wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uroczystość według chomika

jacy Wszyscy łomżyniacy? Jak ja byłem łomżyniakiem( z krwi i kości) to Ty osmarkany żeś gąski gnał.
Sam siebie zacznij lubić i sobie gęby nie wycieraj łomżyniakami.

Takos

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uroczystość według chomika

Zapytaj się u Kamińskiego na Sikorskiego przy Szosie Zambrowskie. Jak jedziesz Sikorskiego w górę w stronę ronda to po prawej stronie jest taki zakład. Mają tam maszyny tokarskie i zajmują się podobnymi rzeczami.

A jak nie to też polecam w Białym zakład na ul. Ogrodniczki. Maja profesjonalny sprzęt więc na pewno Ci zrobią.

heheeh no ich chyba po..balo juwenalia robic na starym rynku, zero miejsca no chyba ze to ma byc jakis festyn jak na wiosce heh

czyżby kolejni społeczniacy? na policje dzwonić? j3żeli wam nic nie robią to powinniście słowa krytyki zachować dla siebie albo zwrócić im uwage!

"W trosce o wyrabianie punktualności wśród mieszkańców gminy Śniadowo władze samorządowe zainwestowały w zegar na ratuszu (na budynku urzędu gminy)." - czytam na stronach internetowych. To już przerasta wyobraźnię najbardziej wyrozumiałych mieszkańców. Wójt przychodzi do pracy kiedy chce, zawsze po 10.00. Niech sobie ten zegar zainstaluje na swojej chatce, by nie lekcewarzyć petentów i stawiać się na czas w pracy. Śmiechu warte!!! A kasa płynie, tylko jak długo.

Niech lepiej jeżdżą tacy motocykliści niż kobiety (nie wszystkie-większość ) za kółkami aut,które nawet z miejsca nie potrafią ruszyć! To dopiero zagrożenie ;D

O, właśnie o ten wykaz "ułomności" mi chodziło.

A jestem z Warszawy, więc KSP.

ale "dla którego biznesmena" to raczej nie jest łomżyńskie typowo ;)

Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem
a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!

Zaraz Ci domenę zwiną i tyle zostanie z Twojego pomysłu, a domena teraz 7gr netto w home heh. Co tu sponsorować??

Jarek

zgadzam sie z tobą powinna byc impreza na muszli, a tak pozatym w wakacje ma byc feel, ja juz bylam na feelu w bialymstoku na bank masa ludzi przyjdzie, za malo miejsca wedlug mnie powinno byc na muszli

Z własnego doświadczenia wiem, że większoś z nich to świeżaki, którzy nie mogą nacieszyć się maszynami :D Polataja z 2 sezony i przejdzie im bezmyślne i bezsensowane nabijanie kilometrów po mieście.

Pewnie i niech sobie strajkują nieroby i niech dostają NASZĄ kasę za niedostarczone przesyłki.
A swoją drogą to i tak nieźle zarabiają!

Hej. Krótko mieszkam w Łomży.Możecie polecić jakiś fajny (porządny) klub, w którym można posiedzieć z chłopakiem i pogadać?Odstresować się wieczorkiem po pracy?

Jak można odczytać posty które zostały dodane do głównego postuW archiwum jest ich kilkanaście ale odczytać można dwa.

Kiedy pisze się szczerą prawdę a nie wulgaryzmy to posty znkają ,a może pisanie wulgaryzmów i głupot to o co chodzi adminowi?

Super!Na szczescie...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org