Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"CZARNY CZWARTEK. Janek Wiśniewski padł". Poruszy - film - Polaków? |
Jak będziesz zajmował się transportem to daj znać mam kilka samochodów do sprzedania, jak masz chęć do dhl to daj znać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "CZARNY CZWARTEK. Janek Wiśniewski padł". Poruszy - film - Polaków? |
Łatwo się ocenia gdy się nie zna szczegółów i gdy emocje biorą górę.Ale jak nazwać kogoś ,kto tak jedzie,że po uderzeniu w drzewo auto wygląda tak jak na zdjęciach.Przecież on nie jechał zgodnie z przepisami.Ciekaw jestem ilu kierowcom obejrzenie tych zdjęć coś da.Jakie wyciągną wnioski.
|
|
Hmm, wśród miliardów galaktyk są miliardy miliardów gwiazd. Myślenie, że jesteśmy sami we wszechświecie to ignorancja i głupota. No widać taka nasza natura, że póki nie zobaczymy to nie uwierzymy. Tylko w takim razie znaczna część ludzi powinna być ateistami...ale przecież łatwiej uwierzyć w człowieka, który zmartwychwstaje i czyni cuda niż w prawdopodobieństwo, które przy rozmiarach wszechświata jest ogromne, że gdzieś tam istnieją inne istoty myślące.
|
|
[*]
|
|
krecik68 - czemu oceniasz coś o czym tak naprawdę nic nie wiesz. Byleś przy tym jak to się stało?! Chyba nie!! Więc zamilcz z takimi komentarzami i weź pod uwagę, że w tym momencie ktoś kto ich znał może cierpieć. Czarku zawsze będziesz z nami!! [*]
|
|
Autor: krecik68 (---.lom.netster.pl) Data: 15-06-08 15:27 Łatwo się ocenia gdy się nie zna szczegółów i gdy emocje biorą górę.Ale jak nazwać kogoś ,kto tak jedzie,że po uderzeniu w drzewo auto wygląda tak jak na zdjęciach.Przecież on nie jechał zgodnie z przepisami.Ciekaw jestem ilu kierowcom obejrzenie tych zdjęć coś da.Jakie wyciągną wnioski. To jest smieszne co napisales. Czy ty kiedykolwiek jechales przestrzegajac przepisy drogowe...? Jak ktos jedzie po trasie 100 czy 110 to wcale nie jest szalencem... Gorzej jak 17-to latek dostanie prawojazdy i tatus da mu samochod i jezdzi po miescie z takimi predkosciami. Nie wiadomo z jakiej przyczyny doszlo do wypadku.... A moze chlopak jechal normalnie a ktos mu droge zajechal i musial uciekac... Nie mozna oceniac jakiegos zdarzenia jak sie nie ma pojecia o wypadku i o jego okolicznosciach...
|
|
właśnie krecik68 "Łatwo się ocenia gdy się nie zna szczegółów i gdy emocje biorą górę"
|
|
Autor: Dorian (---.elomza.pl) Data: 15-06-08 13:19 Złoto. poprostu kup złoto. aha, jasne. Pamietaj tylko, ze jak o "superinwestycjach" jest glosno, to tak naprawde nie sa takie "super"...
|
|
Dwa lokale w których można było się dobrze zabawić które funkcjonowały na ul.Łąkowej już niestety zostały zlikwidowane:)
|
|
ile osób jechało tym samochodem?
|
|
Cofam pytanie - informacja jest ciągle na pierwszej stronie 4lomza. Szkoda młodych ludzi.... ['] czyli jedna kobieta przeżyła?
|
|
Ja tak sobie czytam i czytam te wasze głupoty , i wierzyć mi sie nie chce, popatrzcie kto ciągle sie wypowiada na tym forum ,ci sami ludzie , którym przeszkadza wójt ,ludzie przecież jego wybrała większość, a nie jakiś niezadowolony np. kreator44 ,czy bolek68 ,to oni maja najwięcej do powiedzenia i to oni są najbardziej niezadowoleni , nie dajcie się otumanić , nic się im nie podoba , a to monitoring ,a to zegar , jak porzednik nic nie robił ,to też była napewno grupa ludzi nie zadowolonych , tylko trochę mądrzejszych ,a ci pewnie sami mają ochotę na stołek i ciągle czegoś szukają ,tylko nie wiedzą czego .
|
|
ona ma rację .. nie oceniajcie to i tak nic nie zmieni, a tylko zaboli bardziej tych, których ta tragedia dotknęła najbardziej...:/
|
|
Czarka widizzialm w sobote ostatni raz przed dziekanatem stał z usimiechem na twarzy pocieszjajac nas ze egzaminy zdamy pozytynie....nikt sie nie spodizewał..... :( To był ostatni raz.....[*] Spoczywaj w pokoju Czarku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Nie zlikwidowane, a przeniesione. Ale myślę że autor szuka innych lokali
|
|
Do wszystkich "specjalistów", którzy tak łatwo osądzają innych. Mowicie tu o głupocie i wielkiej prędkości, a ja proponuję obejrzeć auta po crash testach (prędkość ok 50-60 km/h). Zeby zniszczyć doszczętnie auto wystarczy jechac normalnie (tzn 100-110 km/h). Niech ci specjaliści nie mówią ze jeżdzą wolniej po trasie. Wypadek może się zdarzyc z wielu przyczyn... Niech spoczywają w pokoju
|
|
Wszędzie można się dobrze bawić, wszystko zależy od towarzystwa
|
|
swiete slowa!!!
|
|
MPower wejscie mi sie zepsuło i gwarancja tez mi sie skończyła sie wiem gdzie cos takiego mogo zrobic
|
|
Dokladnie!!! Gdyby nie drzewa to samochod polecialby w pole i zatrzymal sie albo co najwyzej przewrocil...tylk9o ze wycinki przydroznych drzew zapewne sie nie doczekamy, bo zaraz uslyszymy sprzeciw ekologow...
|
|
buhahaahahah, kolega pisal ze przejezdzal przy czesku a nie przy jamie wiec nie podwazaj jego decyzji :P
|
|
Dobrze jest zainwestować w jakiś klub piłkarski. Jest sporo do wyboru. Kup np. Juventus Turyn, czy też FC Barcelonę i już możesz zarabiać kasę. Tam jeszcze nie znają numerów z gościem pseudo "krawiec" więc masz dużą szanse namieszać w rozgrywkach. Jeżeli Cię ten pomysł zainteresuje to podam Ci listę piłkarzy, na których można nieźle zarobić. Nie wiem jaką kasą dysponujesz, jeżeli masz jej niedużo to kup jakiś mniej znany klub - np KS Śniadowo, czy też Orły Wąchock. Powodzenia.
|
|
Tez jestem za wycieciem tych wszystkich przydroznych drzew, nasze drogi to cmentarze, co ktores drzewo to krzyz, masakra. Maz dzisiaj jechal na studia ta trasa i byl przerazony iloscia krzyzy stojacych przy drodze lub na drzewach. To jest koszmar naszych drog. Wspolczuje rodzinom ofiar, Aniu nie poddawaj sie, walcz, wyjdziesz z tego!
|
|
wie ktos cos na temat zespolu GRAFT?? czy coś takiego... jest 3 facetów i jedna kobieta blondynka....
|
|
zainwestuj w siebie
|
|
Autor: pool (80.240.162.---) zainwestuj w siebie sugestia wejścia w najstarszą branżę świata? ;P
|
|
Samo dorywcze czytanie, to tylko pewna informacja, zaczerpnieta z forum. Można tylko sobie wyrobić jakiś pogląd - pozytywny lub negatywny. Trzeba się jednak zagłębić w opisywane wydarzenia i poruszane wątki, czy są prawdziwe, czy wyssane z palca. Analizując coś, pokuśmy się o dogłębne poznanie tematu i dopiero wyciągajmy wnioski ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
http://4lomza.pl/index.php?wiad=15570 Skoro można było uniknąć tego wypadku, to już wiadomo, że wszystko przez nadmierną prędkość. Widzę, że jest tu wielu przyjaciół osób, które były w samochodzie i przede wszystkim kierowcy. Wiem, że jest wam ciężko ale trzeba spojrzeć na sprawę jasno. Wasz kolega był młodym kierowcą, pewnie jeszcze niezbyt doświadczonym. Zginęli od zderzenia z drzewem, ale drzewo samo na nich nie wpadło. Pomyślcie jak się czuje rodzina tej dziewczyny. W sumie zginęła przez kierowcę. Może i zawsze jeździł spokojnie, był dobrym kierowcą, ale może wystarczyć jedna chwila, mała głupia rzecz, impuls i może dojść do tragedii. Nigdy się nie wypowiadałam w takich sprawach, dopóki mój kuzyn nie spowodował wypadku. Jego kolega zmarł, a on dalej żyje. Lepiej by było, żeby to on zginął, bo skoro zachciało mu się "kozaczyć" to niech sam ponosi tego winę. Jest wiele rodzajów wypadków, ale bez wątpienia największa ilość spowodowana jest z winy kierowców. Niech się zabijają ale sami, a nie niewinni ludzie muszą na tym cierpieć. I nie zwalajcie winy na drzewa. Spokojni ludzie jeżdżą i w te drzewa nie uderzają. W innych krajach nie ma tyle drzew przy drogach, ale nawet gdyby były to wypadków by było mniej bo tylko w Polsce jest tylu kierowców co nie zdejmują nogi z gazu.
|
|
TelePizza jest bardzo dobra i są naprawdę super ceny. Nie kupuje sie tam pizzy bez promocji !!! a to jest bardzo ważne ! Na każdą forme zakupu jest promocja. Np. 1.Powiększ Wymiar 2.Pizza 2 w cenie 1 (można wybierać samemu składniki) 3.kupując pizze średnią to druga duza jest za 9.90zł 4. Dostawy gratis !!! Powiem tyle byłem tam i zamawiałem jest naprawdę wiele promocji rudy błazen z druhem
|
|
Taaaa, 2 in 1, tylko że za tą jedną płaci się jak za dwie i tym samym jesteśmy zmuszani do kupowania dwóch... A sosy są w torebkach podawane! :)
|
|
zgadzam z Western Digital ...to nie wina drzew, ale może, gdyby ich nie było, błędy kierowców nie musiałyby kończyć się AŻ tak tragicznie, może wielu wypadków moglibyśmy uniknąć i uciekać w pole, a nie w ostatnich często chwilach życia dokonywać "słusznych" wyborów:"drzewo czy czołówka"(np uciekając przed wariatami, którzy jadą po naszym pasie prosto na nas, bo tak też przecież ludzie giną)...może kierowca co przesadził wyleciałby w pole rozwalił samochód, pocierpiał trochę z powodu połamanych kości, zobaczyłby ile strachu napędził rodzinie i kochającej dziewczynie ...może by następnym razem pomyślał, przynajmniej miałby jeszcze szansę pomyśleć... [pomijam tu cymbałów, którzy nie umieją wyciągać wniosków ze SWOICH głupich błędów, bo niestety z cudzych- nie umie znaczna większość z nas...]
|
|
Ja na trasie nie jade wiecej niz 90km/h. Wystarczy.
|
|
Tak ta bojka byla przy "Czesku" a final przenoisl sie na statoil.
|
|
ja z wymiana oleju na ul Sikokrskiego (nazwiska nie pamietam) w kierunku strazy----110 zl -disel
|
|
Podobno sie rozwalil ( na smierc!!!) jaki młody klient na drodze do jednaczewiaka,Podobno zonka mu chodzila na boki ( miała romans z jakims hurtownikiem} i popełnił samobójstwo,szkoda był taki młody, Jarek
|
|
Co Wy wyprawiacie???? czemu nie myslicie???? NOGA Z GAZU!!!! czemu jezdzicie tak niebezpiecznie??? zabijacie siebie i innych!!! Boze miej wszystkich niezyjacych w swojej opiece!!!! NOGA Z GAZU!!!!!!!! Wszyscy motocyklisci w Łomży ja bezprzerwy bede dzwoniła na POLICJE jak Was widze!!! ZARAZA!!!!!!!!! Precz z motocyklistami i innymi idoitami na drodze DAJCIE NAM ŻYC!!! NIECH POLICJA SIE WAMI W KONCU ZAJMIE!!!!! IDIOCI!!! MORDERCY!!! JAK MOZECIE NAM TO ROBIC???? 200km/h w miescie to norma? DEBILE!!!! PRECZ abyscie Łby poskrecali przekleci motocyklisci!!!Taki wiesniak jeden z drugim wzioł kredyt w banku i kupił sobie MOTOR i błyska ,zeby go widzieli !!!! ZAŁOSNE DUPKI !!! jak to on jest chojrak!!! A dzieci chodza do szkól i stwarzacie zagrozenie dla wszystkich !!! Podumajcie MATOŁY!!!! co robicie na drogach w Łomży!!! Jarek
|
|
empik.com merlin.pl
|
|
sadzac po tytule myslalem ze autor cos naprawde madrego napisze....
|
|
idziesz do byle jakiego lokalu zasiadasz przy maszynce i zabawa murowana daje ci gwarancje ze oskubie cie ze wszystkiego co masz predzej czy pozniej
|
|
PO CHOLERE PROSTOWAĆ !!!!! NIE WYMYŚLAJ TAKICH GŁUPOT TO NIE BĘDZIE CZEGO !!!!! INTERESUJ SIĘ SWOIM ZYCIEM I SWOJĄ RODZINĄ-KTO U CIEBIE CHODZI NA BOKI !!!!!!!!!!!! A POŹNIEJ PODZIEL SIĘ NA FORUM O TYM GŁUPIA BABO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! KREW ZALEWA JAK BLISKICH OCZERNIAJĄ, GDY JESZCZE TAKA TRAGEDIA SIĘ STAŁA I TO NA FORUM, LUDZIE NIE MAJĄCY BLADEGO POJĘCIA O NICH !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jakie sa obowiazki katechetki ktora uczy w szkole religii ? Czy w kosciele tez musi sie udzielac robic to co ksiadz powie.Co nalezy do obowiazkow katechetki , ! Prosze o opinie tego tematu
|
|
re :szalony palacz Tak oczywiscie jestem stala klientka i dobrze sie w nim bawie a ciebie widac chyba tam nie wpuscili i dlatego tak placzesz na tym forum ale to jest normalne dla "lomzynskich warszawiakow " ze ich duma zostala urazona no bo jak to ja wielki lomzynski warszawiak nie wejde do tego klubu a no nie bo chyba sloma z butow wystaje. I przestan pisac klamstwa bo ja ta bojke widzialam i zadnych dresow w jamie nie bylo. Ba nawet ochrona w yam cafe nie stoi w dresach takze wyluzuj z tymi swoimi bajkami i przestan jarac tak jak ci pisalam albo wdychac czad w kotlowni szalony pajacu o przepraszam palaczu c.o.
|
|
Umarł człowiek...uszanujcie tych którzy zostali tu w bólu po stracie przyjaciela, kolegi z pracy, brata, syna, chłopaka...to był wyjątkowy człowiek...dobra dusza...takie chwile gdy ginie ktoś bliski uświadamiają, że każdy dzień należy przeżyć tak by był najpiękniejszy bo może byc ostatni..."Cezary Cezary" na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci...(*) rudy błazen z druhem
|
|
Ale chodzi mi o to czy katechetka powinna udzielac sie w kosciele w sobote i niedziele za to nikt nie placi praca za fryko .Ksiadz nakazuje zrob to i to jeszcze . Czy to jest normalne?
|
|
??????????
|
|
Ty jakas nienormalna jestes... takie wymyślone historyjki to zatrzymaj dla siebie... jak nie masz na to dowodów to po co piszesz te bzdury?? Od naszej rodziny WARA!!
|
|
halinka to sie tym zajmij wez sprawy w swoje rece... wielka szkoda [*]
|
|
Ja myślę ze takie sprawy powinno załatwiać sie w innym miejscu, pracuje też dla ludzi zasada jest prosta "klient ma racje zawsze " tak sie robi jak on chce a co do rozliczeń umowa i wszystko proste, z tego co pisze inny wykonawca to po prostu autor tematu nie wywiązał sie z umowy i wszystko jasne został "wyautowany" poproszę o materiały na mail`a
|
|
Yama to dno-jakiś pedałów na bramke postawili i hamy się schodzo do pedalstwa!!!!Co to za ochroniażę hahahaha...!!!Dałny bez matury...!!!!Pozdrówki dla Łomżyńsieko dałniarstwa z Yamy w łomży-trzymajcie tak dalej hahaha!!!!
|
|
... plyne lanosem na szrot ;D
|
|
Szkoda,że Boruc przegrał z Chorwacją.
|
|
hej Gabi 25 mogła byś mi przesłać np sojego meila na gg 13035428 miałbym pare pytań lub zapytam przez gg jeśli zechcesz odpowiedzieć...
|
|
oj razi Was razi jak ktoś robi coś ciekawego czego Wy nie potraficie zrobić. Wtedy trzesiecie się ze złości jak rozrzutniki gonoju Waszych przodków i plujecie jadem dokoła. rudy błazen z druhem
|
|
zadzwon pod *100 tylko ze z innego tel z orange tam ci powiedzo co masz robic oplata za poloczenie niezaleznie ile bedziesz rozmawial to 1 zl. a konto masz doladowane?
|
|
Też to miałem napisz e-maila z prośbą o odblokowanie na bok@orange.pl rudy błazen z druhem
|
|
Gdzie według Was jest najgorsza obsługa w mieście??? Chodzi o sklepy, bary i wszelkiego rodzaju miejsca publiczne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |