Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bruksela liczy, ze w tym roku do Europy przybędzie około 3 miliony uchodźców z |
Piszcie na temat. Niestety przeżywamy obecnie "syndrom mławski" - szybki awans do II ligi, potem jeszcze szybszy (oby nie u nas !) spadek do niższych klas rozgrywkowych. - sponsorzy (pieniądze) - właściwa organizacja - wzajemne porozumienie na linii Miasto <-> Klub Tego nam praktycznie zawsze brakowało a w tym sezonie to wszystko nasiliło się i spowodowało w połączeniu z kiepską grą piłkarzy spadek do niższej ligi. Ale ja wierzę, podobnie jak wszyscy wierni kibice w Łomży, że przyjdą jeszcze dla tego Klubu lepsze czasy !!! niko poruszył jeszcze jeden ważny aspekt - kiedyś z przyjemnością patrzyło się na grę naszych piłkarzy - łomżyniaków. Chodziło się oglądać popisy Remeza, cudowne parady Wilczewskiego, "kółeczka" Rańczucha :) Teraz tego nie ma - według "ekspertów" nikt z Łomży do gry na poziomie II ligi się nie nadaje. Obecność Gali nic tu nie zmienia. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bruksela liczy, ze w tym roku do Europy przybędzie około 3 miliony uchodźców z |
Autor: bratek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) nie macie pojecia jak to przeżywaja jego bliscy, a napewno nie zrobił tego celowo- przeciesz sam zginąl. niezwykle twórcze odkrycie. Nobla powinieneś dostać. a Ty masz pojęcie? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Re: Bruksela liczy, ze w tym roku do Europy przybędzie około 3 miliony uchodźców z |
Niestety to sie czesto powtarza, a na wsiach jak juz wczesniej wspomniano notorycznie. Wlasciciel posesji, musi ja szczelnie ogrodzic, a takie sytuacje powinny byc karane, przynajmniej moim zdaniem. Rzeczywistosc jest jednak inna, nikomu nie chce sie wnikac w te sprawy, poki nie dojdzie do tragedii.
|
|
straaaasznie nie podoba mi sie obsluga w chili pizza, stoisz przy barze i czekasz, czekasz, czekasz az wkoncu ktos podejdzie chociaz na zapleczu 3 panienki flirtuja z typami od roznoszenia pizzy. A potem jeszcze na ciebie patrza jakbys im zycie zmarnowal.
|
|
Re: Bruksela liczy, ze w tym roku do Europy przybędzie około 3 miliony uchodźców |
Jeśli mówisz o jakiejś innej wiszącej bezpośrednio za bramką... to nie widziałem. Miałem za duży kąt! :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
z resztą możesz kiedyś podejść i oblukać, a przy okazji zamienić słowo jeżeli wiesz o jaki samochód chodzi ;) pzdr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |