Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostoja ciemnogrodu |
"Ja ostatnio kupywałem MIO P360 w expercie na broniewskieo dalem 719 zl i dalem swoja karte to wgrali mi gratis mape polski" lol... nie pisz publicznie takich rzeczy :D rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostoja ciemnogrodu |
na zambrowskiej to chodzi o OHP (ochotnicze hufce pracy) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Czy wie ktoś czy są jeszcze giełdy w Łomży?Jak są to prosiłbym o podanie gdzie i w jakim miejscu one sie odbywają.
|
|
Delfin przykro mi chyba tylko Ty jesteś do tyłu bo to co piszą a jak jest w rzeczywistości to dwie różne rzeczy, po drugie ja mam informacje z pierwszej ręki czy od samych zainteresowanych strajkiem, jednym słowem czyste źródło.
|
|
Tak, jest "giełda samochodowa" na placu przy zajezdni PKS. zawsze w Sobotę.
|
|
Raczej nie ma takiej opcji.Ja teraz robię prawko i z tego co wiem to musisz w pierwszej kolejności zapisać się na kurs. Na wykłady chodzić nie musisz, dostaniesz testy na płycie, nauczysz się ich w kilka dni. Po wykładach masz tzw. "egzamin wewnętrzny". Dostajesz zestaw pytań z bazy pytań i jeśli zdasz (a przeważnie wszyscy zdają, bo prowadzący pomagają) to umawiasz się na jazdy. Dopiero po wyjeżdżeniu 30 godzin możesz zapisać się na jazdy. I tu właśnie jest pies pogrzebany. Ośrodek wystawia ci papiery ,z którymi idziesz do WORD-u się zapisać, więc i tak musisz egzamin załatwiać przez ośrodek. Nie wszystkie godziny musisz mieć "wyjeżdzone", aby zapisać się na egzamin,jak dogadasz się z instruktorem, to wypisze Ci godziny, Ty z papierami pójdziesz do WORD-u, a resztę godzin możesz wyjeżdzić w między czasie. Powodzenia życzę i do zobaczenia na drodze!!
|
|
w piwnicy jest najlepiej !
|
|
podnieść ludziom zarobki i nie będzie strajku
|
|
A od której godziny do której
|
|
Juwenalia-kupa pijanych i zarzyganych studentow na miescie.
|
|
magia to naturalne, ze sie boisz:) mnie sie to smieszne nie wydaje. za pierwszym razem czlowiek sie boi, bo nie wie co go czeka. a za drugim... bo juz wie:) trzymam kciuki. na pewno wszystko bedzie dobrze.
|
|
Giełda samochodowa od godz. 6.00.
|
|
ile, 29xx??
|
|
..... i pomyliły im się godziny rozpoczęcia z zakończenia albo zrobili to celowo, by babcie z dziećmi też mogły uczestniczyć w tej uroczystości /na mszy pewnie będzie więcej emerytów niż studentów....
|
|
nemo Widze, ze nie wyrazilam sie jasno... Sprobuje wiec uproscic swoj tok myslenia , a zrobie to specjalnie dla Ciebie :-) Otoz moj drogi ja wcale nie powiedzialam, zebys chodzil do filozofa zamiast do lekarza z problemami zdrowotnymi... Doczytaj wiec moja wypowiedz do konca, bo gdybys to uczynil doszedlbys do momentu w ktorym pisze: "Wiec niech najnizsza krajowa bedzie chociazby 1/3 tego czego domagaja sie lekarze !!!" Ja wcale nie mowie, ze podwyzki im sie nie naleza... Uwazam jednak, ze warto byloby docenic finansowo inne grupy zawodowe... Heh co do mojej wypowiedzi uznanej przez Ciebie za "moja teorie" pozostaje mi sie tylko ironicznie usmiechnac... Szczerze i bezceremonialnie mowiac to mnie interesuja rezultaty (finansowe z wlozonej pracy, uczciwosci oraz kilkunastu lat zdobywania wiedzy, ktore nijak maja sie do zarobkow oferowanych przez np. lomzynskich "byznesmenow" po ledwo skonczonych podstawowkach... Interesuje mnie tzw. efekt koncowy "mojego portfela" (uczciwie wypracowany)...
|
|
Kiko-Alone in the dark Beckers,D-Nox-Shanghigh Estiva pres.Sunover-Tears like rain itd.... dlugo by wymieniac
|
|
Polsat uruchomił specjalny serwis przygotowany z myślą o Euro 2008, które rozpoczyna się w najbliższą sobotę. Oprócz wiadomości, ciekawostek i statystyk, firma zapowiedziała, że za pomocą strony przeprowadzi transmisje z wszystkich spotkań na żywo - bez żadnych opłat. Do oglądania meczów wystarczy aplikacja Ipla, którą należy pobrać i zainstalować. Do pełnego korzystania z jej możliwości wymagana jest jeszcze akceptacja regulaminu i rejestracja konta użytkownika. Oprogramowanie, jak i samo oglądanie meczów na komputerze, będzie darmowe. Dodatkowo aplikacja oferuje dostęp do najnowszych wiadomości z Euro, wybranych fragmentów innych spotkań oraz czat z kibicami. Ipla zajmuje ponad 7 MB, a jego wydawcą jest ATM SA z witryną euro2008.atm.com.pl, na której także można będzie śledzić zmagania piłkarskie. Wymagania programu Ipla: - prędkość łącza 512 kb/s, natomiast sugerowana - 2Mb/s - Windows, - Windows Media Player 11 z aktualnym DRM, (wymagania Uefa) - procesor min. 1GHz, - min. 256 MB pamięci RAM, - karta graficzna z 32-bitowym kolorem. Projekt przygotowała firma Re:define, która odpowiada za internetową działalność grupy Polsat i przenoszenie formatów telewizyjnych do internetu. Jak informują wydawcy, transmisje online będą pierwszym w historii polskiego internetu przedsięwzięciem, które umożliwi streaming sygnału do tak licznej grupy internautów. Oficjalna strona Polsatu poświęcona Euro 2008: www.euro2008.polsat.com.pl
|
|
Szukałem jakiegoś forum ADEHADE ale znalazłem tylko to... ,,nasi koledzy ku wielkiemu zaskoczniu ujżała swój spektakl w wykonaniu innej grupy'' Już bez takich proszę :D Z waszym spektaklem łączyło nas tylko to że pierwsze sceny rozgrywały się w biurze w którym praca jest zautomatyzowana :) ,,PLAGIAT'' ,,ZłODZIEJSTWO'' przecież to były rożne sztuki o rożnych tematach xD Ani jedno zdanie się nie powtórzyło, nie było nawet podobnych scen :P Pewnie nie my pierwsi i ostatni wpadliśmy na pomysł stworzenia biura pełnego robotów :) Zauważcie że jurorzy też to stwierdzili podobnie jak pozostałych 17stu opiekunów. Zawsze jestem za rozwiązywaniem problemów a nie ich potęgowaniem wiec pisze by wam pomóc, a mianowicie: Proponuje zgłaszać spektakle do ZAiKSu :) my tak zrobimy żeby za rok jaj nie było :D Acha no i wystawiamy to o dużo dłużej niż miesiąca ;) Powodzenia - Dowidzenia :)
|
|
a wymień mi chociaż kilka tych sukcesów pseudokibiców... a co do Woodstocku to byłbym zadowolony gdyby taka impreza odbyła się w Łomży. Ludzie wreszcie by zobaczyli że jest inaczej niż opisuje to telewizja Rydzyka za błąd w nazwie ŁKS przepraszam Pozdrawiam
|
|
Damian ŁKS,"super krzys".Chodziliście chociaż do podstawówki?Tyle błędów...No i kulturki brak zupełny.Jesteście z tej grupy rozrabiających?Żal mi takich jak wy,choć to podobno też ludzie...
|
|
Podstawówka szczerze mówiąc, to za wysokie progi dla Ciebie.. chyba nigdy nie byłeś-aś młody-a i nie wiesz, że dzwoniąc na policje krzywdzisz często bliskich swoich znajomych czy też samych znajomych. Jeżeli tak ubóstwiasz policje to wybierz się na spacer z telefonem w ręku i poszukaj jakiś ciekawych sytuacji...
|
|
Fox Music&Tuning na legionów koło dworca
|
|
a jak wjade i nie zaplace to co wygonią mnie ? hehe
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jutro nic o tym niewiem co na muszli ???
|
|
ja zawsze jak widze tego typa co czeka aż mu zapłacę kulturalnie wrzucam kierunek omijam go i jadę dalej może mi skoczyć nie mają prawa nic zrobić hmm i dodam że robie tak od 3-4 lat :D ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Co Wy opowiadacie ja jeszcze ani razu nie płaciłam tam za parking. Pokazujesz Panu w budce że wjeżdżasz tylko na chwile i nie płacisz.
|
|
Albo po prostu mówi się, że do bankomatu(jeśli tam w ogóle jeszcze jest) albo, że po obiad na stołówkę :D
|
|
A może jeszcze jakieś konkretne pomysły koledzy? Bo na razie nie mam jeszcze nikogo pewnego.
|
|
Hej lomzynianka a co mu pokazujesz?
|
|
ile sie czeka na rozwod i jakie sa koszty tego? koniczyna
|
|
gans.....wlasnie napisales o sobie i to niezbyt pozytywnie bo jesli czytasz te forum , udzielasz sie w sposob bardziej uszczypliwy to jestes tym samym co napisales : jestescie chyba najgorszym lomzynskim ludem, ktory - poprawia jeden drugiego - wchodzi w cudze zycie w butach - jest nachalny - gryzie sie jak pies - wymądrza sie w kazdym temacie - i nieumie uszanowac drugiego czlowieka bądz tez jego wlasnego zdania-Pozdrawiam wszystkich tu prostkaków i po co ten swoj post napisles? lepiej ci?
|
|
aha no i też zależy od tego czy chcesz adwokata czy sam(a) sobie poradzisz bo to oczywiście sa dodatkowe koszty
|
|
Co do zasadności płacenia można się spierać. Ale czy zauważyliście, że na odcinku chodnika, biegnącym prostopadle do tych kilku "uliczek" parkingu zawsze stoi pełno samochodów? Nie dziwiłoby to, gdyby parking był zapełniony do ostatniego miejsca, ale prawie nigdy tak nie jest. Miejsca dla niepełnosprawnych od dłuższego czasu są rzeczywiście pozostawiane potrzebującym, ale czemu, do ciężkiej chol... tylu kierowców zostawia auta na chodniku??
|
|
GrubyŁKS ( mając te swoje 15 czy 16 lat) to sam może jeszcze z mamusią chodzi
|
|
Żeby nie policja wszyscy robiliby co chcieli,syf, malaria, a bandyci mieliby pole do popisu.
|
|
Na wsi pierdolców pełno tak samo jak i w mieście,tu czy tu różnych ludzi można spotkać.To czego tak skaczecie jedni do drugich.wkurza mnie taka gadka jak "nieznajomego",nie wie a pierd...,
|
|
smieszne to, tyle osob niby teraz gra, ale co do czego to nikogo nigdy nigdzie nie spotkalem poza tymi ktorych znam osobiscie :/ jest ktos chetny na gry z wlasnym sprzetem...? ----> www.paintball.info.pl jest baza z kim mozna sie w lomzy kontaktowac wiec zapraszam. jak cos to zawsze jestem chetny zeby kogos "zabic" :) jeszcze nie gralem, ale polecam Tomazi ;) zwierzu - zejdz z ceny kulek troche, masz juz konkurencje ;)
|
|
lepsze takie niż żadne, najlepiej to sami sprubujcie znaleźć w tym mieście sponsorów a potem zorganizować coś lepszego niż było w tym roku. Jak by nic nie było to gorzej byście miadolili (narzekali)
|
|
Super ;-)
|
|
a no ujdzie w tlumie ;]
|
|
Najlepszy byl kabaret, reszta sie chowa, ocena ogolna: 4 rudy błazen z druhem
|
|
Mam pytanie może ktoś orientuje się czy dr Jankowska z Oddziału Kardiologicznego w Łomży posiada swój prywatny gabinet? A może polecicie jakiegoś innego dobrego specjalistę kardiologa nie koniecznie z Łomży.
|
|
ktos tu pewnie majątek chce zabrac;] jak w teneloweli...
|
|
Czy orientuje się ktoś jaka jest temperatura w Narwi, albo zna ktoś stronę na której można to sprawdzić. PS. Jeśli masz napisać idź i sprawdź to nic nie pisz. Pójdę i sprawdzę, ale najpierw chcę wiedzieć.
|
|
Przyłączam sie do pytania. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
A flage TYSKIE gdzie mozna nabyc?:) wie ktos?:)
|
|
Czy ktoś wie czy w rampie (namiot) bedzie transmisja? a jaki lokal Wy proponujecie?
|
|
na kabarecie mnie nie było więc się nie wypowiadam ale reszta to dno
|
|
Gdzie można jeszcze dostać flagę Polska 2008 Tyskiego? koniczyna
|
|
a niewiecie co z rampą? bedzie tam transmisja na telebimie? rudy błazen z druhem
|
|
Dołączam się do tego, również chciałbym ją mieć! Prosimy o pomoc :)
|
|
chodzi o tą co z 10pakiem piwa jest tylko juz w niektorych sklepach nie ma tych 10 pakow. taka sama jaka byla 2 lata temu na mundial tylko ze 2008 http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
no właśnie, jak dla mnie juwenalia były ekstra, bawiłem się praktycznie cały dzień;D hehe a east clubbers było najlepsze;D nie macie się o co czepiać;D
|
|
-.- bosz... dziewczyno, przeczytaj 2-3 inne tematy, dokładnie to samo... A nie zachowujesz się jak wybredna PANI, której korona spadnie że będzie szukała -.-
|
|
polecam korty w Konarzycach za szkołą
|
|
w III LO ale niewiem czy to tylko nie dla uczniów...
|
|
to tematy zostaną usunięte i tyle, wystarczyłby jeden temat dotyczący juwenaliów i koniec, po co to w kółko pisać o tym samym ;/ nie rozumiem, a może chcesz się poprostu pokazać na forum i być popularna
|
|
nie wiem na jakiej imprezie w wawie byłeś do 23 ja byłem na sggw to do 1 grali, a potem każdy spać na trawie szedł i rano się budził i do domu
|
|
ale dziady ja bym sie chyba ze wstydu spalil zebym za 2 zl mial z siebie debila robic i pokazywac jakies paragony ze sklepu ja 2 zl nie zbiednieje a dla szpitala zbieranie po 2 zl od kazdego kto wjezdza na teren szpitala to jest duzo moga cos za to kupic . A jak juz tam lezycie to tylko narzekac umiecie ze to wam nie pasuje albo tamto a moze bylo by lepiej i milej w naszym szpitalu zeby nie takie debile i gownozjady jak wy ze wam 2 zl szkoda wydac za ktore np jakies dziecko moze miec zabawke na dzieciecym oddziale albo dostac lepsze sniadanie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
to jest sygnał dla władz miasta żeby szybciej otworzyły plażę,a wiadomo że jak plaża to i ratownicy.
|
|
Prosze, oto portal o Narwi, pogoda tez tam jest: http://www.narew.gmina.pl/ :)
|
|
Sprubujcie sie lepiej przytrzymac czerwonej corrvety jak rusza to wszystko obudzi widzialem na lomzycy wypas jednym slowem
|
|
Jak są ratownicy to straż miejska na plaży jest niepotrzebna . A tak, ktoś pilnować powinien żeby tacy się nie topili.
|
|
tak będą siedzieli 24 na dobę na plaży bo ktoś najebany będzie chciał popływać wyśpij się człowieku koniczyna
|
|
Jan Paweł II kochał język polski, był wspaniałym poetą i gdyby przeczytał to co nagryzmoliłeś z błędami językowymi i stylistycznymi, to załamałby się. Pierw naucz się poprawnie języka, którego używasz a potem rozpoczynaj dyskusje na forum publicznym.
|
|
Jest mi potrzebna piosenka do pewnego ukladu ale nie wiem jaki ma tytul...To jest hip-hop najpierw spiewa dziewczyna miedzy innymi takie slowa: ''nie wiem,nie wiem,nie wiem,odebrales mi nadzieje.Jestes mym natchnieniem..." no i tu mi sie urywa.Pozniej rapuje chlopak.Jesli ktos wie cos o tytule tej piosenki to prosze pisac.Z gory dziekuje. ;) Pooolskaaa Gooolaaa;)
|
|
Tytuł tej piosenki to Sprzeczność serc ;)
|
|
Obstawiałem 2:0... i się sprawdziło :( Mogłem na sts obstawić -.- "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
A ja sie ciesze, zagralismy dobry futbol momentami blokujac Niemcow na wlasnej polowie. Dobry prognostyk przed nastepnymi meczami. Przeciez na tym spotaniu nie konczy sie Euro!
|
|
Przynajmniej Robert wygrał z Niemcem!!Po 3 meczach Euro nasi zwijają sie do domu.Za wysokie progi niestety dla nas.
|
|
jak ten chlopak mial na imie i nazwisko??
|
|
bo i dla popisu... tak to jest zgrywac wielkiego <czyt. fafarafe> ... a pozatym nie mi to w sumie komentowac , nie bylam nie widzialam ale takie sa moje przepuszczenia bo sama wiem jak sie ludzie w tym wieku zachowuja ... wkoncu sam o wiele starsza nie jestem... ale coz......
|
|
Ty sie zastanów longman b co Ty pieprzysz.Nigdy nie byłem w Niemczech i nigdy tam do roboty jechać nie zamierzam.Chodzi ci o to że Poldi strzela gole dla Niemiec??
|
|
oooo następnego swojego rodaka znalazłęś
|
|
najmocniejszy to nie znaczy najszybszy!!
|
|
No i tym podsumowaniem Rafallo20 skończmy te głupie docinki.Szczególnie do longmana b to pisze.Dobrej nocy.
|
|
longman b nie badz tak do przodu bo ci z tyłu zabraknie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Do innego To właśnie był syn siostry jednego z pracowników straży. Jeżeli tak naprawdę mówili to być może mieli podstawy ku temu. Pamiętacie ostatni przypadek, kiedy prąd rzeki poniósł ciało dziewczyny, aż do Czarnocina. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
feel,doda , patrycja markowska , lady pank lub perfekt.
|
|
a ja wam powiem że na łomży to jeszcze ujdzie a jak jechałem wczoraj przez starą łomżę i z podwórka wyskoczyło mi 5 psów i do mnie biegło dobrze że miałem z górki to w pedał i pojechałem dalej rowerem 2 km mnie goniły normalnie byłem wpieniony wiatrówa i na odstrzał takie psy !!!!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Hej dzięki za wskazówkę dodam tylko że poza bólem stawów i tym że są "głośne " nie mam dodatkowych objawów
|
|
volkswagenem do .... ? no dokąd i po co? - a kogo to obchodzi gdzie i poco, kazdy niech pilnuje swojej dupy, neiznasz ludzi to sie nieinteresuj takimi sprawami, lubisz sensacje to idz do księgarni.
|
|
Dla mnie to w ogóle ten tytuł jest idiotyczny ''Uwaga na oszustów z Giełczyna ''Konsul jak by ludzie z Giełczyna wiedzieli ktoś ty to na pewno co drugi by ci przyłożył za taki tytuł to tak jak byś napisał że wszyscy z Giełczyna to złodzieje chłopie opanuj się .
|
|
lucyna07= hahahahaha białe kozaczki hahaha i obowiązkowo świecące przygwizdy przy pasku, tak zapewne chodzisz ubrana do tej tańcbudy!!! p.s nawet jakby mi dopłacali to tam nie pojde, a cała ta yama chama to i tak kompletne dno ( znajomi z warszawy przyjeżdżaja sie pobawic hahaha ) nie no lokal cud miód jeszcze troche i bedzie Jeziorko 2 gdzie zapewne też jestes stałą bywalczynia a przynajmiej bywalczynia tych łąk za tą stodołą !!! białe kozaczki i cekinki to jest wygląd tej lucynki , która wszyscy tam kochaja no i ciagle w .... pchają!!!! taki wierszyk dla ciebie blacharo !!!!
|
|
przznajmniej przynałaś się do błędu- ale dobra rada na przyszłość... Takie rewelacje zachowaj dla siebie a już napewno nie dziel się nimi z połową miasta KAMILku* zawsze będziemy o Tobie pamiętać...
|
|
hahaha to sie blaszki obraziły hahaha !!!!! widze ze dla pani figlarki temat obciagania nie jest obcy , cóż tam sie głównie po to chodzi!!! a co do pani zeni to moge powiedziec jedno 5zł to mi by było szkoda na ciebie!! koniec tematu juz sie nie wypowiadam, chodzcie sobie do tej yamy moze kiedys wam ktos w nochal wypali ( wracając do sedna tematu ) przez pomyłke!! pozdrawiam wszystkie obrazone pacynki z yameczki!!!
|
|
Jeszce łomżyniaków jest ,a do czystego miasta bez gnoju wrócili by i ci co wyjechali.
|
|
moze miales starter za 5 zł który po roku czasu wygasa ? http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Ja u Pana Adama strzygę się od lat… I jestem /byłam zawsze zadowolona… I mówię to bardzo świadomie. Jestem dosyć częsta klientką w salonie. W międzyczasie próbowałam też paru innych „specjalistów”/”stylistów” /i nie tylko w naszym mieście/ i proszę mi wierzyć, Pan Adam na niepowtarzalny styl. Kiedyś był o wiele bardziej zakręcony… dziś mam wrażenie, że jeszcze lepiej wyczuwa klientkę… To co podoba mi się w nim najbardziej, to że stać go na szczerość ze swoją klientką. Każda z nas zazwyczaj idzie do salonu z jakąś własną koncepcją/wizją… a on potrafi powiedzieć, że to nie dla mnie, że w tym nie będzie mi dobrze… i robi to tak sympatycznie, że nigdy nie czułam się urażona… Zawsze wychodzę od niego zadowolona. Polecam go moim wszystkim znajomym… Dodatkowo, możesz go zapytać o zabieg „oczyszczania” włosów… SUPER SPRAWA!!!! Na początku nie wierzyłam w to, teraz jest to mój podstawowy zabieg przy każdej wizycie… A włosy mam tak ścięte, że praktycznie nie muszę nic z nimi specjalnego robić… Są SUPER – i wiem, że to zasługa Pana Adama, bo je dobrze „czuje”… Polecam ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |