środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowa kotłownia w Centrum Łomży??

Ty z tym ŁKS-em coś CI się pomyliło , to było Euro a nie III liga w Suwałkach :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowa kotłownia w Centrum Łomży??

zgadzam sie chili pizza to syf
i to jeszcze jaki. w dodatku ta nie miła obsługa

Takie posty mnie rozśmieszają. W XX wieku nastąpiła urbanizacja i niech mi ktoś powie, że to nie przyniosło żadnych korzyści, a przede wszystkim w gospodarce. Gdyby nie ci wioskowi to Nasza, mieszkałabyś w miejscowości wielkości Kolna...

Nasza, druga kwestia, jeśli ty poruszasz historię (pochodzenie), ja też tak zrobię. Zaczniemy od najstarszych dziejów. Myślisz, że twoi przodkowie kilka tysięcy lat temu nie latali za mamutami i korzonkami? Nie znali nawet cudownych właściwości gnoju, ba nawet nie mieli go skąd otrzymywać ;). To teraz trochę nowsze dzieje poruszę. Nasza jesteś dumna z tego, że mieszkasz w mieście? Mieszczanką jesteś? Zajrzyj troszkę w historię, to dowiesz się, że szlachta stała wyżej od drobnomieszczaństwa. W tej chwili Nasza, ja jako szlachetnie urodzony, mogę mieszać cię z błotem, tak jak ty mieszasz ludzi, którzy kiedyś byli niżej w drabinie społecznej niż Ty.

Na szczęscie teraz wszystkie sztuczne podziały znikły (co prawda żyją jeszcze w głowach niektórych małomiasteczkowców) i nie mogę powiedzieć, że każdy człowiek jest równy, bo to jaki jest zależy od tego co sobą reprezentuje.

A jeśli chodzi o chamstwo, to niezależnie czy ktoś ze wsi, Łomży czy stolicy, może być chamem i to tylko od niego jest zależne.

Dla mnie koniec tematu.

Jeżeli pies biega poza posesją należy dzwonić do straży miejskiej, oni wlepiają mandaty właścicielowi zwierzaka. Dodatkowo jestem zdania masz psa to bądź za niego odpowiedzialny. Mam dwa psy i choć uważam, że są najłagodniejsze na świecie to i tak nie ufam im w 100% i w miejscu publicznym chodzą na smyczy czy im sie to podoba czy nie, czasami psom przychodzą różne rzeczy do głowy czego nikt nie da rady przewidzieć. Jeszcze jedna uwaga jeżeli ktoś sie bardzo boi psów niestety one to wyczuwają, dlatego lepiej omijać luzem biegające psiaki szerokim łukiem, czasami jednak jest to nie możliwe więc moja rada nie odwaracaj sie do niego plecami jak jesteś blisko, znam takie przypadki że własnie w tym momencie psina ugryzła.

Za niecałą godzinkę otwierają LIDLA.

Ciekawe czy będą takie tłumy jak przy otwarciu Stokrotki i czy ludzie przy otwarciu sklepu będą rzucali się jak na mięso w PRL-u hehe. Szkoda, że w tym czasie będę w innym miejscu Łomży, porobiłbym parę fotek i wrzuciłbym tutaj na forum. Jak ktoś może, niech podejdzie i cyknie pare fotek.

WOOOOOJNA !!! NA NICHHHH !!!

I pamiętajcie:

LIDL jest tani !

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

nasza masz rację. Już kiedyś w Łomzy chyba jeden znajstarszych klubów w Polsce, ten wodny na przystani. To wszystko zasługa tych potomków rozstrzasaczy gnoju co sie dorwali do rzadzenia. Tu też wielu ich potomków bez sensu i nic nie wnosząc zabiera głos.

Ale ja nie rozumiem jak można segregować ludzi według takich kategorii jakie Wy tu prezentujecie. No i co z tego, że ktoś jest ze wsi. To znaczy, że można go opluć bo jest człowiekiem niższej kategorii?? Podobne poglądy miał tylko Hitler.

szkoda słów na chilli pizza . Tak to jest jak sie chce zarabiać dużą kase , a nic nie robić . Cieszcie się ,że nie słyszeliście jak są komentowani klieci na zapleczu. Wiem co mówię bo miałem okazę tam przebywać

niby jakie informacje sa wyssane z palca?

GK

nie radze ulotek od razu hehe w browarze przyjmuja od 17 ale trzeba byc pracowitym hahha;D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org