Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skonczcie juz lamet w mediach o tym antypolaku |
METALZPLASTIKU :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skonczcie juz lamet w mediach o tym antypolaku |
powiem jedno ja od wtorku nie palilem chcialem zucic palenie nie dosc ze zdrowie to oszczednisc ale pomyslalem sobie ''fazka'' jest sobie zajarac wiec dzisiaj zapalilem h.j ze zdrowiem i z pieniedzmi, pale dalej az nie bede mial prawdziwego powodu, a pale od 6 lat.
|
|
GRUBYŁKS jestes jeszcze młody nie znasz zycia ? w zyciu potrzeba róznych opcji i nie mozna ciagle siedziec z flaszka w fotelu u siebie w domu moze gosciu chce sobie odpoczac od zony pracy i wszystkiego ? albo najzwyczajniej w swiecie pojsc sobie posiedziec w pubie Nie chodzi o to gosciowi ze jest drogo tylko o to ze jest bardzo duze zroznicowanie cen :) Co sam zauwazylem w niektorych miejscach ze zamowienie tego samego zestawu moze kosztowac przy kolejnym juz 5 zł drożej ? Jarek
|
|
Napewno nie chciałbym po całym dniu pracy zmeczony isc do PUBU i jeszcze zeby mnie w h*ja zrobili. Po drugie ni mowie ze ciagle ale wiekszym relaxem jest chyba spokojnie w domu wypic posiedziec niz w PUBie gdzie chmura dymu z fajkow kazdy sie wydziera i jeszcze takie ceny...A jak chce odpoczac od zony pracy to jednym slowem od domu to niech idzie do kolegi. To jest moje zdanie a wiadomo kazdy jest inny i ma inne potrzeby rudy błazen z druhem
|
|
dj potrzebny na 6 czerwca 2009.jak masz kogoś wolnego prosze daj namiary
|
|
czyli komu trza wier dolić ??? rudy błazen z druhem
|
|
no to mysle ze powinniscie pogadac z szefem, chlopak za dlugo nie popracuje jek sie dowiedza. pozdrawiam
|
|
Z uwagi na dzisiejszy dzień ograniczam się :) i dziś jak na razie spaliłem tylko 3 ;) W nałogu jestem od 10 lat i nie wyobrażam sobie rzucenia... Po prostu nie chcę :)
|
|
ALEXMET
|
|
METPOL :) (POL od polskiej firmy :P), METBUD (BUD dość popularne od budownictwa chyba :) A tak w ogóle to może być Aleksandra Sp. z o. o :)
|
|
Ja od siebie moge polecic - Krzysztof Dejneka, mozesz pojsc i porozmawiac z nim osobiscie w sklepie Bigbeat na Legionow 32 albo jak chcesz to poszukam telefonu do niego.
|
|
polecam FASHION na polowej miałam czesana fryzurke na slub i byla rewelacyjna a pozatym trzymała sie dlugo... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Byłam na premierze przedstawienia adehade w ubiegłym roku, w grupie tej występuje moja koleżanka i wiem,że rzeczywiście włożyli w spektakl ogrom pracy, bardzo przygotowywali się do tego festiwalu i cieszyli się że będą mogli pokazać to co stworzyli. A trzeba przyznać że jest to na prawdę świetne. Szkoda, że nie wszyscy potrafią uszanować pracę i zaangażowanie innych.
|
|
a ja niemam ochoty rzucac, lubie papierosy tak jak dzieciaki lubią slodycze.POzdrawiam popalających przed telewizorem
|
|
czy byl ktos w salonie JOLANTA na niemcewicza jak tam jest
|
|
|
Jest gorąco, a jak myslicie jak będzie jutro.Spiesząc sie do pracy raczej niebędziemy mieli okazji wracac i sie przebierac Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"Autor: Faral (---.nat.student.pw.edu.pl) Data: 26-01-08 20:02 9 2 8 8 2 0 6 11 ? 1 5 5 w wolne miejsce wstawisz 2jke, dodawaj cyfre z gornego rzedu do dolnego, 9+6=15, 2+11=13, 8+x=y, 8+1=9, 2+5=7, 0+5=5, to daje ci wyniki: 15, 13, y, 9, 7, 5, brakuje nam tylko 11 bo sa to kolejno liczby nieparzyste od 15 w dol malejace az do pieciu, wiec w miejsce x/? nalezy wstawic 2 tak by wyszlo 11" Autor: Blanko (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 29-05-08 21:19 poprostu dodajesz do siebie ciagi liczby i ci wychodzi ze zmiejszaja sie co 2 wiec odp b 3 9+6=15 potem 2+11=13 potem 11(8i3) 9(8i1) i 7(2i5) i 5(5i0 NIE ładnie jest kopiowac
|
|
Upal? hehehh Upal to 40*C a nie 25 w cieniu tak jak u nas, bez przesady Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
dokładnie , widać wyraźnie bliżej nieoznaczony a jednak istniejący ich wpływ na rozwój miasta.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hehehe a czego Ty się wstydzisz :P Wcale ładnie wyszłaś :D Ach ta poważna mina hehe pozdro
|
|
Fajny piesek ;-)) jeżeli bym mógł to bym wziął bo naprawde słodki ;-) ale niestety mam już jednego przygarniętego :)) , napewno sie ktoś zgłosi :) pozdrawiam
|
|
Przepraszam wszystkich którym nie udzieliłem odpowiedzi ale nie mogłem. Po dodatkowe info zapraszam na spotkanie. Takos
|
|
Pójść może i pójdzie... O ile się uruchomi, to będziesz miał co najwyżej pokaz slajdów i to nawet w niskiej rozdzielczości i niskich detalach. Ramu oczywiście jest za mało, ale nawet jakbyś dołozył ze 2GB to nic by nie dało - poprostu Radeon 9200 i to jeszcze w słabszej wersji SE jest układem na chwilę obecną bardzo słabiutkim. Jest conajmniej 10x wolniejszy od obecnych kart graficznych z półki cenowej ~200zł. Do tego Gothic III ma bardzo duże wymagania sprzętowe.
|
|
co sądzicie o istniejących w Łomży firmach ochroniarskich - Ambrela i Purzeczko
|
|
Purzeczko to nie radzilo sobie nigdzie.... Nawet sami siebie nie potrafia ochronic;d
|
|
cyt.>no śpiesz sie śpiesz bo niedługo chcą od 24 lat hehe zrobic ;))< W tym przypadku mieliby rację!!!
|
|
niech sobie poczta polska strajkuje , listy zawsze można wysłac na ul. Długiej mozna wysłac listy
|
|
W Pelikanie na Bema za 10 zł jedna praca
|
|
Witam i proszę o poważne opinie na temat w/w samochodu. Opel Sintra. Jak one się sprawują ,jak jest z ich awaryjnością,czy lepiej kupić benzyniaka czy diesla? Na co zwracać szczególną uwagę przy zakupie takiego auta? ps.Osoby,nie mające nic mądrego do powiedzenia w w/w temacie proszone są o niewypowiadanie się i nie wypisywanie bzdur.Dziękuję.
|
|
wyszukiwarka google i do dziela, napewno jest na forach sporo wiadomosci na temat tego samochodu i odpowiedzi na twoje pytania. ps.Tylko prosze nie pisz,ze nie wnioslem nic madrego do ww tematu, bo nie wierze, ze nie znalazlas tych informacji w internecie
|
|
Nie rozumiem, dlaczego snuje się domysły o podstępie 2-3 int. Ja tego tak nie odbieram. Oceniam wpisy a nie kto pisze, bo treść lecz nie autor jest istotą forum.
|
|
jeśli chodzi Tobie o jakąś gwiazdę to raczej nie ma lokalu w Łomży. Takie rzeczy jak koncerty dzieją się w Bonarze lub jak kto woli MDK-DŚT, a sala jest tam mała i jest gorąco i duszno na koncertach. Myślę że latem można spróbowac zorganizowac coś np. na stadionie. pozdrawiam
|
|
Siemka, nazywam sie Pawel Dabrowski i pomyslalem, ze mozemy zrobic taką małą Wikipedię o Łomży. Nazwa: Łomżopedia. Kto jest chętny do administrowania Łomżopedią? Potrzebuję sponsorów na Domenę i Serwer WWW. Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |