wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyrok :):):):):)

ŻAL i WSTYD rzadnego festynu w Łomzy nie było z okazji dnia dziecka ,ani w stokrotce ,ani na starym rynku ani za centrum katolickim ,ja nie wiem co sie dzieje z tym miastem!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyrok :):):):):)

Stacji benzol z tego co wiem jest kilka m.in.Nowogród,Turośl,Ostrołęka,Jakać Dworna,Jedwabne,Wyszków,Goworowo,Chorzele,Biała Piska

http://www.benzol.pl/

hahhahhaahhah spoko to juz wszystko o mnie wiecie ;)

Nie będę tworzyła nowego wątku wiec napisze Tu. Ja nie polecam Wam kuchni domowej na długiej, w tym samym lokalu co są lody Gotti. Zaluje, ze nie zglosilam tego do Sanepidu, ale mysle ze powinien on się zając tym lokalem.
Zamówiłam tam sałatę. Wszystko byłoby ok, gdyby nei fakt ze bylo w niej pełno zielonych robaczków, takie jak meszki, tylko zielone. Grzecznie podeszlam i pokazalam pani. Przyniesli mi drugą, patrze a w niej to samo. Po zgłoszeniu pani zaczeła krzyczec przy gosciach(!), ze sałata byla myta dwa razy i napewno to nie robaki tylko cos na salacie. Fajnie, tylko to mialo nózki i sobie chodzilo. Zachowala sie chamsko i mysle, ze wcale nei nadaje sie na to stanowisko.
Sałata 2,50 wiec mala strata, wyszłam z lokalu, czego załuję. Mogłam wziąc sałatkę i powiedziec, ze skoro to nie robaki to pujde do sanepidu i zobaczymy czy to przejdzie. Ale człowiek mądry po fakcie.
Wiec z całego serca odradzam.

w lomzy niema tanca balet

Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!

google nie boli

największe znaczenie i tak ma grafika - min. 512 mb, bo przy mniejszej to komp się wyłącza po 3 min...

ramu powinno wystarczyć - ja tyle miałem, i mocno się cieło więc dokupiłem do 1 GB i dalej było bez zmian , dopiero po wymianie grafiki poszło

juwenalia popieram, ale żeby zakładać konto na naszej klasie.... /niedorzeczność!

odnoszę wrażenie, że niektórzy NASZĄ KLASĘ traktują jak grę, a liczba znajomych to coś w rodzaju liczby zdobytych punktów i tworzą puste konta......

Wiem bo tam jeżdżę,najlepiej się tam pokazać ze dwa miesiące wcześniej.Też się boję,że zacznie się wcześniej ale trzeba być dobrej myśli.O wszystkim przekonam się już nie długo bo w lipcu ale moje znajome były zadowolone i rodziły tam po dwoje dzieci.Jedynym mankamentem jest odległość,potem dziecko i matka objęci są opieką i jezdzi się na badania do 6 m-cy od porodu ale w tej kwestii wszystkiego jeszcze się nie dowiadywałam.Pierwsze dziecko rodziłam w Łomży,poród mimo,ze pierwszy poszedł bardzo dobrze i szybko gorzej było, potem bo pielęgniarki były średnio miłe i usłużne,a przy pierwszym dziecku trzeba się wszystkiego nauczyć i nie uważam ,ze śmieszne jest to,że w pierwszych chwilach maleństwo bierze się drżącymi rękami lub niezgrabnie wychodzi przebieranie.

Jak w temacie (aparat fotograficzny-cyfrowy marki Panasonic) prawdopodobnie w okolicy szosy do mężenina, bliżej stacji BP.
Uczciwego znalawce proszę o kontak telefoniczny.
Nagroda finansowa za zwrot aparatu!!

Ja rodziłam na Zamenhoffa. Nie pokazałam sie tam nawet raz, chodzilam w Łomży do dr Skrętka, on mnie "umówił". Opieka matki i dziecka tam przez 6 mies. to nie obowiazek - ja od poczatku z maluchem jestem zapisana w łomżyńskiej przychodni. Po porodzie zadzwoniła do mnie położna z kliniki, co i jak, czy jakieś problemy. Sama do nich kilka razy też dzwoniłam i zawsze udzielono mi porady.

Ty Blanko... temat Twój, sam piszesz, że chodzi o Łomżę a podajesz auta z Zambrowa.

bez komentarza :P

A co Krzysiu dostales tego kodaka zamiast napiwku za dowoz pizzy???

przepraszam za błędy. Czytając drugi raz post dopiero je zauważyłem. Taki los dyslektyka :(

lokalu i ogrodku oczywiscie

Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!

ostatnio widzialam osobe, ktora jechala quadem pod prad w Piatnicy i to byla glupota... niewazny pojazd... tylko kierujacy !

JP JP NA 100%...HWDP i tyle

Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem
a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!

Raczej stadion mnie nie interesuje, chodzi tu o zamknięty lokal, gdzie można ruszyć scenę i podjąć regularną organizację "podziemnych" koncertów,

PS.
Zegar będzie po to, żeby mieszkanka z naprzeciwka pilnie notowała punktualność wójta stawiania się w miejscu pracy i wieczornych nasiadówek wójta z tajemniczymi osobnikami. To może się przydać, bo nagle role mogą się odwrócić:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org