Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Leszek Sobociński naszym dyrektorem będzie |
Czy ktos moze wie gdzie w łomży mozna wypozyczyć QUADA?? Jakie warunki trzeba spełniać itp.??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Leszek Sobociński naszym dyrektorem będzie |
buehehehehehehehe Koleś najpierw trzeba zrobić coś z tobą. Proponuje powieś się za jaja u sufitu.
|
|
a ktos wie czy w ogrodku przy klubie rampa vip (chodzi mi o ten namiot lecha) beda puszczane mecze?
|
|
Nie wiem co to takiego te artykuły metaloplastyczne. Jak byłem kiedyś w Zambrowie to spodobała mi się nazwa LIDL. I mają jeszcze fajne hasło - "LIDL jest tani". Czy mataloplastyka jest tania? Bo jeżeli nie jest, to może być nazwa np. "STOKROTKA".
|
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_jazdy 18 lat Riposta
|
|
na chwilę obecną nic nie jest wiadomo może potem sprawdź sabskrajbela
|
|
Ma niedoczynność tarczycy. Minimalną, ale w rozporządzeniu jakimśtam o komisjach lekarskich (gdzie są wypisane wszelkiego rodzaju schorzenia / zaburzenia / "ułomności" / itp., itd.) jest niestety napisane, że niedoczynność tarczycy dyskwalifikuje do służby w Policji. Tak swoją drogą radzę poczytać to rozporządzenie, żeby przypadkiem do czegoś, co dyskwalifikuje, się nie przyznać...
|
|
1000zl za 190 godz po nocach.
|
|
dla którego biznesmena wyszło szydło z worka hehe
|
|
profesjonalizm :)
|
|
Pewnie i tak pracował na czarno lub bez ubezpieczenia, więc kto się przyzna.... Ciekawe jest to, że tam w Zambrowie, gdy człowiek spadł wszyscy, którzy z nim pracowali pouciekali. Ciekawe czemu? Riposta
|
|
Ostrołęka ul. Wąska 5 tel. 0 29 764 36 69 szybko, tanio solidnie, napisy tłoczone,duży wybór kolorów
|
|
no śpiesz sie śpiesz bo niedługo chcą od 24 lat hehe zrobic ;))
|
|
a ja tam lubie zapierdalać po miescie i możecie mi skoczyć !!!!! ;) nauczcie się jezdzić lepiej tymi swoimi puszkami na kołach.. bo większość wypadków jest przez was...... !!!!! a tak pozatym to h** wam w D***ę hahahahaha Krypa-11
|
|
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA SPRAW WEWNĘTRZNYCH z dnia 9 lipca 1991 r. w sprawie właściwości i trybu postępowania komisji lekarskich podległych Ministrowi Spraw Wewnętrznych jeszcze nie znalalzem wykazu ułomnosci o ktorym ktos up wspominal ale brne w to dalej, w/w ustwa tego nie zawiera
|
|
Treść jest ukryta
|
|
DNo to jest twoja obecność na tym forum.
|
|
JUWENALIA 2008 STARY RYNEK PIĄTEK 6 CZERWCA 10.00 Msza św. w katedrze pw. św. Michała Archanioła w Łomży 11.15 Przemarsz ulicami miasta (od Placu Niepodległości na Stary Rynek) a) oficjalne otwarcie „Dni Kultury Studenckiej” b) przekazanie kluczy do bram miasta przez Prezydenta Miasta Łomża 12.00 Występ zespołu Pieśni i Tańca Łomża 13.05 Pokaz tańca 13.30 Koncert Studia Piosenki PopArt 14.20 Koncert zespołu 14against5 15.10 Koncert zespołu Kenai 16.10 Występ kabaretu DNO 17.20 Koncert zespołu Yorgus Band 18.20 Aukcja charytatywna 19.20 Koncert Eweliny Flinty 20.30 Koncert East Clubbers Biorąc pod uwagę godziny rozpoczęcia poszczególnych imprez odnoszę wrażenie, że to impreza dla gimnazjalistów a nie juwenalia (co by nie musieli z rodzicami przychodzić). /też kiedyś studiowałem i chętnie przyszedłbym zobaczyć jak to będzie, ale z uwagi na fakt, że pracę kończę o 18,00 to i nie wiele zobaczę..../
|
|
j/w : w każdą sobotę na placu w zajezdni autobusów PKS przy al. Piłsudskiego (na przeciwko gazowni).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |