Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chocholi taniec... |
517615852 tylko ciekawe jak z czasem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chocholi taniec... |
www.meczyki.pl instalujesz program SopCast i jedziesz :) zreszto na stronie wszystko jest opisane czasami dlugo sie laduje ale dziala leprze top niz nic :) pozdrawiam
|
|
mikrofon Wiesz dresiarze też ludzie i żal mi Ciebie, że wstydzisz się swojego miasta :D
|
|
milennium"Day after day" rihanna "Take a bow" Wiz Khalifa "Say yeah" Max FaRENThaite "Can you feel it 2008"
|
|
Z gory przepraszam wszystkich za bluzgi. Zazwyczaj nie dopuszczam sie takich rzeczy na forum publicznym. Ponioslo mnie, bo tym, czego najbardziej na swiecie nienawidze jest ludzka glupota i poklask dla niej. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
"Autor: DxxxD (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-06-08 20:39 Hehe jutro młyn w expercie o CBA juz wie:) " Heh, a co ma CBA do piractwa ? ? rudy błazen z druhem
|
|
A z Disco Polo??:D Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
PO MS i po psychologu mam WZ we wtorek
|
|
Rampa? Totalna pomyłka. To ten lokal jeszcze istnieje? 20 osób i będzie tłok. rudy błazen z druhem
|
|
A czy będą gdzieś transmisje na świeżym powietrzu, w ogródkach piwnych ?? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
To mój ostatni post bo patrze ze juz nie potrafisz sensie zadań układać i argumentów wysuwać po tym jak Cie objechałem. Wydaje mi sie ze to ta "neostradowa społeczność" będzie sobie z Ciebie jaja robić bo żadną inteligencja tu nie błyskasz tak samo jak na forach swojego " większego miasta niz Łomża".Dlatego tu sie pojawiłeś "cieciu" Myślałeś ze tu lepiej pójdzie ale nie to tez nie Twój poziom intelektualny.Za wysoka liga. hehe Kolejne Rózgi heheeh jesteś beznadziejny. poszukaj forów właśnie dla takich ludzi jak te Twoje 99% w programie może tam lepiej Ci pójdzie hehehe Ps. Ja wcale nie napisałem ze z Łomży jestem. a Ty chłopie sie tu nie tłumacz z kad ty to nie jesteś jak Ci słoma z butów wystajęWiocha. heheh
|
|
w ogrodku obok statoila (w grzybku) i w Yamie bedzie transmisja na 100% rudy błazen z druhem
|
|
A ja niestety widzę przeciwskazania (osoby niepełnosprawne; osoby starsze, które przy takich upałach mdleją na ulicach itp.) A skoro taka ładna pogoda, to Stefan01 bierz się do roboty! A tak na marginesie, to dzisiaj w Gazecie Współczesnej piszą, że pocztowcy domagali się 700 zł podwyżek (a nie 500 zł), a na 400 zł ewelinkok to żeście nie chcieli się zgodzić:)
|
|
Autor: loosac (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 06-06-08 08:32 Wlasnie mi uswiadomiles, ze Via Baltica nie pojdzie przez Lomze (ani wokol Lomzy). Jesli tylko jakims kosmicznym cudem wariant 42 zostanie przez rzad zaakceptowany, zaraz gromada rolnikow zacznie protestowac, ze nie chca obok swojej wsi takiej trasy (cos jak z "Zakopianką"). Jesli sie myle, to pocieszcie mnie. W Polsce kazdy chce autostrad, ekspresowek, obwodnic, ale nikt obok swojego domu. tzw. NIMBYsm. Not In My Backyard. Nie martw sie, caly swiat z tym walczy, to nie tylko w Polsce takie cyrki ;)
|
|
Proszę o pomoc czy ktoś z was wie gdzie w Łomży można kupić płytki marmurowe granitowe na podłogę?Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |