Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znasz rolę Układu Wrocławskiego w PACYFIKACJI Polski? |
Siara straszna ogolnie odradzam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znasz rolę Układu Wrocławskiego w PACYFIKACJI Polski? |
Treść jest ukryta
|
|
transport? czy tych cenach paliw? samobój ;)
|
|
Tak ale takie pociagniecie musi byc dosc mocne. W polu karnym w kazdym przypadku sa jakies ciagania za koszulke wiec TU NIE BYŁO MOWY O FAULU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
w lumixach również wychodzą ziarniste zdjęcia ;) pokaż zdjęcie bez flasha o zmroku ;P ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
podobna pizza była za słona.
|
|
Dla mnie to piłkarze nie muszą grać dobrrze tu chodzi o przywiązanie o pewne wartości nie każdy to rozumie. Ja np Ciebie gans rozumiem ŁKS Cie nie obchodzi ok ale czemu swoimi wypowiedziami obrażasz tych którzy przy klubie bedą na zawsze?? Ja tak to odbieram a najbardziej wkurwia mnie że piszesz nazwe klubu z małej litery jeśli masz w sobie trochekultury, wychowania i rozumu to pamiętaj nazwy własne duża litera;d To tak jakby imie Twojej matki napsiac z małej litery. Jest to temat o ŁKSie proponuje Ci nawet go nie czytać. Pozdrawiam PS."DZIS NIEWIELU TO PAMIETA HERBI BARWY TO RZECZ SWIETA!!" ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
,że to miasto zamieszkują w większości potomkowie roztrząsaczy gnoju. Klub sportowy z 80 letnią tradycją pada. Nikt nie potrafi jemu pomóc a może po prostu nie chce. Nie przywiazauje do tego wagi tak jak do urągajacego wszelki zasadom targowiska przy ulicy Sikorskiego. - hipermarket roztąrzasaczy gnoju i do wielu innych spraw. Nie powiem opamiętajcie się bo już to nie ma sensu już i tak nawet nie jesteśmy w ogonie. No cóz jakie potrzeby intelektualne itp takie miasto.
|
|
jak w temacie: mam karte z POPa, wystukuje *124*# a tu takie cus: Wygasła waznosc twojego konta, skontaktuje sie z BOK". Jak odblokowac konto? Na *500 nie moge dzwonic.. Moze mial ktos juz podobny problem?
|
|
Nudny ten temat sie zaczyna robic, moze jakas nowa afera??
|
|
jego zycie- jego sprawa ale faktem jest ze mial paskudny wypadek na drodze z jednaczewa do kupisk, jak dobrze pamietam to bylo jeszcze przed polnoca a nie ok 2 , widok nie byl "ciekawy" z auta wystawala jedynie głowa- na początku myslałem ze jest obcięta ale kiedy podeszlem zobaczylem ze jest zatrzaśnięta w drzwiach pasażera- auto leżało na lewym boku... nie było sensu juz nawet sprawdzać pulsu ani tym bardziej go wyciagac z wraku w celu reanimacji... poszkodowany mial dosc sporą rane na lewej stronie czoła, jego ciało zwisało wzdłuż dachu w środku auta, mialem aparat przy sobie ale stwierdziłem ze nie powinienem tego fotografowac-chociaz dla nie jednego taki widok moze by nieco dodal wyobrazni na drodze!!! moze gdyby mial zapięte pasy to moglo by sie skonczyc nieco inaczej... zycze rozwagi na drodze.
|
|
milusia wymysl cos ciekawszego... jak nie masz nic do dodania w temacie to po co piszesz...
|
|
Smieszny jestes. Jak rozwiazujesz swoj klub ( oglaszasz bankructwo) to potem klub nie ma prawa startu tak jak ty to napisałeś w "nowej IV lidze" tylko zaczyna od najnizszego szczebla - w tamtym sezonie B klasa. Tak poza tym - jeszcze jakies genialne pomysly ?
|
|
Samson, zgadzam się z Tobą
|
|
super_krzys -> chilli pizza on wie za co komuś niedawno podpadł hehe
|
|
Własnie w tym problem że nic nie ma bez 18
|
|
Witam. Zwracam się do osób, które oglądały, bądź jeszcze oglądają dzisiejszy program "Jaka to melodia?". Była tam piosenka nazywająca się jakoś tak: With They, albo coś w tym stylu, bardzo wolna. Poluję na nią od dawna... Czy znajdzie się osoba, która potrafi ją zidentyfikować? To nie żart :) Pozdrawiam.
|
|
powinnie te skutery wyjebac z ulic niektore przekraczaja dozwolona ilosc db nie wiem czemu nikt sie za to nie bierze ***** slychac te kosiarki z 500m a nawet i wiecej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |