Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy będzie ciąg dalszy układów w oświacie ? |
A to cos strasznego napisałem?? powiedzcie mi bo na powaznie nie wiem co nie tak, przecież kupilem sprzet dalem karte wgrali mi mapke polski (oczywiscie oryginał) bo moja firma mi za to pieniazki zwrociła... wiec nie wiem o co te cale zamieszanie. ale moze jednak cos nie tak napisałem Powiedzie PROSZE.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy będzie ciąg dalszy układów w oświacie ? |
SaneOne skrzynia w NU konczy sie przy 29x raczej hehe
|
|
Nie no oczywiście, ty zapewne w domu ćwiczysz... Poziom łomżyńskich siłowni jest tak żenująco niski, że niepozwala to jaśnie panowi gansowi przekroczyć ich progów...
|
|
Ale trzeba dodać ,,stokrotkametalowa,, i ok.
|
|
Nie patrzcie na to co jest napisane w tych załącznikach.Możecie trochę sie tym kierować,ale to w wiekszosci nie ma znaczenia.Tak naprawde wszystko zalezy od komisji lekarskiej i od wojewodztwa bo w kazdym wojewodztwie są inni ludzie.Jak to mówią "są ludzie i taborety" i jak trafisz na "taboreta" to jakbyś był idealnie zdrowy to i tak on może wynaleźć Ci jakąs wadę albo ułomność :) Wszystko zalezy od szczescia i na ludzi na jakich traficie.Powodzenia
|
|
relax
|
|
watpie ze odrzuconoby moje zaproszenie bo sadzac po ilosci ,,znajomych,, to chyba akceptuja wszystkich...Bot pisze tak poniewaz odrzucilam zaproszenie,ale nie! wyslano mi je jeszcze raz! jakby nie wystarczyl fakt ze juz raz odrzucilam... JEzeli ty kryjesz sie za tym kontem to badz laskaw nie wysylac kolejnych zaproszen jesli ktos juz cie odrzucil... Kolejnym takim profilem jest Via Baltica cos tam... ten profil musialam zablokowac bo kolejne odrzucania nic nie dawaly. jestem stanowczo przeciwko roznego rodzaju klanikom(rod rodziny takiej a takiej, klan pieknych nog(ust,wlosow,oczu,d*p a nawet i paznokcie sie zdarzaja))Czytalam kiedys na forum nk ze zdarzyl sie nawet profil Jezusa Chrystusa. BEZ PRZESADY!!! Przeciez nie takie bylo zalozenie naszej klasy! Zakladajcie jeszcze wiecej takich badziewi a potem narzekajcie dalej jak to nasza klasa wolno chodzi... Piszesz,ze kto zabroni ludziom manifestowania wlasnych pogladow. no zgadzam sie-nikt,bo maja do tego pelne prawo,ale po co zakladac takie pierdoly? jak juz napisalam : z klanikami to na fotke,jak tam zalozycie cos takiego to nawet wam przyklasne
|
|
bravo tak trzymać
|
|
pkt. 80 par.1 załącznika o "ułomnościch" mówi, że: Stopa płaska lub wydrążona, bez upośledzenia sprawności - kat. Z - czyli zdolny do służby. Problem polega na tym jak uznają Twoją ułomność... Jeżeli uznają "bez uspośledzenia sprawności" to wpiszą ZDOLNY,natomiast jeżeli uznają "z uposledzeniem sprawności" to mogą Ci podziękować...Zależy na jakiego lekarza trafisz,ale nie przejmuj sie bedzie ok :)
|
|
gans słownik języka polskiego PWN: siłownia, sala z przyrządami i przyborami (np. atlasem) do ćwiczeń siłowych. jak chcesz centrum sportowo rekreacyjne to se zbuduj :)
|
|
Jak znacie jakies fajne kawałki to podawajcie tytuły.
|
|
perkoz co masz na myśli ????
|
|
Logic86- niewielie wiesz. "nie chcą pracowac to wypie...lac z roboty" - to jest akurat najgorszy scenariusz dla kierownictwa poczty. Nie ma chętnych na miejsce listyonoszy. Wiekszość tych ludzi pracuje na poczcie ponieważ staż pracy trwa wiecej niż 10lat i to może kwestia przezwyczajenia do ciężkiej pracy. Młodzi przychodza popracują 2-3 dnia i mówią dziękuje za taką pracę i takie wynagrodzenie. Rekordzista to przepracowane 4 godz. Wydaje sie że to fajna praca, na powietrzu. Uwierz to praca bardzo ciężka, na którą jestem w 99 % pewien byś nawet nie spojrzał. PS. Wnioskuje z twojego nicku ze masz 22lata, będziesz miał rodzinę, dzieci przestaniesz tak myśleć. Będziesz robił wszystko aby zapewnić im godziwe życie. A tak na marginesie pewnie sie jeszcze uczysz wiec o pracy i prawdziwym życiu nie masz pojęcia.
|
|
spokojnie niech sobie strajkuja , a prywatni operatorzy sobie skorzystaja z tego, juz niedługo zwolni sie rynek na usługi pocztowe całkowicie to juz niebedzie takiego problemy z niedostarczonymi listami, z resztą u nas w Łomzy juz niema wystarczy przejsc sie do PAF-u na długa oni tez zajmuja sie roznoszeniem i dystrybucja listów!! noproblem, Poczta Polska juz nie jest monopolista u nas wiec niech nie wiele mogą zyskac tym strajkiem bo wiem ze juz pare uredów w Łomzy zaczeło korzystac z usług PAF-u i niemartwia sie strajkiem!!! ale oczywiscie więcej pieniedzy nalezy sie kazdemu w tym kraju, nie tylko prezydentowi naszego miasta!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |