wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie POdziały się standardy etyczne i moralne PO ?

U nas w okolicy nie ma dobrego specjalisty w tej dziedzinie. Jest w Warszawie dr Kurkiewicz chyba ale ja polecam w Krakowie dr Kowalską-Werbowy. Wizyty prywatne ale kobieta zna się na rzeczy. Sama również chorowała. A badania tylko prywatnie w Poznaniu lub Lublinie. wszystkie można zrobić na wysyłkę więc nie trzeba jechać. A co do objawów to są całkiem niewinne. Można szybciej się męczyć, bardziej pocić, być podenerwowanym, czasem żołądek może się odezwać, objawy grypopodobne. Ale te objawy nie muszą występować ciągle. Nachodzą falami. Raz lepiej raz gorzej. poza tym nie są aż tak dokuczliwe żeby zacząć się tym martwić. ot, przeziębienie. każdemu się zdarza. Albo pocenie? Nic strasznego. Najlepiej poczytaj tutaj http://docs.google.com/View?docid=dfs9jh96_16gzkp8qfn

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie POdziały się standardy etyczne i moralne PO ?

a wczoraj po meczu była ostra zadyma przy centrum katolickim. Z balkonu obserwowałam całe zajście. Daję sobie głowę uciąć, że to napewno klienci z yamy, no bo skąd jak nie od nich. Ale, że ich ochrona nie zareagowała!!! W Cześku i Pod Koniami czy w innych lokalach łomżyńskich ochroniarze odprowadzają pod drzwi domu wszystkich zalanych klientów. To nie dopomyślenia żeby ich ochrona nie podjęła interwencji. Powinni przejść małe przeszkolenie u Bogdana z Cześka i Szczubełka z Pod Koni z podstaw dobrego ochraniania. Dajmy im szansę może to przyniesie dobre efekty.

A jaka lepiej? Hehe :P Czyli elegancki ubiór...
A co z tym katarem? Mówić czy nie?

Ja bardzo przepraszam ale zaczynam się gubić w tym wszystkim. Pomóżcie mi wybrać lokal na imprezkę, bo jeśli do yamy przyjeżdżają chamy w 20-letnich wrakach i buractwo, ochrona to downy, klientela to w większości panienki w białych kozaczkach, a ja od małego pławie się w luksusach, to gdzie mam zaistnieć. Byłam już wszędzie i wszędzie pustki albo nawaleni frajerzy co to chcą wyrwać panienkę tylko po to żeby przysponsorowała im drinka i troszkę paliwa na przejażdżkę ulicami naszego pięknego miasta albo co gorsza przestoisz z takim na parkingu i słuchasz o tym jak to w łomży nie ma dokąd się udać to lepiej posiedźmy w samochodzie. A ja jestem uczulona na zapach choinek i pokrowce z miśka.
Ratujcie, podpowiedzcie mi coś.

Łopata w ręke

Tv Filipkowski kicz i szmatławiec tygodnik Narew. a sam waćpan Artur uważa się za wielkiego byznesmena.

czego sie czepiasz. każdy ma prawo pisać i wstawiać znaczki jakie mu sie podoba. sam bys napisal cos mądrego a nie tylko krytykujesz innych.

Dobrze chłopak nad tobą napisał. ******** moda pokolenia Bravo na te wszystkie interentowe "świeczki"...

rudy błazen z druhem

wasze wypowiedzi sklonily mnie do pewnej refleksji, kiedys chodzilem na mecze ŁKS Łomza za czasow trzeciej ligi wtedy warto bylo im kibicowac swoje chlopaki dobrze kopali w pilke wszyscy z naszych okolic ale teraz zadzi kasa Łomza tylko w nazwie grali tu nawet murzyni a o osobach z innych miast nie wspomne wygrywa ten kto ma kase za odpowiednia sume moze i Podgorze byc w pierwszej lidze. Mamy w naszym miescie super druzyne tenisa stolowego szkoda ze jej trzon stanowi chinka ktora z Łomza niema nic wspolnego. To samo tyczy sie raprezentacji polski

DiDi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org