Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biznes po łomżyńsku: zemsta za pomocą urzędu skarbowego? |
telefon: 600-056-086
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biznes po łomżyńsku: zemsta za pomocą urzędu skarbowego? |
napewno ci go ktos odda jak chcesz to ci oddam swoj kodak 5 mega szkoda mi ciebie ja ze swojego niekorzystam a i musial bys kupic sobie te akumulatorki bo te co mialem sie juz wyczerpaly i trzymaja pare minut jak chcesz moge ci go oddac Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Zgłoszenie zostało przyjęte, dziękujemy.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w zambrowie: subaru sti mitsu gt3000 300c 5.7hemi s4 535d 545i (oba e60)
|
|
Nie sztuka zabić muche przednia szybą szybkim autem, lecz sztuka jest zrobic to boczną:) http://kszoski.wrzuta.pl/film/hMxov1Ytwe/zimbabwe_bmw_325_is
|
|
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
CC 700 jak ci przeszkadza to sie nie udzielaj... i po temacie
|
|
Wszedzie. W kazdym lokalu bedziesz mogl sobie obejrzec Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
No właśnie!I po takim przygotowaniu i załatwionym egzaminie "terrorysta"na kółkach jest gotowy do akcji!Znaki zna-może,ale czy wystarczy znać znaki?Popisówki przed laskami tak jak dziś pod eurocashem.Może wiecie który z was "mistrzowie"chciał się schować przed laskami do chłodni w Drobiarzu?Podobno niezły widok z beemki.
|
|
natalinka1987 <- jak zawsze musi ktos buractwem zaswiecic. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
W ogrodku na starym rynku beda podobno puszczane mecze..;D
|
|
Cześć. Mam wielką prośbę ... czy ma ktoś odpowiedzi napytania na TWO (310 było dostępnych). Chciałbym porównać sobie z moimi i część ma brakuje. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozrawiam i dziękuję z góry. Mój adres email to blancia6@op.pl Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
nie wiecie czy juwenalia mają być dla wszystkich czy tylko dla studentów? i gdzie one mają w ogóle być? na muszli czy na starym rynku?
|
|
a sorka już wszystko wiem;D
|
|
Pomóżcie może wiecie coś o jakiejś pracy, którą można wykonywać w domu, jestem matką małego bobaska i nie mam szans podjęcia innej pracy.dzięki
|
|
dziękuje za porady > Dostosuję się :D do nich . No cóż t lepiej będzię Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
chyba chciales nazwac kosiarka spalinowa za kilka tysięcy :) no chyba że z biedronki :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
"Taka "Kosiarke spalinową" można odpicowac i nie jeden samochodzik wsysnie gdzie samochod pojemnoscia przewyzsza kilka kilkadziesiat razy wiec taka kosiarka to to nie jest no moze z głosu;d" hahaha nie przesadzaj :D chyba od 0 do 40 km/h cc 700 :] ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nie pisz "dla którego" bo tak mówią i piszą śledzie!!! Nie chce Ciebie obrazić po prostu nienawidzę tego śledziowskiego białoruskiego narodu!!! Tak samo chyba jak wszyscy łomżyniacy he he. Pozdro
|
|
www.tomazipaintball.com Na stonie znajdziecie wszystko. Chetnych na gry zapraszam na forum.
|
|
życie???? pał bym na.....ał gówinarzom , kiedys 5min by nie pokrzyczeli a teraz straszne kozaki bo w grupie chodzą !!!!! jeszcze troche i ci do domu wleza i co powiesz .." Zycie..."
|
|
sorki za styl..:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |