środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bruksela liczy, ze w tym roku do Europy przybędzie około 3 miliony uchodźców z

Piszcie na temat. Niestety przeżywamy obecnie "syndrom mławski" - szybki awans do II ligi, potem jeszcze szybszy (oby nie u nas !) spadek do niższych klas rozgrywkowych.

- sponsorzy (pieniądze)
- właściwa organizacja
- wzajemne porozumienie na linii Miasto <-> Klub

Tego nam praktycznie zawsze brakowało a w tym sezonie to wszystko nasiliło się i spowodowało w połączeniu z kiepską grą piłkarzy spadek do niższej ligi.

Ale ja wierzę, podobnie jak wszyscy wierni kibice w Łomży, że przyjdą jeszcze dla tego Klubu lepsze czasy !!!

niko poruszył jeszcze jeden ważny aspekt - kiedyś z przyjemnością patrzyło się na grę naszych piłkarzy - łomżyniaków. Chodziło się oglądać popisy Remeza, cudowne parady Wilczewskiego, "kółeczka" Rańczucha :) Teraz tego nie ma - według "ekspertów" nikt z Łomży do gry na poziomie II ligi się nie nadaje. Obecność Gali nic tu nie zmienia.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bruksela liczy, ze w tym roku do Europy przybędzie około 3 miliony uchodźców z

Autor: bratek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
nie macie pojecia jak to przeżywaja jego bliscy, a napewno nie zrobił tego celowo- przeciesz sam zginąl.

niezwykle twórcze odkrycie. Nobla powinieneś dostać. a Ty masz pojęcie?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Re: Bruksela liczy, ze w tym roku do Europy przybędzie około 3 miliony uchodźców z

Niestety to sie czesto powtarza, a na wsiach jak juz wczesniej wspomniano notorycznie. Wlasciciel posesji, musi ja szczelnie ogrodzic, a takie sytuacje powinny byc karane, przynajmniej moim zdaniem. Rzeczywistosc jest jednak inna, nikomu nie chce sie wnikac w te sprawy, poki nie dojdzie do tragedii.

straaaasznie nie podoba mi sie obsluga w chili pizza, stoisz przy barze i czekasz, czekasz, czekasz az wkoncu ktos podejdzie chociaz na zapleczu 3 panienki flirtuja z typami od roznoszenia pizzy. A potem jeszcze na ciebie patrza jakbys im zycie zmarnowal.

Re: Bruksela liczy, ze w tym roku do Europy przybędzie około 3 miliony uchodźców

Jeśli mówisz o jakiejś innej wiszącej bezpośrednio za bramką... to nie widziałem. Miałem za duży kąt! :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

z resztą możesz kiedyś podejść i oblukać, a przy okazji zamienić słowo jeżeli wiesz o jaki samochód chodzi ;)
pzdr

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org