Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TAK bardzo im wierzyłem-Paweł Kukiz |
masz rację freesh-każdy z nas na jego miejscu chciałby sprawdzić co to cudo potrafi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TAK bardzo im wierzyłem-Paweł Kukiz |
Pawelec2410- nie musisz byc uszczypliwy.Pytałem,czy kupicie taniej?Dobrze,że wiesz gdzie.A co do benzolu, to nie wiem.jest kilka ich stacji.
|
|
Bartes robią,robią.Przejedź się i zobacz.Na rzece pływa jakieś urządzenie jakby pogłębiarka czy coś takiego. A ty gans jesteś po prostu cham i jedyne co potrafisz,to ubliżać innym i robić błędy.Nie podoba się to nie czytaj!
|
|
Swoją drogą myślę,że jak otworzą Kaufland i Lidl to stokrotka pójdzie na szczaw.Tak naprawdę nie jest wcale konkurencyjna.
|
|
Jedwabne nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Z tego co wiem zostaje Ci allegro. I. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
upal to jest a znaczy sie byl niedawno w NY 90% i 80F
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=t6FOnStmhcY&feature=related
|
|
sory za pomylke, "na prawko na samochod lub motor"
|
|
no niestety nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi, dlatego prosze o przemyslane decyzje bo to nie zabawka
|
|
;(((
|
|
"czy mozna zdawac egzamin teoretyczny w Wordzie bez ukończenia kursy teoretycznego: Wg. mnie egzamin teoretyczny a kurs teoretyczny to to samo...(i jezeli sie nie myle to powinno być praktyczny czyli z jazdy a nie teoretyczny ze znaków) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Bullshit. Nie jest to wymagane, nie chcesz chodzić na kursy teoretyczne - nie chodzisz.
|
|
Anonimowa? hehe :D Fajne masz zdjęcia na naszej-klasie :P
|
|
Przepraszam bardzo! Jaki zal jaki wstyd? Rampa zorganizowala przepiekny festyn dla dzieciakow, konkursy cukierki przejazdy najdluzsza limuzyna w Polsce, osobiście malowalam dzieciakom tatuaze na buzkach :) Malo tego ! Były strusie, spiewal Stasiu Wiszowaty a o godzinie 19. postawiono ogromny balon ktorym wszyscy jak bylo w planach mogli sie przelecic niestety warunki atmosferyczne nie pozwolily na lot i z tego wzgledu w balonie mozna bylo co najwyzej posiedziec...A poznym wieczorkiem odbyl sie cudowny dancing:P dla wszystkich doroslych ktorzy jak nie da sie zapomniec takze sa dziecmi...swoich rodzicow:p Pozdrawiam ! Ten kto nie byl niech zaluje :)
|
|
Trzymaj Faral :) http://www.lex.pl/serwis/du/2005/1986.htm
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |