Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rydzyk- na bakier z prawem... |
Wylosowałem dwa bilety na 1/4 finału 19.06.2008 Bazylea. Niestety po meczu z Chorwacją muszę wracać do kraju. Kto wie może uda się awansować z drugiego miejsca. Bilety są opłacone. Zainteresowanych proszę o podanie adresu e-mail lub nr telefonu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rydzyk- na bakier z prawem... |
Siemka mam prośbę jak ktoś grał w gothica 3 Mój komp to 2500athlion 128 megowa Radeona 9200 Se win xp sp 2 ( standardowy , 512 dr ramu (1) czy mi pójdzie gothic 3 na takich danych ( chodzi mi głównie o ram ??? bo przeczuwam ze za mało proszę o pomoc Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
w biedronce
|
|
"Autor: FIN (---.chello.pl) Data: 30-05-08 19:03 saneone i z czego takie ciacho k u r w a ?? a gdyby ciebie mama takimurodzila ?? fajnie by ci bylo ??nie daj Boze zeby cie taka kara nie spotkala. z czego jak z czego ale z ludzkiego uposledzenia smiac sie nie mozna. pokazales klase !!!!" ale ocb? :/
|
|
Ja sądzę że idź w pizdu sobie poszukaj bo takie tematu już były.
|
|
I palmtop i przy okazji nawigacja...
|
|
sexmetalcorp. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |