poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tylko pytanie,

Aj tam myslisz ze jak nie palisz to wdychasz zdrowe powietrze? Szczególnie w Łomży gdzie tyle tirów i tylko spaliny w płucach już wole zapalić i mieć faze niz dusic sie tym gównem.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tylko pytanie,

Czemu w Łomży Juwenalia są tak późno? We wszystkich miastach już dawno się pokończyły i większość studentów jest już skupiona nad książkami przed sesją. Poza tym Juwenalia od kiedy pamiętam zawsze odbywają się w maju a nie czerwcu, tak jak w Łomży :/

tak masz racje twoje poglady sa zgodna z naszymi

ja chodze tam na żeromskiego , w takiej dobudowce przy bloku ... jestem zadowolona.. :) i polecam

Nic o tym nie słyszałem, ale w Zambrowie ma być impreza. Będzie jakiś koncert chyba też. Kiedyś pamiętam zawsze było coś w Nowogrodzie, ale nie wiem jak w tym roku.
Pozdrawiam!

Autor: logic86 (---.elomza.pl)
Data: 31-05-08 17:36

GrubyŁKS zasponsoruje ci jednego papieroska bo nie moge patrzyc jak cierpisz:)

Dzieki wielkie kolego po filtrze;d na szczescie uzbieralem i juz mam!!! Normalnie w niebie jestem i to nie 7 tylko sam nie wiem a do tego trosdzke browarka dzisaij no nie zycie jest piekne....

Widziałem widziałem dopiero później przypomniało mi się ;D a tak szczerze to tak z daleka to nie przypomina pogłębiarki xD ale co tam ;)) a co do chamów to pozostaną .

Alfons obywatelski jakiej on Puci jest ?

Benzola masz w Jakaci i w Nowogrodzie (to mała budka) kiedyś w rankingu w pierwszej 10 najgorszych stacji w Polsce...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Treść jest ukryta

Kolezanki i koledzy mam do oddania ladnego kundelka, piesek urodzony 09.04.2008 zaczyna juz sam popijac i podjadac wiec na dniach oddalbym go w dobre rece!!! Piesek bedzie napewno nieduzy wiec mysle ze moga sie nim zaintetresowac nawet osoby mieszkajace w bloku!!!

Zainteresowane osoby prosze o kontakt na emaila: sobczyn@wp.pl

zdjecie pieska:

http://img516.imageshack.us/my.php?image=zdjcie033bn9.jpg

Nie ma sie czego wstydzic, mundurek bardzo ładnie lezy ha ha ha !!

a ten kapitan Szczubełek, to ten od złomu na Rybakach?. On łebski gość potrafi ustroić tą barkę. Komedia.)))))))))))

no fajny fajny! gdybym mogl to i sam bym go zatrzymal ale sila wyzsza hehe

Niedawno szukałam domu dla wyrzuconego z samochodu kundelka ...piękny , mądry psiak i niestety ....jedna z odpowiedzi chyba była najbardziej trafna .

Re: " ludzkie zachowanie " ????
Autor: nemo (---.acn.waw.pl)
Data: 27-05-08 23:20

"A ja mam dwa koty"

Może się polubią z tym psem.
A w Łomży jeśli pies nie jest rasowy, z rodowodem, słowem taki którym można przy znajomych zaszpanować to zapomnij że ktoś go przygarnie. Sam szukałem już kilka razy domów dla takich psów i zazwyczaj bez efektów

Jak trafi Ci się chętny , proszę sprawdz go --aby pózniej następny piesek nie był wyrzucony na ulicę

czy wie ktos z Was czy mozna zdawac egzamin teoretyczny w Wordzie bez ukończenia kursy teoretycznego na prawko lub motor??

czy moge wykupic same godziny jazdy bez kursy teoretycznego u jakiegos instruktora a teorii uczyc sie sam i tak zdac egzamin teoretyczny w Wordzie??

No jak nie jak tak. Pujdzie Ci spokojeni tylko w momentach gdzię będzie dużo efektów graficznych będzie się zacinało ale tak to da się grać w miare dobrze.

Taka "Kosiarke spalinową" można odpicowac i nie jeden samochodzik wsysnie gdzie samochod pojemnoscia przewyzsza kilka kilkadziesiat razy wiec taka kosiarka to to nie jest no moze z głosu;d

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

zgadzam sie z hagenem. Raczej to traktuja jak miejsce na darmową reklamę

Jarek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org