Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WYDATKI NA DORADCÓW. |
iongman b nie szalej tak chyba za duzo wypiłes dzisiaj
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WYDATKI NA DORADCÓW. |
Kolego ja nauke skończyłem już bardzo,bardzo dawno temu.Kibicuje biało-czerwonym jak Ty jeszcze na palcach pod szafe wchodziłeś.Nie obrazaj nikogo bo to chwały Ci chyba nie przynosi.Dobranoc.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no nie znaczy, bo ważna jest jeszcze masa pojazdu, napędzana oś i skrzynia biegów... Corvette ma najwięcej koni, ale możliwe, że jest też najszybsza... w końcu to lekkie auto, a silnik ma genialną charakterystykę...
|
|
osleplam czy naprawde nie ma!w chwili obecnej odnalazlam ALE NIE MOZNA SIE DODZWONIC DO 'SZANOWNEGO PANA CZECHA" Pytanie konkretne --------dalam ogloszenie , dlaczego do dzis dnia nie ma publikacji , czyzby bylo tak atrakcyjne?!!!!!!! a moze to prawda ,ze niektore ogloszenia sa wstrzymywane jak pisal to kiedys internauta?!!!!!!!!!
|
|
PZPN niech zmieni swoja nazwe na PZPR -przynajmniej sciema sie skonczy. Podolskiemu zycze dalszych sukcesow. Moze kiedys barany w PZPN(R) wyciagna wnioski. Jesli Niemcy maja zostac mistrzem Europy -niech Podolski strzela gole. Leo tez zostawcie w spokoju. Przypomnijcie sobie, ile razy przed kadencja LEO bylismy w Euro. Znajac polskie realia, podejrzewam, ze i tak go wyrzuca. Takich mamy ludzi w PZPN(R). Korupcja, sciemy, machloje i wszystko co nie sluzy dobrej pilce. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Ja sie spotkalem i powiedzialem wprost: to co zrobili kolesie bylo glupota. Czas dorosnac.
|
|
A telefonu administrator raczej by nie podał na stronie z wiadomych przyczyn. Internauci bardzo go lubią i szanują za wspaniałą moderację forum, gdzie każdy każdego może obrzucić wyzwiskami bez konsekwencji, bo przecież trzeba dostarczać sobie rozrywki, siedząc przed monitorem, żłopiąc kawkę z chipsami i czytać jak się ludzie kłócą robiąc z siebie kompletnych baranów.
|
|
loosac: "Np kompleks Windowsa (widac po agresji wobec posiadaczy Linuxa, z ktorego sam musiales skorzystac, chodz nie potrafiles :P)" Ale gdzie mam iść? ;) Ja jestem agresywny w stosunku do Ciebie? Jesteś użytkownikiem Linuxa przecież i moim kolegą, chyba jeszcze :). Jestem nietolerancyjny dla oszołomów i fanatyków tego systemu, jak i każdego innego, którzy uważają się za "elyte", tylko dlatego, że używają czegoś innego niż cała reszta. Ale nie będę rozpętywał tu wojny o systemach, bo dojedźmy do polityki, kończąc na ekstremistach religijnych w Polsce. Co do piłki i jej made in... to było to pisane z przymrożeniem oka, niepotrzebnie szukasz w tym większego sensu. Kubica wygrał dla teamu BWM, szkoda, że nie dla FSO :P Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
I jeszcze jedno loosac. Jeśli czytałeś te forum o którym ja myślę, że czytałeś, to wniosek powinieneś wyciągnąć jeden. To fanatycy Linuksa byli przeciwko mnie. W grupie każdy jest "mondry", a już na pewno w grupie osób tego samego wyznania :) Takiemu się nic nie wytłumaczy, bo ma swój świat i nienawidzi Billa już za samo to, że istnieje. Znam użytkowników Morphosa, Amigi i Ci ludzie mają więcej tolerancji do innych, niż wy. Dziękuję za uwagę.
|
|
Niemcy maja bardzo dobre szkolki pilkarskie i wylapuja talenty pozniej je szlifuja i wszystko. Polska jest kilka ladnych lat do tylu w tych sprawach i nie ma co sie oszukiwac Z PUSTEGO I SALOMON NIE NALEJE, zabraklo umiejetnosci i szczescia. Szacunek za walke. A co do Podolskiego to sam wybral taka droge i to nie dla kasy bo na nią nie narzekal, poprostu leprze warunki i prognozy na przyszlosc w karierze co nie znaczy ze nie jest Polakiem bo jest, PZPN nie mial w tej sprawie nic do gadania. Jak by bramki strzelil Ballack czy to byscie nawet o Podolskim nie wspomnieli.. ot polskie klimaty :)
|
|
dopóki*
|
|
Wyglądało jak jakiś festyn bardziej a nie jak impreza typowo studencka... Większość ludzi to małolaci i starsi ludzie, a studentów jak na lekarstwo...
|
|
Ja pamietam, ze Podolski SAM CHCIAL grac w reprezentacji, ale wg Janasa nie mial kwalifikacji. Nie mow ze PZPN nie mial nic do gadania. Jak byla mozliwosc -nasi nie chcieli. Teraz niech sie wypchaja. Polacy nie potrafili to Niemcy docenili.
|
|
proponuje impreze nazwac 'Agronalia' , bo tak to wygladało :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |