środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ceny

to jest kapitalizm Panie....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ceny

dobrze że PODOLSKi im dosadził teraz niech widzą co stracili...
Ale niemcy grać nie umieją Żeby nie POLAK hah Łukasz górą...

szycha odezwij sie na moje gg 7145227 pogadamy na temat Multiselectu JA tez zdaje

taaa najpierw twierdzi ze podolski sie nie nadaje dla polski bo jesat za slaby a teraz ze nie chcial sam grac ? phiii... dobry zart

słuchaj a czy ktoś tu mówi o w pełni legalnej pracy?! Czy według ciebie pracownicy 18 letni na budowie mają odpowednie przeszkolenie znają przepisy BHP itd.?!

haha taaa to na forum znajdziesz odpowiedz na pewno :D

Zgadza sie.Podolski wyrażnie opowiedział sie wczoraj po czyjej stoi stronie.A to dlaczego strzela gole dla Niemiec to zostawmy może do przemyslenia Szanownym Panom z PZPN.

kto powiedział że jestem pracownikiem tej firmy?? po prostu ją polecam. miałem internet z tej firmy i nie narzekałem. Angel jeżeli o internet radiowy to nie jest dziwne. przy takiej ilości urządzeń elektronicznych coś może się spalić a dojść do tego co się dzieje nie jest takie proste. u technika wcale nie jest lepiej

pierwsze słyszę o takiej sieci

koziol0

"ciągle mam jakąś nadzieje ,że to nie prawda a jak nic nie wiecie to nie piszcie głupot"

Zacznij od siebie i spójrz prawdzie w oczy.

"dzień wcześniej go widziałem gadał ze mną i z kumplami"
Nie usprawiedliwia go to że był głupi robiąc to co zrobił

"nie wiecie a pierdolicie smuty"
Gorszy od nich nie jesteś

A moje zdanie, odnośnie plaży miejskiej jest takie:
Jeśli to jest plaża miejska, a nie jakieś 'dzikie miejsce' to powinna być zamknięta, skoro jeszcze według rozumienia, że 'sezonu jeszcze nie ma' nie została otwarta. Ludzi tam nie powinno być, nie mówiac już o kąpaniu. I od tego jest właśnie straż miejska, aby pilnować, by nikogo tam nie było w wodzie. Proste. Plaża nie otwarta = zamknięta. Zamknięta = nie ma kąpieli.
A jeśli władze miasta pozwalają na przebywanie tam osób, nie tylko samo opalanie ale i kąpiele, to powinny im zapewnić ochoronę, bezpieczeństwo, a od tego właśnie są ratownicy i oni tam powinni już być, skoro 'można' się kąpać...

Pozdrawiam.

Disc Jockey na wesele..

Polecam DJ MP3 PLAYER, i nie mylcie więcej pojęć..

Treść jest ukryta

przejdz sie po budowach -popytaj-wszedzie potrzebuja pomocnikow

Pan Kopania ul.Piłsudskiego.Polecam

poczekaj do pełnoletnosci, a narazie to do ksiązek, bo napewno jak to wszkolach nauczyciele zadaja lektury na wakacje, Wiec masz zajęcie.

Nie czas , nie miejsce i nie wiek na prace.
Teraz juz nawet do ulotek chcą pelnoletnich, bo ci po 15 podchodzą do tego obojętnie.
Chcesz szybko kasy, to wystaw cos na allegro, np stary zloty pierscionek mamy;]

Proste, że straż miejska powinna byc na plaży w takim dniu gdzie jest bardzo dużo ludzi, a kąpielisko nie jest otwarte! Nie ma ratowników więc ktoś powinien pilnowac porządku.. dobrze pamiętam, że w ubiegłym roku jak już kąpielisko było otwarte to straż miejska bardzo chętnie odwiedzała plaże żeby łapać gnojków pijących alkohol. Czemu teraz nikogo tam nie ma ???? nie ma pewności że chłopak nie był pod wpływem alkoholu.. więc może wogóle by nie wszedł do wody gdyby wcześniej ktoś go zatrzymał...

Dr Wagner - Aleja Legionów 94 tel 218-88-98
Polecam - cała moja rodzina leczy tam zęby i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Już się pogubiłem,to Andrzej Z. miał składać apelację.

Signature will be available soon. Please wait ;)

z tego co wiem to miał tam basen byc budowany :/

damy rade/.... musimy
A podolski jest ok ;)

Narew na tym odcinku tzn. od "zelaznego" mostu do mostu w Piatnicy jest pelna wirow po lejach bombowych - naprawde sa niebezpieczne , na wlasnej skorze sie przekonalam i naprawde nalezy bardzo uwazac. Starzy mieszkancy Piatnicy wiedza GDZIE NIE WOLNO SIE KAPAC POD ZADNYM POZOREM!!!!!!!!!

Nie no to już przegięcie : topił sie 3 razy dla fazy a za 4 już nikt nie chcial pomóc ,moi kumple byli wtedy z nim i chciał z jednym przepłynąć na drugą strone rzeki tam gdzie jest takie dzrewo do skakania ,ten jeden wyszedł z wody a on już nie..... :(

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Jak wynika z powyższego, apelację wniosły obie strony - oskarżony i oskarżyciel. Tak to rozumiem.

Co masz na mysli mowiac o jezdzie w tych krajach tak sie sklada ze jezdzilem u szwabow, w Szwecji i nic dziwnego jezeli chodzi o jazde nie zauwazylem a ty pewnie nasluchalas sie opowiesci wujka ktory raz przejechal sie po niemieckiej autostradzie czerwonym polonezem i teraz pieprzysz ze Niemcy jezdza niewiadomo jak szybko.....U nich tez obowiazuja ograniczenia predkosci itd. a autostrada to juz zupelnie inna bajka i dodatkowo jakosc drog!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Zgadzam się , to już jest taki wiek nie jak za młodu :-P , nie ta bystrość , nie ten refleks i wogóle można tutaj wymieniać ;-) , jestem za tym , żeby wprowadzono taki przepis. Skoro osoby ze słabym wzrokiem dostaja tymczasowe prawo jazdy to czemu starsze nie?

pozdrawiam

a jest cos dla 30-99 lat??? czy juz niebardzo.......:):)

potrzebuje pilnie namiar na dobrego alergologa w łomzy lub okolicy.z góry dziękuje

koziol0

...a link do źródła można prosić?

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Ale o co chodzi? Jezeli to byly faktycznie rozne sztuki, na rozny temat, z roznymi dialogami, a laczyla je przypadkiem tylko podobna jedna scena, to gdzie tu plagiat?
Plagiat to moze byc scenariusza, a nie ogolnego pomyslu na jakas scene...
To tak dla przykladu, ile bylo filmow o piratach? Albo o napadach na bank? Wiekszosc z nich powinna w takim razie zostac uznana za plagiaty... bo np. w jednym pokazano jak wpadaja zamaskowani bandyci, wyciagaja pistolety i krzycza "stac, to jest napad", to juz inni nie moga miec takiej sceny...
Od ogolnego pomyslu, do kompletnego scenariusza jeszcze dluga droga chyba.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

A!

Dołączam się do pytania co budują obok Pg.1 bo ogrodzenie już w połowie postawione ,i co na przeciwko lidla (mam na mysli ten ścięty budynek) ,tylko prosze o sensne odpowiedzi chociaż raz (na jakiś czas()

prosba o testy do policji i multi select - może w końcu zdam - pozdrawiam

jeszcze jeden...jeszcze jeden...jeszcze jeden
POLSKA GOLA...POLSKA GOLA !!!

ja bym mu dorobił 3 oko bo na te dwa co ma to juz nie ma lekarstwa ;P

Forty - polecam! Adrenalinka i mrowienie gwarantowane :D
A o co chodzi z tym Małym Płockiem, z tym cmentarzem? :)
Jestem ciekawy!

Olecko (niem. Marggrabowa lub Oletzko, 1928-1945 Treuburg) – miasto w północno-wschodniej części Polski w województwie warmińsko-mazurskim, powiecie oleckim, nad rzeką Legą (dawniej Oleg) i jeziorem Oleckie Wielkie. Siedziba gminy Olecko. W latach 1975-1998 miasto administracyjnie należało do woj. suwalskiego. Siedziba dwóch dekanatów: Niepokalanego Poczęcia NMP i św. Jana Apostoła.

Czy ktos juz cos wie o wypadku ktory zdarzyl sie kolo 14.30 na trasie lomza- olszyny?? wszyscy przezyli??

Szukacie horrorków lokalnych. Wystarczy poczytać wiadomości lokalnych o działaniu naszych włądz samorządowych. Będzie albo super komedia, albo jeszcze lepszy horror.

Zazwyczaj się z Pawłem nie zgadzam ale tu przyznam Jemu rację. Baletmistrz weselny ZAZWYCZAJ nie ma nic wspólnego z DJ`em. To zupełnie inna robota i niewiele obie mają ze sobą wspólnego (z wyjątkiem sprzętu)
A Sz.P. alvaro50 niech nie mówi że bajery dj-owskie to nie taka wielka sztuka bo jednak (IMO) jest inaczej...

POZDR

no i wszystko jasne. mam nadzieje ze nikt sie na nikogo nie obraził :)

wodzirej czy nie wodzirej wazne zeby ludzie byli z tego zadowoleni.

tak ??

Gdzie w Łomży mogę kupić koszulkę w biało czerwonych barwach z napisem Polska??? Może być oryginalna lub nie, jeśli ktoś ma taką w dobrym stanie to może być nawet używana. Proszę pomóżcie bo szybko taka potrzebuję!

Niestety , jedna dziewczyna nie żyję ["] .

„Wszystko to ładnie na szkle wychuchane, a w życiu mamy i tak przesrane…”

na krotkiej znajdziesz napewno i nie tylko koszulki

ROXXOT-nie denerwuj się bo dostaniesz wypieków na twarzy.

Treść jest ukryta

Witam wszystkich forumowiczów.
Dziś na onecie pojawił się artykuł "DNA spoza ziemi". W maju tego roku rząd Wielkiej Brytanii zdecydował się na odtajnienie niektórych doniesień i badań na temat zjawiska UFO. "Przypadkowo" w ten sam dzień Watykan ogłasza, że to nic złego wierzyć w życie pozaziemskie, że nie kłóci się to z wiarą katolicką.
Zestrzelone UFO nad Wietnamem (artykuł na WP)..mógłbym tak wymieniać bardzo długo. Wszyscy zainteresowani tematem na pewno zauważyli bardzo wielkie nasilenie się tego zjawiska. Co więcej, coraz więcej rządów ( Japonia,Indie, Argentyna, Brazylia) domaga się dokładniejszego badania NOLI.
Czy jesteśmy na coś przygotowywani? Jak uważacie i co w ogóle sądzicie na ten temat? Wierzycie w życie pozaziemskie? Czy ktoś z Was interesuje siętym tematem? Co sądzicie o odkryciach watykańskiej sondy Siloe?
Zapraszam do dyskusji.

Przeglad wszedzie kosztuje tyle samo czyli ( chyba ) 168zł.

Ależ oczywiście - i dlatego nigdy nie twierdzę że jestem dj choć czasami prowadzę potańcowki;) To zupełnie inny fach i tyle. Pozdrawiam dj-ów, prezenterów muzycznych, baletmistrzów chałturników i wodzirejów. Skoro wszyscy żyjemy to znaczy że pracujemy i jesteśmy potrzebni.
Chodziło mi o fakt że to inna robota.

Złoto. poprostu kup złoto.

pewnie okladalo sie kilku gosci

samochod nie ale kolo to kto to wie

a ja powtórzę że dla mnie to jak zwał tak zwał ... poza tym zgadzam sie z Tobą Tomku :)

teraz już trzeba się zapisać, żeby kupić srebrne... Zapisałem się, ale wątpie, że dostane po nominalnej cenie (210zł)

Signature will be available soon. Please wait ;)

latające spodki znaczy sie? kiedys jak ogladalem w wieku 8 lat o tym bajki to juz niewierzylem w to

Jakiej firmy?

Transmisja na zywo na duzym projektorze. Godzina 20:45
Zapraszamy do Pabu Ultimatum.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org