środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Odlot posła

Nie mam czasu tam jechać widziałaś może czy są takie kamienie płaskie na obłożenie od dołu do 1-1.5 metra w góre domu i jaka cena ,może tańsze od cegiełek czy jakone tam się nazywają .Bo już nie mam pomysła co z tym zrobić
Ps masz może umer tel do nich

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Odlot posła

>X< wybral bym to opcje z AMD, NVIDIA, a zamiast Seagatów wybrał VelociRaptory z WD.
Dysk twardy to najwolniejszy element w kompie. Nie wiele Ci pomoze super inne cuda skoro jak otworzysz aplikacje to i tak bedziesz czekal zanim program zostanie "odczytany" wlasnie z dysku by mogl sie uruchomic. Nie ważne czy to bedzie 500GB ram czy tez 1GB.

Co prawda bedzie on kosztowal okolo 700zl za 320GB ale za to okolo ok 5 razy szybszy od jakiegokolwiek z Seagatów czy innych desktopowych dysków.

Boruc i Roger najlepsi w naszym zespole,a sędzia łysy k...s

Akapulko12 w pełni cię popieram.

Tu sa dane kontaktowe do "naszego sedziego": Howard Webb Tel: (01709) 530989 - Text Number 136 Morthen Rd, Wickersley, Rotherham, S66 1EA czyli: +441709530989 Jesli nie chcecie sie narazić na koszty a jednocześnie podziękować tej osobie, skorzystajcie z jednego, z serwisów Betamax jak Nonoh ( 3 minuty połączenia sa bezpłatne jesli dzwonicie z tel stacjonarnego - http://www.nonoh.net/en/index.html.

A ja zaproszę Was na swoją stronę, www.zmniejszfotke.pl.
Można tam zmniejszać fotki tak łatwo, że już łatwiej się chyba nie da.
Poza tym można też zobaczyć orientacyjne wymiary zdjęcia.
Pozdrawiam

Signature will be available soon. Please wait ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org