środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obłuda "obrońców krzyża"

ja to chyba widziałem, wtedy tą sierre ostro zapier.... przez miasto

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obłuda "obrońców krzyża"

Browarek najlepszy:D

Jarek

Witam potrzebuję kontakt do dobrego reumatologa w Łomży lub Białymstoku może... problem ze stawami u mlodej osoby (wyniki książkowe a ból występuje)
Z góry dziękuję!

Ja miałam w sobotę sprawniościówkę i już jutro mam MS!
Mam pytanie! Po teście przy komputerze idę na rozmowę z psychologiem? Wywiad zorganizowany mam w innym terminie?
Boje się :(

Może nie mam racji ale jesli wyniki są książkowe, np ASO to może warto poczytać o chorobach odkleszczowych. Przy tych chorobach wyniki są idealne a stawy bolą. Coraz częściej występuje borelioza (bardzo lubi wchodzić w kolana), bakterie bartonella też dają takie objawy. Obok tych objawów występują inne na które często nie zwraca się uwagi. Ja miałam podobny problem. Po około roku wyszło że to jednak nie żadne sprawy reumatologiczne. No a jeśli chodzi o młodą osobę to ja szukałabym właśnie w kierunku boreliozy. Dodam że to świństwo przenoszą również komary!!!

....ale ja po prostu loubie Z A P I E R D A L A C !!!! ;ddd a co z tego ze po miescie??? mam jezdzic po polach i zawieszeinie rozwalic:D

Witaj Moje dziecko choruje na przewlekłe młodzieńcze zapalenie stawów .Zachorował gdy miał 9 miesięcy a ból i obrzęk był tylko w jednym kolanie po pewnym czasie były zaatakowane już nadgarstki i kostki . W Białymstoku w klinice przyjmuje dr GóRska i dr Dobreńko moje dziecko postawiły na nogi .

Jak mam się ubrać na MS? Elegancko? Spódnica czy spodnie?
Przyznać się, że mam katar sienny? Wywalą mnie przez to?

Jak ja jestem w Cześku to modlę się żeby tylko nikt mojego starego nie zaczepił bo cherlawy on i napewno by starał się mnie obronić. Kiedyś tam była ochrona, dzisiaj leją się po mordach i nikt nie reaguje.

on od wieczora byl poza miastem wiec mogles widziec sierre....ale nie jego...

w zmartwychwstanie tez ciezko uwierzyc

alibaba jest takie powiedzenie : "jak ci praca w życiu szkodzi - zmień se życie - o co chodzi???

mamy drugi klub może on powinien grać na stadionie?
Niżej link dla tych co nie wiedzą o istnieniu klubu.
http://www.podlaskizpn.org/index.php?nid=1405
Strzelili równo 100 goli!
A jak ŁKS się rozpadnie będzie jedyny klub w Łomży

co wy pier....licie pies to pies. Nie wiadomo kiedy mu cos do glowy przyjdzie. przez 10 lat moze nikogo nie gryźć aż nagle zaatakuje... zal co wy piszecie ze to wina wlasciciela psa zal bez kitu

lucyna07 albo jesteś właścicielem yam cafe albo osobą powiązana z tym pseudo klubem bo na każdym forum czytam jak cudownie cukrujesz jak to tam jest super ja osobiście byłam kilka razy i było ok,ale zeby pisać i kłócić się z innymi to przesada każdy ma prawo do własnego zdania a ty walczysz z każdym kto powie cos nie tak na yame naprawde przesadzasz!!! dostajesz po majtach za to co wypisujesz bo kazdy się domyśla napewno,ze nie robisz tego bezinteresownie.

Z katarem? Jak juz beda pytac to jedynie na KL, a tak to po co mowic? Na WZ i MS o takie rzeczy nie pytaja, a i pytania w stylu "Czy masz katar, a jesli tak to jaki?" na pewno nie bedzie. Aaaa chyba ze jest jedna opcja... Mnie np. na MS juz po kompach, psychol na dzien dobry mowi, to prosze sie jakos zaprezentowac do mnie. Wiec jak do Ciebie tak zagada, to mozesz powiedziec: Nazywam sie ..., mam ... lat i mam katar sienny :) Pozdro.

Najlepiej żeby miasto pasło tam krowy, byłyby pieniądze na podwyżki .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org