czwartek, 08 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie pieniądze na ŁKS? – U Prezydenta Czerniawskiego.

czyli taki człowiek jest odrzucany??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie pieniądze na ŁKS? – U Prezydenta Czerniawskiego.

ale teraz narzekacie. ajajaj! Ale jak byl awans,to wszyscy razem- "JERZY!!! ENGEL!!!" A najlepsze jest to,ze kazdy chcial awansu,ja tez! i moim zdaniem, zgrupowanie na Cyprze sie do tego awansu PRZYCZYNILO!!! Teraz wszyscy mądrzy, "nie mogli trenować w ośrodku w naszym kraju ?" A no chyba nie! Tam po 1 sa super warunki zima do treningu,nie to co w osrodkach w Polsce,a po 2,to Cypr nie jest jakos za specjalnie drogi,zeby nam rozpierniczyl budzet na kilka lat! Ludzie pomyslcie,to nie boli! przedostatni zarzad zeby zamiast do USA,polecial na Cypr z pilkarzami,to bysmy teraz w lidze byli! Co do Rafala i do tego ze E. sprzedal nam najlepszego pilkarza,to tylko i wylacznie z korzyscia dla Boguskiego. Teraz oglada Go cala Polska, zarabia konkretne siano a Skorza widzi w Nim przyszlego reprezentanta kraju, wiec nie zalujcie chlopakowi! A jezeli chodzi o pukanie pracownic ŁKSu az sie zwiazki rozsypuja, to jest na to takie madre i stare przyslowie- "jak su.ka nie da,to pies nie wezmie!"

Nie trzeba za nic płacić !!!! Za poprawki na prawo jazdy też. To firma państwowa a nie prywatne przesiębiorstwo, a godziny no cóż, jeśli jest 30 godzin kursu na prawko to nie zrobisz tego w 5 !!! Tak samo z innymi kursami,które trwają czasami 120 godzin / ecdl, wózki widłowe, spawacz/

nie wiem o której się zaczyna ale jak tam zaglądam, to największy ruch jest ok. 8.00 - 8.30 rano

nie czyń drugiemu co tobie niemiłe

Dla usciślenie w Regionie Białostockim czyli również w Łomzy nawet jedna osoba nie strajkuje. Listonosze wzieli sobie dwa dni na żądanie (należy sie każdemu pracownikowi wiec korzystają ze swojego prawa). Przecież trąbią w radiu że paczki, listy, przekazy mozna odebrać w Urzędzie wiec nie widzę przeciwskazań ażeby osoba która czeka na coś przeszła sie spracerkiem do UP (przecież jest ładna pogoda).

Paczka z wyzej wymienionymi utworami...

http://www.sendspace.pl/file/HgDKSArg/

Wszystkie utwory, które zawarte sa w tym pliku prezentowane sa wylacznie w celach promocyjnych dla szeroko pojetego powszechnego dobra spolecznego. Maja one zachecic Was do zakupienia calego albumu danego artysty. Pliki tutaj umieszczane sa tylko i wylacznie przeznaczone do uzytku osobistego. Wykorzystywanie ich w celach komercyjnych jest niezgodne z polskim prawem. Autor pliku nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci za niezgodne z prawem wykorzystywanie utworow w nim zawartych. Pobierajac plik podporzadkowujesz sie wyzej wymienionym zasadom i bedziesz staral sie ich przestrzegac. Pamietaj, sciagasz na wlasna odpowiedzialnosc. Mp3 skasuj po uplywie 24 h! :D

nie czyń drugiemu co tobie niemiłe

co ty wiesz o juwenaliach ?

" Dlaczego lekarz po uzyskaniu specjalizacji ma zarabiac wiecej niz osoba ktora skonczyla np. 2 kierunki studiow ? Rozumiem, inna odpowiedzialnosc zgoda, ale poziom wyksztalcenia ten sam!!!"

Zacznij chodzić zamiast do lekarza do kogoś kto skończył np. historię i filozofię. Przecież poziom wykształcenia ten sam!!! Więc w czym problem?

"Uwazam jednak, ze (patrzac na mlode pokolenie) wynagrodzenie minimalne powinno byc ustalone kierujac sie np. posiadanym wyksztalceniem, doswiadczeniem w danej branzy i wzrostem cen (zywnosci itd...)..."

Idź do biblioteki w Łomży, wypożycz sobie jakąś książke z dziedziny ekonomii rynku pracy i poczytaj jaki to wywarłoby efekt. A dopiero później zacznij głoś swoje teorię.

A wracając do temtatu to problemem poczty jest przerost zatrudnienia, dopóki dopóty część personelu nie zostanie zwolniona na dalesz podwyżki reszta nie ma co liczyć.

co Wy w ogóle pitolicie...
Z tego co się orientuję to impreza jest do 22giej więc w tym jest problem!!!
Nie wiem kto to załatwiał, ale to jest główny problem... :/
Władze miasta i uczelni nie są świadome chyba czym są prawdziwe juwenalia... myślą, że jak rzucą trochę hajsu, to już jest fajnie i wszyscy są happy...
A w rzeczywistości Łomży potrzebne są Juwenalia na gruuuuubo...

pewnie nikt z władz miasta (odpowiedzialnych za juwenalia) tak naprawdę nie studiował, albo studia skończyli w łomży, kiedy jeszcze nie było takiej tradycji i nie wiedzą jak taka impreza powinna wyglądać...

(w sumie w łomży więcej kościołów niż uczelni)

brawo dziewczyno

a ja potem nie mogiz znaleść interesującego mnie tematu w archiwum

bardzo fajnie wyszło wsio jedyny minus to to że mało miejsca było no i że przy ulicy gdzie tworzyły sie korki a poza tym łatwo do wypadku było bo małolat jeden z drugim nie patrzą czy coś jedzie tylko odrazu wpieprza sie na jezdnie... :/ ale ogólnie impreza udana oby więcej takich a co do ludzi to co za różnica czy starsi czy młodsi a gdzie jest napisanie że to impreza TYLKO dla studentów?? owszem niby tak powinno byc ale czy to aż tak wielką różnice robi?? bo moim zdniem nie... pozdrowienia dla organizatorów i wielkie dzięki ;-)

kto byl na kortowiadzie to wie.... ;P
hehe ja w tym roku opuszczam mury tego wydziału ;/ chociaż kto wie, jeszcze jest wszystko możliwe ;P pozdrawiam

He ja mam worek i często w niego nawalam , ale nie znam żadnych super combosów i takich bajerów jakich można się w takiej szkole nauczyć :P

NETSTER - telefon do biura: 086-216-24-66. Koszta są różne w zależności od instalacji. przy umowie na rok opłata to 122 zł + ewentualne urządzenia. Na 2 lata 61 zł + urządzenia. Do kosztów liczy sie również uchwyt do anteny. Więcej informacji uzyska Pan w biurze.

ja chetnie bym na takie pokazy sie wybrała :) ale na pokazy sztuk walk nie sportow walk(niektorzy nie dostrzegaja róznicy)
trenowalam ju-jitsu przez 4 lata w Ostrołęce

Każdy widział jak wyszła impreza w tym roku, według mnie nie było najgorzej.
W przyszłym roku organizatorzy planują imprezę z większym rozmachem.

Czy macie w związku z tym jakieś propozycję?
Jakich artystów chcielibyście zobaczyć? (Najlepszych trzeba zamawiać z kilku miesięcznym a nawet rocznym wyprzedzeniem)
Jakie atrakcje dodatkowe przygotować?

mało alkoholu było to i pogo nie było ;D

Kasia Stankiewicz, Anna Maria Jopek, Kasia Nosowska, Myslovitz, Ania Szarmach, Patrycja Markowska, Ania Dąbrowska, Reni Jusis

Do mokka
Nawet nie pytaj w Szczytnie,bo tych gosci co egzaminuja rozbroisz
.A tak ogolnie to pomysl !!! Jak bedziesz gonił(a) przestepce to bedziesz zdejmował (a) buty zeby byc szybszym(a) ?

Ja byłem w butach i zdałem ( a miałem chyba 20 czas i coz z tego ,ze mozesz miec 2 czy 3 czas i tych kilka punktow wiecej) liczy sie aby zaliczyc w tym podanym czasie.
Tak samo wyglada TWO - wszyscy zaliczaja bo kazdy i tak otrzyma przynajmniej 1 pkt

Dusty u mnie bylo tak jak podalem,bylem na godz 14,a test jest to tylko przepustka do multiselectu a tam to juz trzeba na szczescie liczyc,powodzenia

Hemp Gru, Firma, Lumpex 75, Pokahontaz, OSTR, Sokół&Pono, NO I DISCO POLO OBOJETNIE CO:D

najprędzej to chyba w hurtowni "Błysk" na Poznańskiej ja tam kiedyś brałem tylko kaucję trzeba zapłacić nie powiem ci ile bo to różnie może teraz być ale jak oddasz beczuszkę i nalewak w nienaruszonym stanie to wszystko ok

Te łomżyńskie Juvenalia to "śmieszna" imprezka dla studencików. Prawdziwe Juvenalia organizują sami studenci a nie jakiś tam impresariat urzędowy z władzami uczelni włącznie. Niestety łomżyńskie środowisko studenckie nie jest jeszcze gotowe na takie imprezy. Absolutny brak inicjatywy studentów ,żeby coś zrobić samemu. Nie ma studenckich zespołów, kabaretów, teatrów no i wogóle studenckiego życia. Studenci są bierni i leniwi, w Łomży tak naprawdę życia studenckiego nie ma. I dopóki sami się nie wezmą za tworzenie prawdziwego środowiska i życia studenckiego to Juvenalia będą kolejną imprezą z zaproszonymi na gościnne wystepami artystami. No i nie powinny sie nazywać Juvenaliami a występami dla słuchaczy łomżyńskich uczelni.

z beczka szykuj 100 za browar...zawsze jest lepiej miec swoja beczke...na wymiane i nalewak tez lepiej sobie kupic... chyba, ze sie z tego pije raz na rok czy dwa lata

jaka ta beczka jest?? za 100 to chyba 30l?

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15494

A straż miejska jest od czego ???????

1. Od olewania bezpieczeństwa mieszkańców miasta ?
2. Od siedzenia w ratuszu?
3. Od niepilnowania porzadku ?

Od czego jeszcze ? Może ktoś ma inne pomysłu?

Gront to brać systematycznie pensję i pisać pierdoły w raportach (papier przyjmie wszystko).

m@ster dokladnie... tym bardziej, ze nie ma jeszcze sezonu...i kto wie czy on nie wypil jakiegos piwa?

sie odezwal inteligent....

hehe...

potem bedzie, ze nic nie robia tylko na plazy siedza

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
usługi
Usługi wykończeniowe domów, mieszkań w zakresie: układanie glazury, gresów, paneli itp. Łazienki, szpachlowanie, malowanie. Docieplenia i aranżacja poddaszy. Ścianki, sufity podwieszane, płyta k-g. Zapraszam.
tel. 500666489
różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 800 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org