Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podobno zmienila sie ekipa rzadu Lomza: dlaczego nie na 4lomza? |
Konsul2 piszesz chaotycznie a potem sie dziwisz ze ludzie nie wiedza o co Ci chodzi. Po drugie nie znamy stanowiska i argumentów drugiej strony sporu. Po trzecie nie wiadomo w ogóle o co Tobie chodzi... Chcesz przestrzec czy sie po prostu wypłakać??? Pozdro dla forumowiczów :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podobno zmienila sie ekipa rzadu Lomza: dlaczego nie na 4lomza? |
a admina nie ma... usunąłby temat w końcu, bo aż samo się prosi o to szpenio - człenio!!!!
|
|
właśnie, chwalisz się czy żalisz? ;P
|
|
Szczerze, to zasnąłem po pierwszej połowie i nic nie straciłem.
|
|
Zdecydowanie polecam firmę EuCO. To profesjonaliści. Firma jako pierwsza na świecie, otrzymała nagrodę "Złotego Feniksa". Poczytajcie sami www.euco.pl warto poświęcić chwilkę.
|
|
ekonomista... Witamy w Polsce. A co gdyby ktoś zadzwonił na policję? Podaję przykład tematu o wandalizmie z tego forum. Zapewne został by wyzwany przez dzieci neo, chodzące i rozwalające śmietniki, od społeczniaków, ze szczególnym wskazaniem na to, co znajdować się ma w naturalnych otworach jego ciała. Od takiej postawy się niestety zaczyna. Młodzi przestępcy(nie bójmy się tak ich nazwać) zaczynają od kopania śmietników, później przechodzą do ludzi. Próba odgórna uregulowania tego stanu, jak widać jest bezskuteczna. Co z tego, że mamy przepisy, policję, jak dalej jest tak samo. Tu trzeba w rodzinie potępiać na przykład włóczenie się po nocy 15,16-latków. Teraz abstahując od yamm i skąd kto wyszedł. Mamy takich ludzi jakich wychowaliśmy. Ta złota wolność, która przyszła po upadku komuny, niektórym do głowy uderzyła, jak dzieci wychowywali... Ale na temat. Dla mnie używanie siły fizycznej jest po prostu czymś śmiesznym, dziecinnym, tragicznym. Świadczy źle tylko o osobie która jej używa. A kopanie w kilku leżącego, to już szczyt sk*******. Ci goście powinni siedzieć...
|
|
pytanie, kto tu frajer? Ten co dzwoni po policję, czy ten co z koleżkami kopie lezącego?
|
|
lala26: współczucie... jak pławisz się w luksusach, to może zrób domówkę :P chętnie wpadnę :] ej, a z tym dosponsorowaniem piwa i paliwa to poważnie? :D bez kitu, że też ja na to nie wpadłem, żeby poderwać dziewczynę i prosić ją o browar albo ściepę na paliwo buehehe poza tym nawaleni to raczej za kółko nie siadają :) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Są dwa wyjscia kiedy klub nie ma swojego miejsca. Albo stracimy klub ,albo przeniesie sie np. do Piątnicy zmieni nazwę i bracia zza rzeki beda z niego dumni. Włodarze miasta macie rację: niszczcie dalej wszystkie wizytówki naszego miasta. Napewno dobrze na tym wyjdziemy.
|
|
"całą pizdę odkręć i przed siebie ziomek pędź redukcja, wrzuć go na wysokie obroty (...) lewy pas, gaz i płynę" :)
|
|
kruliczy100 zastanów sie.... Co to za wizytówka łomży? Chcesz zeby i lomza kojarzyla sie bezdomną? Omijając te dlugi 20 tys, dodam ze lks nie umie grac tak samo jak ci w reprezentacji polski, myslalem ze z chorwacją pojdzie lepiej niz z niemcami. Polska w piłce nożnej raczej jest niedorozwnięta. Zato mozecie sie cieszym mariuszem pudzianowskim czy wjakims stopniu kubicą. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Ciebie chyba rodzice odstawili do lamusa, co Ci ŁKS zawinił
|
|
nie macie pojecia jak to przeżywaja jego bliscy, a napewno nie zrobił tego celowo- przeciesz sam zginąl.
|
|
W "Amnezji" na czele z właścicielem.
|
|
Pan Andrzej Grzymała niech swoje mądrości zachowa dla siebie i w bezczelny sposób niech nie wyraża swoich opini. Dla kogo jest sklep który on prowadzi ? dla bezrobotnych rencistów czy biedoty? O jakości towarów które sprzedaje sam niech się wypowie ile na jednej szmacie zarabia, a póżniej niech krytykuje inne sklepy. Bezczelność pana Grzymały już nie jeden raz przerosła jego samego. Nikt nie zabrania prowadzenia mu sklepu , tylko ja i większość ludzi nie zamierza pchać mu w kieszeń kabzy, mnie nikt za darmo nie daje i ze skromnej emerytury mam komfort dokonania zakupów w atrakcyjnych cenach a i lepszej jakości To co proponują małe sklepiczki wiele pozostawia do życzenia i jakościowo i cenowo, ale najlepiej tylko stanć na schodkach swego sklepu i snuć psełdo mądrości i stroić głupie minki, i ,, kupujta ,, tylko u mnie bo ja nie mam z czego żyć i rodziny utrzymać o jakie to przykre ,ale jakie bezczelne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |