Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sfrustrowany narod |
Slayer - Angel of Death Slayer - Raining Blood Slayer - South Of Heaven Slayer - Temptation Slayer - Seasons In The Abyss Metallica - Trapped Under Ice Metallica - Disposable Heroes Metallica - Blackened Metallica - Eye Of The Beholder Pantera - Cemetary Gates Pantera - Walk Długo by można... Nie ubliżając nikomu, tudzież ujmując żadnej muzyce to ciekawie to wygląda mono/extended remix...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sfrustrowany narod |
No właśnie ja się boje że nie będzie tyle wydałem już na wyjazdy najgorzej odpaść na samym końcu:(
|
|
No napewno... Grey mialeś się odwoływać,wiec chyba jeszcze nie wszystko stracone :) Długo już czekasz... Znasz już termin "poprawki" ??
|
|
W Rogienicach. W Kisielnicy w lewo na Kolno i cały czas prosto. Tu masz tel. 603943572
|
|
Bo widzisz, takiemu gościowi jak Tet nie zależy, żeby kosić kasę na nagrywaniu kolejnych setek tysięcy płyt czy autopromocji, niszczeniu każdego na free. Wystarczy, że chłopak pociśnie PDP, zdissuje paru leszczy, pokaże, że nie nadają się na coś poza nielegalem - a co, ma tak jak to bodaj Diox mu zarzucał, wysyłać swoje propozycje współpracy do Grammatika? Mniejsza o to, bo o rapie mało wiem. Woodstock. A kto ci powiedział, że ktoś chce robić drugi woodstock? Nie wiem kto ci kładzie takie pierdoły do głowy, ale zapewniam, kłamie strasznie. Kameralne koncerty są od ludzi dla ludzi, żeby się pobawić, za symboliczną kwotę Xzł, która pójdzie na zwrot kosztów dojazdu kapel. Przy okazji GIGów często robione są zbiórki żywności na pomoc najuboższym - także jakby nie patrzeć, byłoby to wsparcie dla ukochanego przez Ciebie miasta, ale ty nic o żadnych zbiórkach nie wiedziałeś, bo koledzy ci nie powiedzieli. Nie oszukujmy się, Woodstock jest darmowy to i ściąga setki tysięcy nie panków, nie metali (ich też, ale to swoją drogą), a meneli, ćpunów, którzy żerują na pozostawionych samopas namiotach i bardzo drogocennych rzeczach w nich znajdujących się - a, że najmniejszego pojęcia nie masz co tam się dzieje, jedyne co wiesz pochodzi z kilku relacji z piątej ręki i dwóch fotek na których parę osób tapla się w błocie... to już nie moja wina. Masz bzdurne info. Ja nie wypowiadam się o twoich kibicach, pseudokibicach, bo o tym nic nie wiem, nie przeszkadzają mi, niech sobie żyją jeśli nie wsadzą mi kosy bez powodu. Jak jesteś inteligentnym gościem to zrozumiesz, że to co widzisz, a to co dzieje się na scenie to dwie różne rzeczy. Też kiedyś nienawidziłem rapu, uważałem to za najgorsze ścierwo, ale spotkałem kolesia, który ślicznie mnie przytemperował, zahamował moją bzdurną nienawiść, poprowadził jak dziecko za rękę od początku do końca, pokazał istotę - i wiesz co? Jak bardzo mi się z początku nie podobało, kiedy widziałem kolejnego Sokoła czy innego napinacza prężącego sie przed rozwrzeszczanym tłumem trzynastolatek, tak teraz ze swoim świetnym kumplem mogę wziąć piwo do ręki, przesłuchać "Ja tu tylko sprzątam" i wdać się w dyskusje na temat formy Ostrego. I nikt tu nie chce ci drugiego woodstocku robić, bo tak samo jak ty uważam to za spęd syfu.
|
|
przez samiutko Łomże środeczkiem
|
|
a co ci kuuurwa znowu nie pasuje?? jak nie to pal motor... ja sie do rampy przejde zalac pale ;DDD
|
|
kup sobie tabliczke z napisem zaopatrzenie wloz za szybe i zapomnisz o placeniu "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
chyba tez Krzynowek cis tam probowal i grajacy dla naszych Roger Guerriero
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |