środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO POdlaskich standardach?

inga skoro pisze o kogo chodzi to na pewno nie chodzi o wszystkich, a o konkretną osobę. Jeśli ktoś ma ochotę coś zrobić za friko to teddy bardzo chętnie da namiary, przygotowali się jeszcze na remont kuchni i łazienki, lecz temat jest krótki, jeśli inwestor ma gówno w portfelu to niech się goni na szczaw. I a propo teddy stolarz który był u was niestety widział co było zrobione, ale spoko zna już temat, i mam nadzieję, że byłem ostatnim, którego nacięliście i postępujcie tak dalej i patrz końca, ale się nie zdziw, jak ktoś za takie postępowanie zapewni ci przedwczesne fajerwerki i wtedy chociaż się nie pomyl, bo to może nie być nowy rok.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO POdlaskich standardach?

Nasza nie razi tylko ta telewizja jest do bani... materiały nakręcone lipnie totalna amatorszczyzna... dźwięk dziwny... nic ciekawego nie pokazują i w dodatku chyba od 16-20 w kółko ten sam materiał i tak przez calusi tydzień... Porażka

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org