ktoś mu karę zadał. Z resztą za każdym razem jak przyjeżdża to ma taką minę jak by wielką łaskę robił.
|
|
Nigdzie nie został przeniesiony. Tor w tygodniu jest otwarty od 16. W soboty i niedziele jest bodajże od 8 czy 10.
|
|
Podczas wizyty naszej gminy w Niemczech w tamtym roku były podobno straszne jaja. Niemcy byli zdziwieni i przestraszeni. Dużo na ten temat komentarzy po gminie krążyło. Może jedni i drudzy nie przypadli sobie do gustu pod nową władzą. A jaja były bo dużo na ten temat opowiadała Anna G. Nie wierzę że kłamała. Inni też opowiadali. Może dlatego obecna wizyta Niemców omija Śniadowo. Nie wiem. Może ktoś coś wie na ten temat?
|
|
bodajze sie nie orientujesz wiec pytam po raz kolejny.. Gdzie zostal przeniesiony?
|
|
****, miałem złe info, podobno już otwarty. von chrupka
|
|
Chili pizza- najgorsza obsługa jaką spotkałem.Wielka łaska i straszne traktowanie klienta, od tamtej pory nie chodzę tam więcej i każdemu odradzam.
|
|
Lidl to jest starsza forma Lider Price żal.pl
|
|
http://www.blog.gwiazdowski.pl/index.php?subcontent=1&id=340 http://www.mudzaba.pl/ http://www.tezeusz.pl/cms/tz/index.php?id=109 http://antysocjal.blog.onet.pl/
|
|
Stalowa Łapa Tylko trzeba robić:) A Nie stać :)
|
|
Łatwo się mówi i ocenia gdy sprawa kogoś nie dotyczy, lecz są tacy którzy by chcieli ewentualnie tylko postać i zarobić stówkę dniówki a są pracodawcy którzy sądzą że nawet za 40zł to powinien robić 12 godzin i zawsze im mało ale cóż mamy rynek jaki mamy. Narzekają nawet na emigracji w Anglii czy innych krajach - czy taka nasza natura żeby wciąż narzekać i stękać? Jeśli nie pasuje u kogoś to droga otwarta na własną przedsiębiorczość., tu nie ma przymusu, droga wyboru. Życzę sukcesów i pozdro wszystkim.
|
|
Grey widzisz jestem w tej samej sytuacji co Ty,zdałam wszystko,a pani z polikliniki stwierdzila,ze jestem niezdolna..miło,tylko dlaczego na multi bylo wszystko ok i psycholog nie miala zadnych zastrzezen??Czekam na list od nich,zeby wiedziec co dokladnie wymyslili,bo na razie o wyniku dowiedzialam sie telefonicznie jedynie.Tez mam zamiar pisac odwołanie,nie po to tyle kilometrów jezdzilam,aby teraz ktos wystawil mnie do wiatru jedna opinia,zaledwie krok od mety.Grey to moje gg 8592369,prosze Cie odezwij sie.
|
|
Co powiecie na temat tego fona..? LUKAJCIE...Link -> -> -> -> -> -> http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=397500&pictureID=144bd7db-6844-4eee-91a9-cd2f40ffc690
|
|
A w kauflandzie jest nowy ---POLECAM :P
|
|
prawda, kogo teraz obchodza zabytki, kto prowadza dzieci i opowiada historie miasta? zastanówcie się, zanim cos napiszecie
|
|
a ja mam L760 samsunga i jestes zadowolony..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |