poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bilans otwarcia.

Co sądzicie o płatnym parkingu pod szpitalem ? Niby opłata jest symboliczna 2 zł. , ale czy mimo wszystko to nie jest żerowanie na ludzkim nieszczęściu - nikt do szpitala nie przyjeżdża dla rozrywki.

Riposta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bilans otwarcia.

MACROB na Senatorskiej

Witaj tyku, są różne rodzeje gipsów, ale najczęście pacjenci chcą by im zakładano tzw. opaski syntetyczne. Byż może o to ci własnie chodzi. Mają to zalete ze schną po 30 minutach, można w nich brać prysznic, no i przepuszczają powietrze itd. Niemiałem tego na sobie ale wiem ze mozna to kupic w aptece, tego ubezpieczenie nie pokrywa. I tak zależy co złamałeś i na co to ma być jeżeli powiedzmy na skreconą kostkę to jeśli sie niemyle koszt około 100 - 130 zł, bo potrzebne będa dwie opaski i tak im wieksza powieszchnia tym wiecej opasek i wiecej pieniędzy.

Z tego co wiem sam to jednak lekarze zalecają normalny gips przynajmniej w tej pierwszej fazie kostnienia. Chociaz nikt ci niezabroni założyć właśnie tego syntetyka.

Do MasaViV
Gdzie bedziesz miał badanie u psychologa ?
Do jakiej formacji sie starasz?

Globetrotter .... raz na piechotę raz autostopem

i 13tki tez xd

Wiesz, myśle że warto. Z kostkami jest tak ze jak niewyleczysz jej do końca to potem będzie tak zwane nawykowe skręcanie, czyli bedziesz szedł na równej drodze i ją ponownie ją skręcisz.

Witam Cię wydaje mi się, że ja jako obecna studentka V roku WNoŻiŻCz moge Ci udzielic najbardziej wiarygodnych odpowiedzi. Studia nie są łatwe, nie wierz w to!!! Z kolei nie twierdzę, że są nie do przejścia :) Jak widać na moim przykładziedzie. Chemii było dużo... ale spoko. Ciekawe doświadczenia urozmaicały ćwiczenia. Zabawa w białych fartuchach była fajowa no i troche mi tego już brakuje. Początek studiów to przedmioty ogólne... matma, fiza, ekonomia, chemia nieorg oraz org. spoko to był light. Gorzej było jak doszła chemia fizyczna, czy biochemia i analiza chemiczna... w sumie to i tak było do przejścia:) Ja szłam jeszcze starym 5-letnim systemem bez podziału na studia licencjackie i magisterskie-jak to jest teraz. W sumie teraz troche wiedza się skumulowała jeśli chodzi o studia I stopnia... bo cała tematyka ogólna bez podziału na specjalności musi być zrobiona w 3 lata. Powiem Ci tak jeśli interesuje Cię nauka o żywności i nie boisz się nauki to dasz sobie radę! Jeśli masz jakieś zapytania do mnie to chętnie Ci odpowiem.pozdrawiam

Artykuł....

Może warto byłoby dorobić orłowi koronę?

Taki bez korony.... troszkę dziwny jest.... ...taki "analogiczny"! :)

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Do GrubyŁKS: chyba Ci się szykują trójkąty, bo takie 10 to z mamusiami chodzą hehe

gans

Wlasnie widze, ze Ty do tych osob (siedzacych ze slownikiem) zapewne nalezysz, ale coz sie dziwic... Swoje kompleksy probujesz maskowac szczypta zartu (kpiny) w polaczeniu z "usmiechem" Twego ograniczonego wrecz slownictwa...

Poza tym jak smiem zauwazyc nalezysz do grupy osob wspomnianej przez Ciebie gdyz nie potrafisz uszanowac mojego prawa do wlasnego zdania

"jestescie chyba najgorszym lomzynskim ludem, ktory(...)

- i nieumie uszanowac drugiego czlowieka bądz tez jego wlasnego zdania"

Jeszcze jedno nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze poczta zaczyna powolutku "normalnie" funkcjonowac ? Czyzby strajkujacy dostali wkoncu podwyzki, czy to wspominany przez prase strach przed dyrekcja i konsekwencjami?

bylo gites i fajosko

... Muszla ?? Klozetowa ... na jeziorko dzieci :) tam upijać się i rzygać .

nie czyń drugiemu co tobie niemiłe

Super ładnie zaaajebiscie ... a co to za piaskownica na środku ? to nie można jutro tego sprzątnąć i zebrać gdzieś ? czy to będzie druga plaża albo plaża nudystów :) a ''trybuna'' noo ładnie ładnie ...

Kisielnica, polecam zdecydowanie!!

2 tygodnie temu, gdy stałam ze znajomymi na czerwonym świetle dla pieszych w ostrołęce koło dworca, jechał po chodniku samochód osobowy, jakiś WW. Zatrzymał się przed przed wejściem na pasy, zaczął trabić, żebysmy sie przesunąli bo on chce włączyc się do ruchu. My na niego oczom własnym nie wierzymy i nie wiemy co robić, po prostu nas "zatkało" przesunęliśmy się, gość wjechał na jezdnię i pojechał dalej. Sprwacą całego zdarzenia okazął się być jakiś 60 kilkuletni mężczyzna. Do tego rejestracja mówiła sama za siebie "BL..."
Wstyd mi się zrobiło za tego gościa ;/ ale teraz na samą myśl to smiać mi się chce. Nikt mi nie powie, że ludzie starsi są mądrzejsi od młodych (oczywiście nie mam na myśli wszystkich).

Boys i Toples

hah to piosenka dziewczyn z ekonoma Łomża
a tytuł podam jak poprosisz ładnie

dostali po dupach jak zwykle i tylko kazdemu zepsuli wieczor.

Ale za to Kubica zajął pierwsze miejsce na podium :)

Podolski - Polska 2:0

kurrr.. trzeba być idiota aby pływać na środku rzekiii ;/ jeżeli już zamierzacie pływać po rzece kupcie se po boi ratowniczej kosztuje 100 złoty a może uratować wam życie....

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=376173925

coś w tym stylu !!!!

Roger jak najbardziej.Zaslużył na gre od początku w następnych meczach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org