wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ratuszowy wir spotkań i decyzji w Łomży, czyli Prezydent w pracy.

kleks napisz do nich napewno nie wpadli na to by zrobic na muszli.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ratuszowy wir spotkań i decyzji w Łomży, czyli Prezydent w pracy.

super_krzys idź do kibelka, zrób swoją powinność, to moe Ci przejdzie.

Tak poważnie mówiąc czasami zadzwonienie na policje może wyjść na dobre osobie zakłucającej noc, ale tylko dzwonić, gdy towarzystwo naprawdę głośno się zachowuje, bo czasami są przypadki, że stoi młodzież, są cicho, tam walną po jednym piwie i od razu gliny nasyłają.

Trzeba wiedzieć, kiedy zadzwonić, a kiedy dać się na spokój.

A co Ty tak ten program jej wypominasz?? może brałeś udział z zona i ona okazała sie lepsza od was hehehe i zal ściska hehe

W sumie dlaczego do Łomzy maja przyjeżdżając gwiazdy dobrego formatu jak tu taka wiocha ze ludzie jak nie ma festynu to narzekają, a jak jest to nie przychodzą "bo to wiocha", ta wiocha to chyba Tobie doskwiera.

A może wcale ten taras to na wsi hehehe to miłego drinka przy zapachu obornika hehe

A po drugie nie napisałem ze bedę tam skakał czy cos. Nie spodobało mi sie ze ktos to krytykuje czego sam dla dobra ogólnego nie zrobił, dodatkowo jesli chodzi o studentów którzy starają sie aby w Łomzy były jakiekolwiek juwenalia które trzymam kciuki z roku na rok będą coraz lepsze.

wpadli wpadli ale to rektor uczelni zadecydowal o lokalizacji imprezy.

No takk policja... mnie spisali raz za to ze rzucałem sie z kolego sniezkami niedaleko szkoły ....:// heh ale aż miło było popatrzec jak tu na osiedlu chlopaki sie bawaili... co prawda do szkoly zapalem ale widac jedno jak tak to policjantow do rzucenia pestko wzywajo a tak to pieski po 20 minutach se pryzjado... po kiego to dzwonic... chlopaki pokrzyczo troche i pojdo ... a tu odrazu 997 i przez okno !

Wez se zadzwon jak masz zaduzo papy na telefonie pod 0700 a nie tylko 997 zmasz w kontaktach.

jama to raczej klub typowy do tego zeby sie bawic i isc na dyskoteke a do pogadania lepszy moim zdaniem bedzie klub 54 lub pod ratuszem:) Dobrze im wszystkim powiedzialas Monika Sz:)

została w Warszawce.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org